kızlar 4-5 sene saçlarımı hep katlı kullandım.ne kadar büyük bi hataymış..
hem de çok katlıkullanıyordum .ve şuan neredeyse katı yok katsız küt kestirdiim iyi ki yapmışım.hem dolgun duruyor hem sağlıklı.biraz uzayınca da çok güzel duracağını düşünüyorum.![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
benim size tavsiyem;katlarımdan kurtulmak istiyorum ama kestirmeye kıyamıyorum demeyin eğer gerçekten bunu istiyosanız yapın..
nasıl olsa tekrar uzar![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
ayrıca benim gibi dalgalı saçlarınız varsa,katlarınız kabarıyo her bi kat bi tarafa gidiyosa kesinlikle katsız yapmanızı tavsiye ederim.
o kadar rahat ki föne gerek kalmıyor,dalgalı olduğundan hareketli ve güzel saçlar oluyor fönsüzken.
ya da düzleştirseniz bile sönük sönük durmuyor.
sadece tavsiye etmek istedim.![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
hem de çok katlıkullanıyordum .ve şuan neredeyse katı yok katsız küt kestirdiim iyi ki yapmışım.hem dolgun duruyor hem sağlıklı.biraz uzayınca da çok güzel duracağını düşünüyorum.
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
benim size tavsiyem;katlarımdan kurtulmak istiyorum ama kestirmeye kıyamıyorum demeyin eğer gerçekten bunu istiyosanız yapın..
nasıl olsa tekrar uzar
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
ayrıca benim gibi dalgalı saçlarınız varsa,katlarınız kabarıyo her bi kat bi tarafa gidiyosa kesinlikle katsız yapmanızı tavsiye ederim.
o kadar rahat ki föne gerek kalmıyor,dalgalı olduğundan hareketli ve güzel saçlar oluyor fönsüzken.
ya da düzleştirseniz bile sönük sönük durmuyor.
sadece tavsiye etmek istedim.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)