Ayy 1 hafta önce deprem oluyormuş gibi bebeğimi ayağımda sallarken sallandım sonra durdum tekrar vurdu , ve evde misafirler vardı annemlerdeyim tabi ablamı aradım odadan diğer odayı fena oluyorum dedim tansiyonumu ölçtüm küçüğüm 10 olmuştu. Neyse tansiyon mu dedim limonlu sular falan aradan 1 saat geçmişti ki ben ölüyorum dedim annemlere bayılıcam ama bayılıyorum aklım yerinde kalbim hızlanıyor ve kafamı kaldıramıyorum sonra oda duman oldu gözümde ellerim ayaklarım buz kesti tabi bizimkiler ambulans çağırdılar adamlar geldi zar zor ayağa kalktım ama sanki otobüste gidiyor gibiyim acile götürdüler EKG, tahlil akciğer filmi bile çektim yok bir şey diyorlar sonra orada yine fenalaştım nefesim kesiliyor kalp krizi geçiricem felç olucam gibi allahım deliriyorum doktor o an kalp hızımı ölçtü ve nabız 123 oluyor sonra duruyor ama kafam allak bullak oluyor. Neyse ertesi gün kardiyoloji ye gittim yine herşey temiz kan falan alındı d ve b12 düşük ilaç verdi belki bunlar yapıyor diye 1 hafta oldu kullanıyorum ama bu akşam yine yokladı beni aynı şey delirtiyor beni bu his lütfen bu panik atak mı yani panik atak böyle bir şey mi nöroloji ye gitsem diyorum ama emara da giremem emziriyorum nasıl böyle oldum bilmiyorum pazartesi doktora gidicem holter takacaktı bana tansiyon için tansiyon böyle bir şey neden yapsın ki 1 haftadır kabus gibi resmen ya bitmezse bu şey ben başka şehirde evliyim eve gidince napacam tek başıma diye düşünüyorum 2 çoçuğum daha çok küçük evde yalnızken bu şey yoklarsa beni ayy nasıl bir şey bu