Ben biraz hastalık hastası bı insanim Sinav haftam da geliyor bayılma falan beni biraz korkuttu aslında ama yaşadığım şeye karşı nasıl bir yol izlememe de yardımcı oldunuz tesekkur ederim eğer verebileceğiniz başka tavsiye varsa beklerim çok sağolun.Merhaba dediklerinizi sizin yaşlarında bende yaşadım ve ilk olduğunda stres altında kalmıştım. Sonrasinda ilerleyerek durum sınava girme gibi durumlarda kusma baygınlık geçirme durumlarına dönüştü ilk başlarda benim carpintilarimda cihazlarda çıkmadı çünkü iyi olduğum zamanlarda yapılan testlerdi. Bana nefesim tıkandığında kullanmam için bir astım ilacı gibi ilaç verildi ve çarpıntı olduğunda içmem için bir ilaç ve psikiyatri servisine yönlendirildi. Anksiyete bozukluğu teshisi konuldu yani bir konuyla karşılaştığımda hep en kötü seneryo çizme ve bundan dolayı bunları yaşadığım soylendi. Ailen okulun rehberlik bolumundende yardim istedi ve düzenli olarak hem psikiyatri hem rehber ogretmeni ve ilaçlarla toparladim geçti. Üniv geçtiğim zamanlar tekrar kendini gosterdi tekrar ilaç tedavisine başladım şuan evliyim ve çok çok stres altında kaldigimda yine olacak gibi oluyor.
Senden değerli kimse yok bu hayatta herkes hatalarıyla büyür. Sen kendi gözünle baktığın için hayatında herkes seni görüyor dalga geçecek sanarsın ama herkes kendiyle ilgisi olan kısmı hatırlar gerisi unutulur. Stres yapacagin bir durum yok hep bunları tekrarlarım içimden. Çünkü benim sorunum buydu.
Size yardımcı olurmu bilmiyorum ama anlatmak istedim