Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimde öyle aynı fikirdeyim ucları pırasa sapı gibi kendimi zor tutuyorum kesmemek için, kestirmek istiyorum ama bana kimse kuaför tavsiyesinde bulunmuyor :2:
saçlarım şuanda katlı daha öncede bi hata ara makas attırdım saçlarıma gür olan saçlarım çok az ve sönük duruyor saçlarım biraz daha uzasın küt kestiricem
ben malesef o hataya senelerdir düşüyormuşum..
evetolsa bile ön taraflarda azcık uçlara hareket olsn diye yapılabilir ama ben artık ondan bile korkuyorumm
snowy_mrv
Aynı durumdaymışız.Benim şaçlarımda şu anda katlı ve kabarıyor,o kadar kötü duruyorki anlatamam.Birde saçımda bir cins üst kabarıyor dalgalanıyor,alttakiler ise dümdüz.Bende neden böyle oluyor anlamıyorum.Sanki saçımın üstüne peruk yakmış gibi oluyorum.Bende bu yaz tatiline bi gireyim kulak hizasında küt kestireceğim.Güzel olacağını tahmin ediyorum çünkü dalgalarım güzel benim
ben malesef o hataya senelerdir düşüyormuşum..
evetolsa bile ön taraflarda azcık uçlara hareket olsn diye yapılabilir ama ben artık ondan bile korkuyorumm
evet canım ya hata olduğunu anladık hiç değilse.
benim bu ara favorim katsız düz up uzun saç
tabi krepeli olacak
uzattım biraz
hedef kalça hizzama gelene kadar uzatmak
katlı saç bence kalın telli ya da çok gür saçı olanlarda çok güzel duruyor.benim saçım ince telli birazı da daha kalın telli ama geneli ince.ve normal bir saçım var.çok gür değil yani.
katlıyken şekilsiz,kabarık bi garip oluyor.düzleştirsen sönüyor.her bi kat ayrı telden çalıyor.iyice sinirlerim tepeme çıkmaya başlamıştı.iyiki kestirmişim o kadar memnunum ki keşke daha önce yapsaydım bunu..
eğer benim gibi durumda olup düşünen varsa kesinlikle kestirsin derim.nasılsa uzayacak benim şuan boynumu biraz geçiyor.bu boyda saç da yakıştığından uzamasını takmıyorum.bakım yapıyorum kendi kendine uzar artık..
gerçekten çok memnun kaldım.bi daha katlı saça hayır....büyük konuşmayım ama böyle düşünüyorum..uzayınca da daha da güzel olacağını düşünüyorum
Katılıyorum sana. Bende katlı kısa kestirdim. Annem diyor saçların azalmış boyatmaktan aslında azalmadı ama, ara makas kat yaptırmaktan öyle görünüyor. Birde kısa yerler kalkıyor sanki saçım yıpranmış gibi duruyor. Onun için kuaförüm bile sana bir daha ara makas yok dedi. Zaten bende istemiyorum. Ama saçımı uzattığımda yanlardan ancak uzun katlar yaptırırım yaptırırsam. Çünkü dümdüzde pek iyi olmaz diye düşünüyorum. En iyisi orta yolu bulmak. :)))
ben de kendimi bildim bileli hep katlı kullandım.. bi ara tam kurtulmuştum saçımın üst kısmını yaktım boyarken yine kat attırdım mecburen.. bu sefer azimliyim uzatıp kurtulucam.. bi de bence katlı saçta uçlar kırılmaya başladığı zaman saçın tamamı kırık içinde görünüyor çok kötü oluyor.. aynı boydayken o kadar göze batmıyor oysa.. kesinlikle çok daha güzel duruyor.. uzasa da kurtulsam