24 yaşında üniversite öğrencisiyim, internetten tanıştığım bir erkek vardı yaklaşık 1 senelik arkadaştık ve bana beni sevdiğini söyledi, o da benden 2 yaş küçük 22 yaşında. Onu istemediği onu arkadaş gördüğümü söyledim ama zaman geçtikçe çok fazla mesaj yazdı, normalde az az konuşuyorduk ama bir anda arka arkaya mesajlar atmaya başladı. Bana benim için kağıda yazdığı şeyleri attı, her ay bir kağıda beni sevdiği ile ilgili şeyler yazmış bana sürprizler hazırlamak istemiş realde görüşünce uygulayayım diye. Ben de bundan rahatsız oldum ama içten içe de anlam veremiyordum çünkü işinde gücündeydi ortak alanlarımız hakkında hep muhabbet ediyorduk ne zaman moralim bozulsa beni arıyordu ve beni teselli ediyordu hoşuma gitmiyor da değildi ne zaman kötü hissetsem ya sesli arardı ya görüntülü arardı o da üniversitede okuyor ve aile evinde kalıyordu ama nedense ne olursa olsun bana vakit ayırıyordu ben de önceden şüphelenmiştim ama ihtimal vermemiştim bana itiraf edince çok tuhaf oldum ve onu engelledim. Engeli geri açtım ama mesajımı görünce beni geri engelledi, kendimi kötü hissediyorum o kadar kötü hissediyorum ki aklımdaki her şeyi yazıya dökemiyorum çok ayrıntı var ama modum çok düşük ve kendimi birini anlatmaya bile halim yok buraya kayıt olup soru sormak istedim benim ne yapamm gerekiyor