snowy_mrv
Aynı durumdaymışız.Benim şaçlarımda şu anda katlı ve kabarıyor,o kadar kötü duruyorki anlatamam.Birde saçımda bir cins üst kabarıyor dalgalanıyor,alttakiler ise dümdüz.Bende neden böyle oluyor anlamıyorum.Sanki saçımın üstüne peruk yakmış gibi oluyorum.Bende bu yaz tatiline bi gireyim kulak hizasında küt kestireceğim.Güzel olacağını tahmin ediyorum çünkü dalgalarım güzel benim
Ben de katsız saçtan pek hoşlanmıyorum.Bende çok kabarık duruyor ayrıca kullanışsız olduğunu düşünüyorum,mesela at kuyruğu yaptığımda katlı saç kadar hoş bir görüntü vermiyor.
Benimde saçlarım boyadan çok yıprandığı için geçen yıl küt kestirdim ara makasını sağolsun kuaför baya bir kullandığından saçlarım şuan çok cansız ve sönük duruyor düz saç bence de daha iyi saçımı kısa ve katlı kestirdiğim için çok ama çok pişmanım uzun saçlarımı çok özledim kırık dökük olsaydıda uzun olsaydı keşkeee off offf
kesinlikle katılıyorum. katlar hem saçın alt kısmını olduğundan çok az gösteriyor, hem de katların olduğu yer çok alakasız olup dağılıyor, sağa sola yatıyor, güzel olmuyor. yakışan da var gerçi ona bir şey demiyorum ama benim saçlarım ince telli mesela, katlı kestirdiğimde çok fenaydı 1 yıl boyunca şu takma saçlar var ya ondan kullandım. şimdi uzunlar neyse ki, fazla kat yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?