Benden hoşlanıyor mu emin olamıyorum :(

Güzel konuşmuşsun abla ne diyeceğimi şaşırdım. O zaman ben biraz daha akışına bırakayım veya ufaktan ufaktan vazgeçeyim ondan?

Bu zamanda erkekler gelip de açıklamıyorlar duygularını. Çok nazlı oldular, kadınlardan rol çalmaya başladılar çoktandır. Bunu bekliyorsan bekleme derim. Okulla ilgili bir soru sor ne biliyim çok basit olacak ama ders notlarını isteyebilirsin.

Bir bahane ile arkadaşlık bağı kurman, konuşman gerekiyor..
Sadece bakışarak olmaz bu iş..
Başka türlü duygularını ve gidişatı anlayamazsın..
Baktın ılımlı, sonra açılırsın zaten ya da o açılır direkt. :)

Güzel konuşmuşsun abla ne diyeceğimi şaşırdım. O zaman ben biraz daha akışına bırakayım veya ufaktan ufaktan vazgeçeyim ondan?

ben şu yaşıma kadar gördüğüm şahit oldugum durumlara göre yorumumu yapıyorum, erkekleri önemli ölçüde tanıdıgıma da inanıyorum.çocuktan vazgeçmeni söylemedim, ama bana kalırsa sen gidip açılma.fırsat bulursan uzaktan bak, selamlaş ama gidip de açılma akışına bırak..o seni gerçekten istiyorsa gelecektir zaten...

Ayyy ben lise zamanlarima gittim geldiimmmmm,en güzel zamanlar, en kipır kıpır duygularrr
Okurken bile.icim.kipir kipir oldu :)
Hoslaniyordur benceeee, en azindan sana karşi boş degil belli

Umarım yapışık ikiz gibi gezdiğin birileri yoktur.
Yani çocugun bakışı sanadır ,arkadaşına falan değildir.

Üniversitede yapışık 3üz gibi dolanırdık.
Kız arkadaşlarımdan biri bi çocuktan çok hoşanıomuş ,sahte hesaptan mailleşmiş kendini tanıtmamış.(bize sonradan söyledi , haberimiz yoktu)
Çocukta ben sanmış,sürekli okulda sırıtıyodu bana.ne üzülmüştüm ,hiçte tipim değildi zındık.

Umarım böyle bişey değildir.

Bence bakışmalar selamlasma seklini almalı artık.tebessum etmeye basla. Sonra selam vermeye basla. Ancak oyle olur gibi cunku konusmaya cekiniyorsun. Selamlasmaya döndükten sonra da ondan adim gelmezse hic diyaloga girmeden kapatirsin konuyu.

Ne guzel duygular bunlar... Unutmusum ya da yaslanmisim... Senden hoslaniyor mu bilemeyiz. Sen baktigin icin de bakiyor olabilir, hoslandigi icin de. Ben sanirim onun acilmasini beklerdim, biraz cekingendim bu konularda....eger sen cesaretli isen belki konusmak icin bir firsat yaratabilirsin. Ama bir buyugun olarak sunu da soylemeliyim ki erkekler birinden hoslaniyorsa muhakkak gelir, ya da konusmak icin bir firsat yaratir.

bence bekle hoslaniyorsa illaki o sana karsi pes eder canim. su gurubusun bende bir yengec burcuyum cok duygusal bir yapin oldugunu dusunuyorum yasin 17 henuz cok baharindasin kendine guvenmelisin. o kedi buraya gelecek bekle ornek veriyorum

Cok kucuk seylere anlam yukluyorsunuz. Arka kapidan degil orta kapidan inmesi hicbi sey ifade etmez. Ayrica direk gidip hoslantinizi soylemeyin zaten olacagi varsa da abuk subuk yonlere gidebilir. Boyle bi olayiniz varsa madem ayni otobustesiniz denk gelince hafifce gulumseyin bi kere. Siritmayin da yani. Boyle boyle isik yakin durum belli olur hem ilk adimi atmamis olursunuz ama atmis da olursunuz bi yerde.Ondan sonrasi onda olur cocuk takmazsa acilma zaten. Ama o da gulumserse sonra selamlasmalara falan ilerler vs..boyle yani.

Cocuk yalniz dolasiyorsa sen tek dolas biraz.konusabilme firsati bulsun. Zaten bir erkek bir kizi.istiyorsa.ne yapip edip bir.sekilde acilir sen rahat ol. Bir kadin olarak ne yapsam diye dusunme. O isterse daglari devirir tecrubeyle sabittir :)

Gerçek hesabından takip et bence, belki devamını o getirir mesaj atar Ayy bayılıyorum böyle heyecanlara o kadar güzel ki bu duyguların tadını çıkar

Insan yaptıklarından çok yapamadiklarindan pişman olurmus..hoşlanıyorsanız ve bir ışık seziyorsaniz konusmayi deneyin

Bakışmayı ileri seviyeye taşıyıp konuşmayı deneyebilirsin. Erkekle arkadaş muhabbeti kurmak kadının ağırlığını bozmaz merak etme. Bu seni daha da yaklaştırır ona. Onun da sana kanı ısınırsa açılmak için zaman kollar diye düşünüyorum. Hem iletişime girersen duygularını biraz daha belli eder gibi konuşmalarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…