Saç Kesim Şekilleri Benden bir öneri..katsız saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende yıllarca katlı kullandım saçlarım incce telli hafif dalgalı. katlı saçlarımda dalgalarım çok düzensiz oluyodu biri sağa bakar diğeri sola.hep bi dağınık görüntü. fön çeksen bütün katlar 2 saat sonra kıvrıklaşır. toplasam incecik saç ucu ip gibi.salsan bi çeşit toplasan başka çeşit. babam bile saçlarını katsız kestir böyle dağınık sapasalık dolaşma dediğinde anladım ki benim sessiz 1 gün bile saç muhabbetini duymadığım babam bile saçlarımdan şikayetini dile getirdi. bende omuz hizamda düz kestirdim ve gerçekten daha sağlıklı gür ve hemen düzleşen saçlara kavuştum. şşimdi saçlarım sırtımın ortasında ve birdaha katlı hayatta kestirmem. kimseyede tavsiye etmem.

katlı saçın sürekli bakımlı olması gerekiyor. kısa katların uçları kuruyup özgürlüklerini ilan edince çok kötü duruyor sağa ola havalanmış saçlar. eğer katlı saç istiyorsanız kızlar sürekli uçlarını kurutmadan kesimini tazeletin. Zira sağlıklı olan her saçın güzel olduğunu düşünüyorum:). moda açısından bakarak sanki katlar biraz demode artık friends dizisi zamanı çok meşhurdu rachel la birlikte:) tabi bu benim kendi gözlemim kızlarr

ay bende ne çektim bu katlı saç lanetinden:27: kuaför hep saçın cansız katlı kesiyim daha çok durur derdi bende tamam derdim saf gibi:52: ama sonra düz saçlar modern glmeye başladı gözüme dedim dümdüz olsun nolcak dedim hani güya katlı çok gösteriyor düz az gösteriyorya onuda kim dediyse çok merak ediyorum:52: bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali:1: gittim kestirdim hakikaten daha çok durmaya başladı saçlarım yani ince tellidir ertesi güne söner saçlarım ama dümdüz kestrnce hiç değilse yapınca adam akıllı duruyor:51: katlı saça ölüm:52::52:

benimde saçlarım katlıydı eskiden
birde çok gür saçlarım yoktur öyle
üstüne katlı olunca bir tutam varmış gibi görünüyor
gittim küt kestirdim uzayınca o kadar güzel oldu ki
düzleştirici falan kullanmama gerek kalmadı
dolgunlaştı saçlarım

Katlı saçlar çok vasat geliyor bana açıkcası.
Katsız saç daha gür ve daha güzel duruyor.
Düzleştirmesen bile aynı boyda olduğundan dümdüz duruyor.
Saçlarınız çok gür olsa da çok az olsa da katsız kesimden şaşmayın bence.

Kızlar bende saçlarımı her kestirdiğimde kat attırırdım saçı daha yoğun gösterir derler hep ama son kestirişimde dümdüz omuzlarımda kestirdim. ilk zamanlar alışmak zor olsada uzadıkça alışıyor insan daha yoğun ve gür görünüyor. :34:

sadece profesyonel kuaförlerin verdiği katlar çok hoş görünüyor gerçekten hacimli gösteriyor saçı ama diğerlerini hiç beğenmiyorum

Kesinlikle katılıyorum .... Kaatsız saç on numara.

Katsız saçlar bana çok tekdüze geliyor. Benim ruhuma katlı daha uygun. :37: Katsız saçlar peruk gibi duruyor. :37: Kattan kastım tepeden değil. Uzun saçta ağız hizasından itibaren katlar. Daha havalı. :))

Son düzenleme:
Back