Benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım?

adimisecemedim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
6
1
Biliyorum çok ergence bir başlık hatta yazdıklarımda öyle. Fakat çevremde akıl danışabileceğim insanlar yok ve olaya tarafsız bir gözle bakabilecek tek siz varsınız o yüzden burdayım.
Hoşlandığım kişiyle (X kişisi) aynı sınıftayım ve ondan yaklaşık 2 senedir hoşlanıyorum. İlk başlarda sınav senem diyip kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyordum fakat özellikle bu sene fazla yakın olmaya başladık ve ben artık kendime engel olamıyorum.

Ne zaman gülse ilk göz göze geldiği kişi benim aynı şekilde benim de öyle. Göz göze geldiğimizde içten bir şekilde gülümseyip göz kırpıyor.
X kişisiyle bir gün yan yana otururken ''Kalbin işine bak yüzüne bakamaz.Ağlar durur sen uyurken'' diyip şarkıyı söylemeye başladı
gözümün içine bakarak. sonra test çözmeye devam etti. Sonra tekrar kaldırdı kafasını ve ''Aşkın içine bak en güzeline Hem var hem yok mu bile bile'' dedi. Anlam veremedim.

4 kişi yemeğe gittik X'de dahil. Yemek boyunca sürekli ama sürekli benimle uğraştı. Gülerken kaşımın kalmasından tutun çay bardağını nasıl tuttuğuma kadar karıştı hep sinir etti. Sonra da metroda arkadaşıma''Ben onun gönlünü nasıl alabilirim'' diye sormuş. Arkadaşım da ''kızdırmayarak'' demiş. Çocuksa'' o biraz imkansız çünkü onu kızdırmak hoşuma gidiyor ve onu hep kızdırıcam bence o da belli etmiyor ama onun da hoşuna gidiyor'' demiş.

Başka bir günde de ortak arkadaşımla benim hakkımda konuşurlarken bu X kendi kendine ''onu seviyorum ......'' demiş. Arkadaşım duymadığını tekrar etmesini isteyince ''Ha ben de duymadım ya boşver'' diyip gülmüş.

Daha bir şeyler var fakat ana şeyler bunlar. Benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamıyorum bu durumda ne yapmam gerek nasıl davranmalıyım ki beni görsün anlasın?

Bana hoşlanıyor gibi geldi.. Benden hoşlanan çok çocuk var ama sınav stresinden istemiyorum öyle şeyler. Artik az çok erkekleri çözmeye başladım. Bence biraz soğuk yapin seviyorsa ilgilenir. Yada "ya sen benden ne istiyorsun aşık falan olma uğraşamam hic" saka ile karışım diyip tepkisini ölçün ama bence kendinizi bu sene sınava vermeniz daha iyi olur ilişki sadece kafa karışıklığı yapıyor.

Hoslansa anlardın.
Kadınlar anlar ya da hisseder
Zaten hoslanan erkekte belli eder.
Belirsizlik varsa, hoslanmıyordur.

Bu dediğiniz her insan için geçerli değil bence. Herkes cesur değil ki belli etsin. Ben de bu tarz şeyleri ilk defa deneyimliyorum yani anlamam bu işlerden. Bazı şeyler sezsem de güvenemem sonuçta insanız herkesin her hareketi aynı anlamı taşımıyor.

Çek kendini
Dipdibe test çözme mesela
Kaybedeceğini sansın paniklesin
Soğuk yap bakalım çabalayacak mı

Bu çocuk kelimenin tam anlamıyla ''ODUN'' kendi de kabul ediyor zaten. Ben konuşmasam yanıma geleceği yok ama göz göze gelince de göz kırpıyor. Dengesiz.
Başlarda her şey iyiydi yani bu hoşlantı durumumla derslerimi karıştırmıyordum fakat son zamanlarda bana anlamadığım bir şeyler oldu ve sürekli ona çekiliyorum uzaklaşmaya çalışınca ya otobüste hep karşılaşıyoruz ya da başka yerlerde. Ders çalışırken aklımdan çıkıyor da onun dışında hep aklıma düşüyor maalesef ben kendimi çoktaan kaptırdım

Erkek hoşlandığı zaman sürekli bakar,gülümser utangaç değilse sürekli dokunma ihtiyacı hisseder yanınında sürekli gerilir,hareketlerini kontrol edemez ve en önemlisi direkt söyler onlar biz kadınlar gibi değiller, söylemeyi tercih ediyorlar %95'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…