Benden iyisini bulamazsın diyen sevgili.. LÜTFEN OKUYUN

Konu sahibi arkadaşım bir şeyleri yaşamak dünyanın sonu değil sende bu yüzden kendini o beyinsize bağımlı hissetme bunu bildiği için üzerinde baskı kurmuş. Korkmadığını söyle ona göster anlat anlatta babam seni gebertsin de mesela!
Lütfen ya bunlar dünyanın sonu değil. Bırak nereye gidersen gitsin sana uzak olsun. Kim o seni tehdit edebilir sen böyle korkarsan daha çok tehdit eder lütfen yakanı kurtarmaya bak.

adam aramızdaki özel anları annene anlatırım kadınlarla kızlarla alem yaparım diyor, siz ne yapacağım diye soruyorsunuz konu sahibi.
adamı .... edip yolunuza bakacaksınız. bu adamdan koca olmaz olsa da gözü dışarıda her gün bel kemiğinden su alan cinsten koca olur.
eğer bir yıl sonra kocam nette kadınlarla çekirdek çitliyor diye konu açmak istemiyorsanız hala vaktiniz varken bu ilişkiden uzayın bence.

Vallahi cnm acikcasi uzuldum senin adina neden kendini degmeyen bir insan icin ezdiriyorsun ! birde ozel konulari annene anlatirim diye tehdit ediyor seni hatta ve hatta aramista yuh artik ! bunun dedinde aklima bisey geldi benim esi esimde ozel konulari dirdir gecerekten ablasindan tut annesine teyzesine varasiya kdr anlatirdi bosanma sebeplerimden bir taneside bu iste ! boylesi erkeklere yaziklar olsun diyorum ! bu iliskinin basi iyi degilki sonu gelsin vur tekmeyi ne hali varsa gorsun kendini bulunmaz hint kumasi zannediyor galiba !

Vallahi cnm acikcasi uzuldum senin adina neden kendini degmeyen bir insan icin ezdiriyorsun ! birde ozel konulari annene anlatirim diye tehdit ediyor seni hatta ve hatta aramista yuh artik ! bunun dedinde aklima bisey geldi benim esi esimde ozel konulari dirdir gecerekten ablasindan tut annesine teyzesine varasiya kdr anlatirdi bosanma sebeplerimden bir taneside bu iste ! boylesi erkeklere yaziklar olsun diyorum ! bu iliskinin basi iyi degilki sonu gelsin vur tekmeyi ne hali varsa gorsun ayni benim yapmis oldugum gibi kendini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar galiba !

Ne dengesizmis yaa neye kizdigi belli degil..
Yada cok kiskanc izin vermeyen biriyseniz Antalyaya gitmek icin zemin hazirlamis..
Ama aramayin yani bu ne boyleee..

Bir daha bir ilişkiye başlayacaksan o kişinin askerliği bitirmiş olmasına dikkat et . Seninkiler askerde değişiyorlar herhalde . Bir de bu çocuk seni tekrar arayabilir gibi . Ararsa görüşmemeni tavsiye ederim . Gururunuzu nereye saklıyorsunuz ağlıyorsun yalvarıyorsun seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin .

Şurdan kusura bakmayin ama bi tane kütük bulsaniz her kosulda ondan daha iyi olduğu için hiç dert etmeyin, daha iyisini bulursunuz. Tam bi karaktersizmiş herif ya millet senin keyfine göre mi yaşasın şerefsiz. Madem senin hayallerin degildi niye oyaliyorsun. Bakin benden size demesi bu 2 aylik saltanatindan sonra yine köpek gibi geri döner, sakin kabul etmeyin. Bitirin kafanızda olur daha iyisi olmaz degil.

Alah ıslah etsin .
sakin sakin üzülme
sen aramazsan gerçekten dönecek o ama umarım aklın vardır ve kabul etmezsin
hiçbir şey yapma tepkisiz kal

Bırak gitsin cehennemin dibine

çok arayıp msj atıp onu da öyle hakaret edecek seviyeye getirmişsiniz sizde de yanlışlar var, benim arkadaşımda sizin gibi kabullenemedi msj üstüne msj attı aradı etti , son derece kırıcı bir msj aldı onunki de üniversitede manitasız gezemezmiş, evlenmek isteseymiş zaten çoktan nişanlanırmış felan bir sürü hakaretler etti kıza, değdi mi çabalamaya hayır, gitmek isteyene dur demek en büyük hata ne hali varsa görseydi küçük düşmeye hiç gerek yok.

Senden aramadın sıkıldım diye ayrılan birine yalvarmışsın şaka gibi. Öyle yaparsan tepene çıkması çok normal. Midem bulandı anne aramalar hakaretler bilmem neler.

Canım tabiki Haklısın ama çok da Sıkma.adam askerdeyse zor günler geçiriyordur arayıp bunaltma.Ne yaşadığını bilemezsin.Günlük normal hayattalar bunaltma sürekli arayıp.Erkek arkadaş değil de benim de bi kız arkadasım her estıgınde Arıyor ay acayip bunalıyorum gerçekten yani buna da dikkat et.

Sen ondan uzak durduğun sürece seni tehdit edemez adamın amacı senden kurtulmak. Ama varsa elinde bişeyler görüntü gibi işte o zaman dikkatli ol derim. Gazetelerin 3. Sayfa haberleri dolu bu tür şeylerle. Allah korusun
evet benden bundan korkuyorum ya da yarın bir gün hayatıma kaldığım yerden devam etmek istersem aynı şekilde karşıma çıkarsa tehtid ederse..

Canım tabiki Haklısın ama çok da Sıkma.adam askerdeyse zor günler geçiriyordur arayıp bunaltma.Ne yaşadığını bilemezsin.Günlük normal hayattalar bunaltma sürekli arayıp.Erkek arkadaş değil de benim de bi kız arkadasım her estıgınde Arıyor ay acayip bunalıyorum gerçekten yani buna da dikkat et.
Bana son günlerim artık geçmiyo sana sinirliyken ne sölediğime alınma diyo hep ama bu sefer çok ciddi ciddi ipleri koparttı..

Konu sahibi arkadaşım bir şeyleri yaşamak dünyanın sonu değil sende bu yüzden kendini o beyinsize bağımlı hissetme bunu bildiği için üzerinde baskı kurmuş. Korkmadığını söyle ona göster anlat anlatta babam seni gebertsin de mesela!
Lütfen ya bunlar dünyanın sonu değil. Bırak nereye gidersen gitsin sana uzak olsun. Kim o seni tehdit edebilir sen böyle korkarsan daha çok tehdit eder lütfen yakanı kurtarmaya bak.
İnanılmaz inat biri ben ona bunu söylersem gerçekten gidip anlatır. Anlatcagım şey o değil kızınıza söyleyin peişimi bıraksın dicem ama sen ne olarak algılıyosan algıla dedi bilmiyorum ya dengesiz

Vallahi cnm acikcasi uzuldum senin adina neden kendini degmeyen bir insan icin ezdiriyorsun ! birde ozel konulari annene anlatirim diye tehdit ediyor seni hatta ve hatta aramista yuh artik ! bunun dedinde aklima bisey geldi benim esi esimde ozel konulari dirdir gecerekten ablasindan tut annesine teyzesine varasiya kdr anlatirdi bosanma sebeplerimden bir taneside bu iste ! boylesi erkeklere yaziklar olsun diyorum ! bu iliskinin basi iyi degilki sonu gelsin vur tekmeyi ne hali varsa gorsun kendini bulunmaz hint kumasi zannediyor galiba !
Anlatagın sey bunlar dediğimde kızınıza söyleyn peişimi bıraksın dicem ama sen ne olarak algılıyosan algıla dedi ama bilmiyorum öyle üstüme düşen bir insan nasıl böyle ipleri kopardı. daha dün ben sensiz naparım senin gibi birinin asla bulamam diyen biri..

evet benden bundan korkuyorum ya da yarın bir gün hayatıma kaldığım yerden devam etmek istersem aynı şekilde karşıma çıkarsa tehtid ederse..
Sen onu tamamen hayatından çıkar ve yoluna devam et lütfen. Eğer böyle birşeye yeltenirse sen de onu savcılığa vermekle tehdit eder geçersin. Ama senin korktuğunu anlarsa hep o zayıf noktadan vurur seni :KK66:

X