- 2 Şubat 2019
- 9
- 7
- 23
-
- Konu Sahibi varunauzaylisi
Direkt açılmana gerek yok zaten ama konuşma başlatabilirsin.
Kadının ağırlığı olmalı bence de, kadın seçmeli beraber olacağı erkeği.
Öyle bir köşede bekleyip de "Hmm biri beni seçsin." dememeli.
Direkt açılmana gerek yok zaten ama konuşma başlatabilirsin.
Kadının ağırlığı olmalı bence de, kadın seçmeli beraber olacağı erkeği.
Öyle bir köşede bekleyip de "Hmm biri beni seçsin." dememeli.
Romantik komedilerdki gibi sürekli sakarlık yap yanında emin ol farkeder :)Şöyle bir sorun var ki erkeklerle nasıl konuşulur bilmiyorum veya nasıl konuşma başlatılır. Yanında hep arkadaşları olduğu içinde yanına gidemem. Zaten löp diye direk yanına gitmem de saçma olur. Ne yapıcam nasıl konuşma başlatıcam? (Daha önce de fake hesaptan ona yazmıştım. Çok saçmaydı. Fake hesaptaki kişi olduğumu anlarsa da biraz komik olabilir diye düşünüyorum.)
Bendeki sorun da bir erkekle nasıl konuşulur bilmiyorum. Haliyle nasıl konuşma başlatılacağınıda... Durumum vahim. :)
Romantik komedilerdki gibi sürekli sakarlık yap yanında emin ol farkeder :)
Konuşmanada gerek kalmaz,bu kadar korkmayın yahu en fazla ne olabilir.
Normal arkadaşınla nasıl konuşuyorsan öyle, hafif cilve de yaparsın tabii ne bileyim bakışınla, gülüşünle falan o mesajı alır zaten :)
Sosyal medya hesabından gidebilirsin çok utangaçsan ama ben olsam yalnız olduğu bir anda ufak bir muhabbet başlatırım o an ne bileyim kahve içiyorsa falan oradan girerim :)
Tamam işte böyle devam ,üstüne bişey dök,kitapları elindeyken çarp düşür beraber toplarkenOkul çıkışı yanından geçip gideyim derken botlarımın ipi dolandı birbirine ve düştüm. Farketmemesi imkansız zaten :) ama sonra üzülerek bakıp gitti insan bi yardım eder yahu
Tamam işte böyle devam ,üstüne bişey dök,kitapları elindeyken çarp düşür beraber toplarken
Ah gençlik... Okurken bir çocuk dikkatimi çekiyordu. Yapacak daha iyi işlerimin olmadığı zamanlar. Aynı ortama denk geldikçe ona bakardım onun da bana baktığını görürdüm. Sonra bir arkadaşıma söyledim laf arasında. Sen git ona anlat rezalet. Bir gün bir fırsatını bulup sohbet ettik. Meğer bir başka arkadaşımdan hoşlanıyormus bana onu sordu. Baktığı da o kızmış ne rezaletbu anımı da kimseye açmadım şimdiye kadar hadi yine iyisiniz
Olamaz diyemem. Hayatta her şey mümkünBunu kendim için düşünmüyor değilim. Bende de böyle bir şey çıksa... trajikomik
Okul çıkışı yanından geçip gideyim derken botlarımın ipi dolandı birbirine ve düştüm. Farketmemesi imkansız zaten :) ama sonra üzülerek bakıp gitti insan bi yardım eder yahu