Saç Kesim Şekilleri Benden bir öneri..katsız saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçlarım şuanda katlı daha öncede bi hata ara makas attırdım saçlarıma gür olan saçlarım çok az ve sönük duruyor saçlarım biraz daha uzasın küt kestiricem

saçlarım şuanda katlı daha öncede bi hata ara makas attırdım saçlarıma gür olan saçlarım çok az ve sönük duruyor saçlarım biraz daha uzasın küt kestiricem

evet gerçekten sönük ve kötü bi görüntü oluyor.hiç sevmiyorum bu durumu.iyi ki kestirmişim diyceksin kestirdiğin zaman

snowy_mrv sana kesinlikle katılıyorum canım eğer saçını daha dolgun göstermek isteyen varsa katsız bi model tercih etsin ha illa kat mı istiyor katı az olsun o zaman ve uclarada olsun

evet yaaaa cok haklısın bende dümdüz gür saçlarımı katlı kestirerek çook büyük hata yaptığımı çok geç anladım
şimdi kesinlikle kat kestirmem

ben malesef o hataya senelerdir düşüyormuşum..

evetolsa bile ön taraflarda azcık uçlara hareket olsn diye yapılabilir ama ben artık ondan bile korkuyorumm

evetolsa bile ön taraflarda azcık uçlara hareket olsn diye yapılabilir ama ben artık ondan bile korkuyorumm

evet canım ya hata olduğunu anladık hiç değilse.
benim bu ara favorim katsız düz up uzun saç
tabi krepeli olacak
uzattım biraz
hedef kalça hizzama gelene kadar uzatmak

ben de senelerdir katlı kestirirdim ama anladım ki bana göre değil. çünkü garip bir saç şeklim var, ne dümdüz ne dalgalı...tepeler düz, uçlara doğru dalgalanıyor...ilk yıkandığı gün kabarır dalgalanır biraz, ertesi gün söner...katlı kesim saçımı hep az gösterirdi ve elektriklenmeyi artırırdı, ama küt kestirdiğimden beri elektriklenme sorunum azaldı ve saçım daha gür ve sağlıklı görünüyor...

benim de saçlarım katlıyken üst dış kısımlar tel tel elektriklenir kabarırdı, enseme yakın olanlar ise dümdüz dururdu...çok sinir oluyordum

evet bana da kuaförler hep der ki gel katlı keselim hava verir falan....o hataya düşmüyorum 2 senedir ben de bazen düşünüyorum önlere kat attırsam mı biraz daha diye ama sonra vazgeçiyorum...çünkü saçlarım göğüs hizamı geçecek birkaç ay sonra, o zaman omuzlarımdan başlayan katlar attıracağım sadece önlere. yoksa şimdi attıracak olsam, kulak hizamdan başlaması gerekir o da çok kısa gelir bana

Bnmde saçlarım dalgalı ve kabarık malesef...Her modeli denedim tutturmak için yani şöyle diyim;katlı,katsız,çok kısa(dikilecek boyutta)yada çok uzun..ve en sonunda karar verdim ki uçları düz önleri çene hizasından itibaren aşağıya sık katlı kesinlikle fön çekince harika oluyo..yada dalgalıyken de harika duruyo..Kesinlikle tavsiye ederim..Ama arkalara kat yaptırmayın dalgalı saça yakıştırmıyorum,zor oluyo bakımı..

Katılıyorum sana. Bende katlı kısa kestirdim. Annem diyor saçların azalmış boyatmaktan aslında azalmadı ama, ara makas kat yaptırmaktan öyle görünüyor. Birde kısa yerler kalkıyor sanki saçım yıpranmış gibi duruyor. Onun için kuaförüm bile sana bir daha ara makas yok dedi. Zaten bende istemiyorum. Ama saçımı uzattığımda yanlardan ancak uzun katlar yaptırırım yaptırırsam. Çünkü dümdüzde pek iyi olmaz diye düşünüyorum. En iyisi orta yolu bulmak. :)))

Son düzenleme:

olabilir cnm evet :)

bende aynı fikiirdyim yıllardır katlı kestirerek ne işkenceler çektim yok düzleştir yok fön çektir en iyisi düz kesim banyodan sonra fönlüyorum dümdüz oluyor

ben de kendimi bildim bileli hep katlı kullandım.. bi ara tam kurtulmuştum saçımın üst kısmını yaktım boyarken yine kat attırdım mecburen.. bu sefer azimliyim uzatıp kurtulucam.. bi de bence katlı saçta uçlar kırılmaya başladığı zaman saçın tamamı kırık içinde görünüyor çok kötü oluyor.. aynı boydayken o kadar göze batmıyor oysa.. kesinlikle çok daha güzel duruyor.. uzasa da kurtulsam

cnm nasılsa uzar dert etme.bakım yap saçlarına normalden daha hızlı uzasın.kısa zamanda kurtulursun inş..

çok haklısınız kızlar kaç yıldır katsız kullanıyordum kuaför annem vs katsız saç mı olur köylü gibisin diyerek beni ikna ettiler.Çok pişmanım ama kıyamam da kestirmeye

arkadaşa katılıyorum bende yıllardır saçımı katlı kullanırdım ama saçlarım çok bakımsiz ve az görünürdü bi gün gözümü kızdırdım gittm tek kat kestirdm sçlarım çok kısaldı ensem açıldı ama uzayınca çok güzel oldu saçlarım gür ve daha bakımlı şimdi

Katsız ve dolgun saçlar işte tam istediğim şey :) Benim saçımda çok kat yok sadece uçlarında var ama saç yıpranınca uçlar çok daha çirkin duruyo.Cılız...cansız...süpürge gibi.Öhöm neyse ben bu katlardan kurtulmya karar verdim.Saçlarım belimde olmasına rağmen gözüme uzun gelmiyo çünkü uçlara doğru çok seyrek saçımı örük yaptığımda cücük gibi duruyo.En iyisi hepsini bir boy yapmak öndeki ktlarda uzadımı tammmammdır.

Tuba büyüküstünün saç uçlarında kat var galiba.Benim istediğim modelde bu şekilde ama uçlar katsız düz.Oh misss.:87::108:

Saçım istediğim boya gelsin şöyle güzel bi saç örgüsü yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…