Benden de yeni bir kv BOMBASI

30 yaşındaki kızı evlenince nasıl bir kv olacak çok merak ettim
Damadına ballı şerbetli olucak ne olucak başka ki ? Ama etme bulma dünyası , almasınlar ahımı çıkar aheste aheste diyorum burdan onlara ...

Allah yardimcin oldun ama zor.Benim ark. Boyle bir kv yuzunden nikah masasindan donmustu.Bazisida ne istiyor anlamiyorum.Tepkini ortaya koy yoksa cok srafa kalir ezilirsin.

Tepkimi koydum canım , babamda arkamda her zaman... ve bu durumda yine etkiye tepki olucak çok fazla sessiz kalabileceğimi sanmıyorum bu duruma karşı, şeytan kalk git dedi , okkalı laf söyle dedi ama işte ...

Cok haklisin canim. Mesela bizim yurtta camasirhanede millet camasirini bi atiyo bi daha da almiyo. Ben de makineden cikarip bi yerlere koyup kendiminkileri atmiyorum bana yapilsa sinirlenirim diye kiyamiyorum kimseye kirlenmesin camasirlar diye. Kendim camasir atinxa da aurekli kontrol ediyorum bitti mi diye. Gecende biri camasirlarimi makineden cikarip makimenin ustune koymus pis tozlu yere ve kirlenmis. Cok sinirlendim. Bende makinesini durdurdum. Sonra kurutma makinesindeki camasirima da aynisini yapmislar bu sefer iyice kudurdum. Bende o kisinin camasirlarini kurumadan uste koydum. Gecen gun yine camasirlarim makineden cikarildi bi de ic camasirlarim makinenin ustundelerrrr fittirdim makinenin ustu hep tozz. Kafamdan dumanlar cikiyo artik sinirden elim ayagim titriyo. Kizin camasirlarini makineden cikarip yere attim. Ben insanlara kiyamiyodum ama canima yetti artik gittikce daha cirkinlesiyorum kimseyi kendin gibi gormiyceksin kimseye bu kadar ilimli yaklasmiycaksin arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…