Saç Kesim Şekilleri Benden bir öneri..katsız saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
kızlar 4-5 sene saçlarımı hep katlı kullandım.ne kadar büyük bi hataymış..

hem de çok katlıkullanıyordum .ve şuan neredeyse katı yok katsız küt kestirdiim iyi ki yapmışım.hem dolgun duruyor hem sağlıklı.biraz uzayınca da çok güzel duracağını düşünüyorum.

benim size tavsiyem;katlarımdan kurtulmak istiyorum ama kestirmeye kıyamıyorum demeyin eğer gerçekten bunu istiyosanız yapın..

nasıl olsa tekrar uzar

ayrıca benim gibi dalgalı saçlarınız varsa,katlarınız kabarıyo her bi kat bi tarafa gidiyosa kesinlikle katsız yapmanızı tavsiye ederim.

o kadar rahat ki föne gerek kalmıyor,dalgalı olduğundan hareketli ve güzel saçlar oluyor fönsüzken.
ya da düzleştirseniz bile sönük sönük durmuyor.

sadece tavsiye etmek istedim.

Canım katlı saç daha dolgun göstermez mi saçı?

dalgalı saçlar katlı daha güzel durur diye bliyorum ben öyle kullanıyorum jöleyle süper oluyor

Bence de katsız saçlar daha yoğun ve fazla görünüyor.Bundan eminim hatta:))
Çünkü bir dönem saçım katsızdı.Kıvırcıklarım çok güzel ve düzenliydi ve yoğun görünüyorlardı.Şu an katlı bir kesim var saçımda.Memnun kalmadım açıkçası.Tabi herkes de farklıdır belki bu durum.

katlı saça genellikle ara makas yapıldığı için cansız duruyor ama düz saçta bütün saç kılları aynı boyda olunca daha dolgun bi görünüm elde ediyorsunuz

haklısın bende bunu yeni anladım hem fön çekerken daha düzgün oluyor ben yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum hemde uzatmaya off kadın olmak gerçekten zor iş

katlı saç bence kalın telli ya da çok gür saçı olanlarda çok güzel duruyor.benim saçım ince telli birazı da daha kalın telli ama geneli ince.ve normal bir saçım var.çok gür değil yani.

katlıyken şekilsiz,kabarık bi garip oluyor.düzleştirsen sönüyor.her bi kat ayrı telden çalıyor.iyice sinirlerim tepeme çıkmaya başlamıştı.iyiki kestirmişim o kadar memnunum ki keşke daha önce yapsaydım bunu..

eğer benim gibi durumda olup düşünen varsa kesinlikle kestirsin derim.nasılsa uzayacak benim şuan boynumu biraz geçiyor.bu boyda saç da yakıştığından uzamasını takmıyorum.bakım yapıyorum kendi kendine uzar artık..

gerçekten çok memnun kaldım.bi daha katlı saça hayır....büyük konuşmayım ama böyle düşünüyorum..uzayınca da daha da güzel olacağını düşünüyorum

ben de katlı saçı sevmiyorum.. mesela güya uzun ama katları üstten başlayıp altta incecik kuyruk gibi kalan saçları hiç ama hiç beğenmiyorum kesinlikle katsız saç kendini daha çok gösteriyor, şöyle bele yakın katsız yoğun saçlar hele

kesinlikle katılıyorum. katlar hem saçın alt kısmını olduğundan çok az gösteriyor, hem de katların olduğu yer çok alakasız olup dağılıyor, sağa sola yatıyor, güzel olmuyor. yakışan da var gerçi ona bir şey demiyorum ama benim saçlarım ince telli mesela, katlı kestirdiğimde çok fenaydı 1 yıl boyunca şu takma saçlar var ya ondan kullandım. şimdi uzunlar neyse ki, fazla kat yok :)

snowy_mrv
Aynı durumdaymışız.Benim şaçlarımda şu anda katlı ve kabarıyor,o kadar kötü duruyorki anlatamam.Birde saçımda bir cins üst kabarıyor dalgalanıyor,alttakiler ise dümdüz.Bende neden böyle oluyor anlamıyorum.Sanki saçımın üstüne peruk yakmış gibi oluyorum.Bende bu yaz tatiline bi gireyim kulak hizasında küt kestireceğim.Güzel olacağını tahmin ediyorum çünkü dalgalarım güzel benim

Ben de katsız saçtan pek hoşlanmıyorum.Bende çok kabarık duruyor ayrıca kullanışsız olduğunu düşünüyorum,mesela at kuyruğu yaptığımda katlı saç kadar hoş bir görüntü vermiyor.

e hadi bakalımmm..niyet etmişsin devamını da getirip kurtulursun bu durumdan inş. canımm

Ben de katsız saçtan pek hoşlanmıyorum.Bende çok kabarık duruyor ayrıca kullanışsız olduğunu düşünüyorum,mesela at kuyruğu yaptığımda katlı saç kadar hoş bir görüntü vermiyor.

herkesin saçları farklı cnm o yüzden kiminde katlı saç çok güzel duruyo gerçekten

ben yapamadım artık katlı saçla iyice garip olmuştu.saç kendini göstermiyordu.şimdi istediğim gibi oldu

kesinlikle haklısın arkadaşım.ben de yıllarca katlı kullandım bir tutam gözüküyordu saçım.şimdi hiç kat yok.çok sağlıklı ve dolgun duruyor.ben de tavsiye etmiyorum katlı saçı:13:

ben de ilk düz kestirdiğimde çok beğendim öldüm bittim.ben düz saçlıyım zaten
kötü durmuyor ama maşa yaptım mı falan dümdüz.saç kendini aşağı çekermiş düz kesimde,o yüzden hafif katlı yaptırmayı düşünüyorum

bende yıllardır katlı kulanıyordum boyadan falanda baya yıpranmıştı gittim küt kestirdimm şuanda hiç kat yokk omuzlarımda saçlarım..düzmü katlımı saç derseniz kararsızım bi ara gidip önlere katmı yaptırsam dedim sonra okdr uzun saçıma kıydım düz katsız olsun diye vazgeçtim..düzde daha gür duruyor normalde katlı saç gür durur derler ama tersi oluyor ciddenn..şuanda ne uzun ne kısa arada kaldıgı için saç boyum çok şekil veremiyorum uzun düz saça şekil vermek daha kolay olcak:)

Son düzenleme:
Benimde saçlarım boyadan çok yıprandığı için geçen yıl küt kestirdim ara makasını sağolsun kuaför baya bir kullandığından saçlarım şuan çok cansız ve sönük duruyor düz saç bence de daha iyi saçımı kısa ve katlı kestirdiğim için çok ama çok pişmanım uzun saçlarımı çok özledim kırık dökük olsaydıda uzun olsaydı keşkeee off offf

üzülme tatlım nasılsa uzayacak.o zaman istediğin şekli verdirirsin yavaş yavaş

Evet benimde öyle aynı fikirdeyim ucları pırasa sapı gibi kendimi zor tutuyorum kesmemek için, kestirmek istiyorum ama bana kimse kuaför tavsiyesinde bulunmuyor :2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…