Benden de yeni bir kv BOMBASI

Üzmek gibi olmasin ama nisanlin anneci biraz sanki benim esim ara bile demez ama bide sen arayip bilgi veriyorsun ayrica annesine sen karizamazsin bal böcegine demesi lazim bence

Annesini sever , nasıl diyim kv.de benim çok yağlı ballı altından girer üstünden çıkar, onun ağzına göre laf verir kötü bişi yapsada kendini paklar , annesi olduğu içinde o da göremiyor bunu ,çünkü tanıyorum kadını artık ayrı tellerden oynuyor o yüzden nişanlıma çok kızamıyorum da

Ben hiç böyle hayal etmemiştim , herkesi kendin gibi bilme demişler ama yine de ben herşeyi toz pembe görerek başlamıştım. 6 aylık nişanlıyım... Diğer konularımda da anlatmıştım , iyi niyetimin nasıl suistimal edildiğini, benim çocuğumun olmuycağını ima etmeler vs ( eski konularımda detaylı anlatımı var )

Şimdi ki olay ise yani başlıkta ki gibi BOMBA , yine bir patavatsızlık hikayesi...

Nişanlımı askere gönderdikten sonra ; Kv'deyi Cuma günleri arıyorum ''ulaşılamıyor'' , Kandil Günü Kv'deyi arıyorum ''ulaşılamıyor'' , Kp'deri arıyorum ''akşam annene aratırım'' diyor sonra ne arayan var ne soran. Cuma günü telefonlar kapalı diğer tüm günler açık. Eline fırsat vermeyim , arkamdan nişanlıma konuşmasın onu oralarda doldurmasın insanlık bende kalsın diye düşündüğüm için arıyorum ama yok insanlıktan falan anlayacağı yok:KK62:Herşeye rağmen aramadı beni yine sorun etmem bunu ama sonra da balböceği beni aramıyor diye şikayet ediyor yine:KK62: Allahtan nişanlıma her aradığımda haber veriyorum :KK62: kazdığı kuyuya kendi düşsün :KK62:

Nişanlım askerden izne geldi, onlara yemeğe gidiyoruz, kapıdan girer girmez kv'de diyor ki ''kızım nerelerdesin sen ne arıyorsun ne soruyorsun oğlum gittiğinden beri'' nişanlımında arayıp ulaşamadığımdan haberi vardı , bende dedim ki '' ben arıyorumda senin telefonun bozuk galiba hep kapalı'' dedim nişanlımda destekledi beni ''senin telefonun bozuk ulaşılmıyor ki'' dedi, kapattı ağzını , amacı oğlunu kışkırtıp beni onun yanında bozmasıydı. İçeriye geçtik biz nişanlımla ŞOK :KK57: Yemekten yemek yok bir de kendileri yemiş, nişanlım bile ''insan özel bir yemek yapardı anne'' dedi ve oğlu askerden izine gelmiş yahu elin mi ermedi be kadın! Ben geliyorum diye öyle yaptığına eminim, ertesi gün benim aileme yemeğe gidince zaten tansiyonları fırlamış nedense...

Asıl bombaya geleyim ; Nişanlımdan bir öğreniyorum ameliyat olacakmış, gününü söylüyor vs... Ben günü yanlış duymuşum, ben tekrar ettim nişanlıma ''ne çarşamba günü mü?'' diye o da beni anlamamış ve yanlışımı düzeltmedi, pazartesi akşamı bir öğreniyorum nişanlımdan askerde ancak arayabildi beni ''annemi aramadın mı ameliyat olmuş'' diye ben şok tabi, tabi nişanlıma diyorum yanlış duydum ettim vs. diye ama dedim keşke bi alo diyip ablanlarda mı haber veremedi bu kadar zor muydu? Sen askerden ulaşıp haber veriyorsun dedim , patladım artık hem haber vermiyor hemde aramadı diye şikayet ediyor askerde ki oğluna:KK62: Annen telefonları kapatıyor , hafta içi açık cumaları kapalı nedense dedim, kimse beni takmıyor annen istemiyor sevmiyor dedim , klasik erkek cevabı o ne desin '' sen alınganlık yapıyorsun '' dedi...

Haftasonu aldım çiçeğimi elime geçmiş olsuna gittim, evde misafirleride var oturuyoruz muhabbet falan, kv; ''kızım numaralar karışmış , sen ayten diye kayıtlısın , aytende balböceği diye kayıtlı torunlar bozmuş'' dedi, neyse düzelttim geçtim yerime oturuyorum çayımı yudumluyorum, bizim kv.de patlattı bombayı;
''geçen gün ayten arıyor niye açmıyorsun telefonu diye kızıyor bende balböceği arıyor diye açmıyordum'' dedi :KK57::KK57::KK57: Herkes ŞOK birbirlerine bakıyorlar , dilimin ucunda sokucam lafımı ama çok ağır olacak ama kaynarsular indi başımdan, bende pis pis güldüm , nişanlımın hatrına sustum , haklıyken haksız durumuna düşmeyim dedim, tabi o numaralar karışmışta etmişte diye kıvırmaya çalışıyor ama toparlayamadı , toparlayamazdı zaten ben biliyorum özellikle telefonunu kapattığını... Nişanlımın haberi yok ama yeri geldiğinde bu lafı iade edicem, kesinlikle ne ararım ne giderim bundan sonra , allahın sopası yok işte pıtır pıtır ağzından döküldü yaptıkları... Amacı dikkat çekmeden oğlunun gözünde bizi ayırmak, yarım kalan kredi borcunu askerden gelince nişanlıma ödemeye devam ettirmek ve dul olan kızınıda evlendirmek o yüzden ben hesapta yoktum istenmiyorum...
Paylaşmak istedim sizlerle , Allah bana peygamber sabrı versin , her ne kadar umursamaz biri olsamda birini takmasamda diğer yaptığını takıyorum kafama... İyilikle güzellikle gittim ama kadının niyeti başka... :KK34::KK34::KK34:
Kesinlikle haklisın.

'balbocegi ariyor diye acmadim' kismini nisanlina mutlaka soyle.. sakin ve kirilgan bi uslupla tabi.. kavga etmeden.. hakliyken haksiz olma, sonucta annesi, kondurmak istemez..
Aynen canım bende öyle yapıcam , ne olursa olsun annesi , annesini ona kötüleyemem zaten kabul etmez ben olsam yerinde belki bende etmem annem olduğu için gözüm kör olabilir, o cümleyi harfiyen diyip mesafeyide noktalıcam.

niye nişanlına laf söyleme hakkını veriyorsun ki?Nişanlının annesi mi doğurmuş babası mı büyütmüş seni?Ararsın hatır için ama senin ki nişanlına rapor vermek için yapar gibi olmuş.
Aramayabilirsin de onlar çok mu arıyor çok mu özlüyor seni?bende senin gibi ilk nişanlımın ailesine yüz verdim tepeme çıktılar.
Seni aramamışsın diye hesap sormasına müsade etme.Belli zaten geçim insanı değil ailesi,idare etmene gerek yok.Küçük şeyler elbet olur hoş görülür ama belli herşey ortada senin durumunda.
Açık ve net konuş,böyle böyle dediler bana beni üzme zora aratma.Ha onun hatrı için onunla birlikte illa ki gidersin ama o yokken gitme.Yaranamassın bunlara çünkü..

Aynen gerçekten korkunç , tehlikeli , dışardan baktın mı melek gibi dersin , namazında abdesinde çok yağlı ballı konuşur ne iyi dersin ama içine girince öyle değil tabi annesi olduğu için nişanlım bana yapılanları göremez, bnde kötülemeden bunu bahane ederek mesafemi koyucam.
nisanlin hala annesini asiri sekilde koruyup sende suc bulursa, iliskini de gozden gecir derim.. objektif olmayan, anneci erkekle mutlu olani gormedim daha..
ha nisanlina da sunu belirt; ben annenle yakin olmak istedim, hep cabaladim, goruyorsunki telefonumu bile acmiyor.. saygimi once Allah rizasi icin, sonra senin hatrina bozmayacagim, ama o boyle yaptigi surece benden artik caba bekleme..

Annesini sever , nasıl diyim kv.de benim çok yağlı ballı altından girer üstünden çıkar, onun ağzına göre laf verir kötü bişi yapsada kendini paklar , annesi olduğu içinde o da göremiyor bunu ,çünkü tanıyorum kadını artık ayrı tellerden oynuyor o yüzden nişanlıma çok kızamıyorum da
annesi sonusta benimki aciktan aciga yapsada toz konduramiyor ki bu isini alttan alttan yurutuyor

Benim babamda bötleydi annem cok cekti babaannemden o zaman annemi hakli goruyodu ama annesine bisey demiyordu sadece lafta yani ve simdi annem yaslandi artik dayanamiyor bazen cevap veriyor ama simdi annem kötu oldu annem de hep diyor yazik oldu emeklerime su adama sevgime :KK43:
Diyecegim o sakin sakin ezdirme kendini

Bence annesinin soyledigi seyi aynen nisanlima soylemelisin hatta cok kirildim cok uzuldum diye de belirtmelisin. Bu sefer yok ben oyle bisey soylemedim der kv. Ama orda birsuru kisi varmis hepsi duymus elbet ispat edersin. Ay cok sinir oldum yaa. Daha kizini evlendirip napcak kesin basima kaldi diye dusunuyodur oglum da calissin bana baksin diye dusunuyodur cadi kv :KK70:

Kimse bulunmaz hint kumaşı degil nişanlında oyle.. Şimdiden boyleyse bu kadın evlenince bosatır.
Yol yakınken Kurtul Derim.

niye nişanlına laf söyleme hakkını veriyorsun ki?Nişanlının annesi mi doğurmuş babası mı büyütmüş seni?Ararsın hatır için ama senin ki nişanlına rapor vermek için yapar gibi olmuş.
Aramayabilirsin de onlar çok mu arıyor çok mu özlüyor seni?bende senin gibi ilk nişanlımın ailesine yüz verdim tepeme çıktılar.
Seni aramamışsın diye hesap sormasına müsade etme.Belli zaten geçim insanı değil ailesi,idare etmene gerek yok.Küçük şeyler elbet olur hoş görülür ama belli herşey ortada senin durumunda.
Açık ve net konuş,böyle böyle dediler bana beni üzme zora aratma.Ha onun hatrı için onunla birlikte illa ki gidersin ama o yokken gitme.Yaranamassın bunlara çünkü..

Laf söyletme hakkı vermiyorum , aksine kızıyorum elbette ama annesi telefonda kimbilir neler söylüyor ki o da dayanamıyor. Annesi gerçekten çok tehlikeli , eline yeter ki fırsat vermeyim diyip arada arıyorum tabi ulaşılamıyor. Özlese zaten ya gelir ya çağırır, kadın damatçı beni haz etmiyor . Evet geçim insanı değil dediğiniz gibi kendi kızlarının kayınvalideleri nasıl yaptıysa aynısını bana yapmaya çalışıyor. Aynen ne yaparsam yapayım kv nankörce aynı şeylere devam edecek... En son söyledği zaten çok ağırdı , ne ararım ne giderim , anca dediğiniz gibi nişanlımla...

Benim babamda bötleydi annem cok cekti babaannemden o zaman annemi hakli goruyodu ama annesine bisey demiyordu sadece lafta yani ve simdi annem yaslandi artik dayanamiyor bazen cevap veriyor ama simdi annem kötu oldu annem de hep diyor yazik oldu emeklerime su adama sevgime :KK43:
Diyecegim o sakin sakin ezdirme kendini

Teşekkür ederim , asla ezdirme gibi niyetim yok aynı şekilde karşımdakini de ezmem. Olduğu yere kadar...

Allah yardimcin oldun ama zor.Benim ark. Boyle bir kv yuzunden nikah masasindan donmustu.Bazisida ne istiyor anlamiyorum.Tepkini ortaya koy yoksa cok srafa kalir ezilirsin.

Bence annesinin soyledigi seyi aynen nisanlima soylemelisin hatta cok kirildim cok uzuldum diye de belirtmelisin. Bu sefer yok ben oyle bisey soylemedim der kv. Ama orda birsuru kisi varmis hepsi duymus elbet ispat edersin. Ay cok sinir oldum yaa. Daha kizini evlendirip napcak kesin basima kaldi diye dusunuyodur oglum da calissin bana baksin diye dusunuyodur cadi kv :KK70:
Öyle yapıcam canım benim , kist çıktı diye çocuğun zor olur dedi şimdi de bu 3.sünü kaldıramam bu sefer ben açarım ağzımı yumarım gözümü hiç iyi olmaz... Kadın hep şey diyo ben onu okuttum o kadar diyor , daha yiyememiş yani , çocuk 20milyar verdi toplamda daha ne yapsın , hangimiz ailemiz okuttu diye yapıyoruz bunu ki... Onlarda bizim iyiliğimiz için okutuyorlar ... Kızını tam evlendirecekti iş bozuldu evi varken ev aldı borç açtı kendine parasınıda aldı sonra istemeye geldi, şimdi niyeti krediyi ödetmek işte...

Bazen sonradan sokulan lafların etkisi kalmıyor.
Onca şahite rağmen öyle demek istemedim vs diyerek çok güzel savunuyorlar.
Onu söyledikten sonra "bir de bana atarlanıyorsun aramıyorsun diye özellikle mi açmıyorsun ben böyle şey görmedim" diye kalkıp gitmek lazımdı.
Bundan kısa süre önce pek bi hümanist, sabırlı alttan alan biriydim ama insanlar bunu "enayilik" olarak gördüğü için artık taktik değiştiriyorum.

Kimse bulunmaz hint kumaşı degil nişanlında oyle.. Şimdiden boyleyse bu kadın evlenince bosatır.
Yol yakınken Kurtul Derim.
Askerden bir gelsin , anneci mi değil mi , haklıyı haksızı ayırt edip dengede tutabiliyor mu ilişkiyi, anneyi eşi birbirinden ayırt edebiliyor mu bakıcam... Evlilik askıda şimdilik başımı yakamam o_O

Bazen sonradan sokulan lafların etkisi kalmıyor.
Onca şahite rağmen öyle demek istemedim vs diyerek çok güzel savunuyorlar.
Onu söyledikten sonra "bir de bana atarlanıyorsun aramıyorsun diye özellikle mi açmıyorsun ben böyle şey görmedim" diye kalkıp gitmek lazımdı.
Bundan kısa süre önce pek bi hümanist, sabırlı alttan alan biriydim ama insanlar bunu "enayilik" olarak gördüğü için artık taktik değiştiriyorum.

Laf sokup milletin içinde haklıyken haksız olmak istemedim, başbaşa olsak söylerdim elbet... Şimdi ben yapıcam aynısını ne arıycam ne gidicem , biri çıt çıkarsın aramıyor diye ağzının payını verip susturucam. Aynen karşıdakini enayi görüyorlar kendileri pek kurnazlar ya!

X