benden anne olur mu acep:D

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
heyyy duyduk duymayın demeyinnn bende artık anne olmaya karar verdim
karar verdik sonunda 2.5 yıl oldu evleneli artık zamanı diye düşünüyoruzhayy hayyttt cok mutluyummm cookk
sür sefam sür sefam olsun dedik ama 2.5 yıl oldu artık sorumluluk alma vaktiiii

kızlar nerden başlamalıyım hamile kalmadan önce yapmadığınız pişmanlıklarınız:26: neler?tavsiyelerinizi bekliyorum.bu aşamada neler neler yapmalıyım nasıl hazırlanmalıyım.acıkcası kendimi cokk da hazır hissedemiyorumm

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
Benim sana nacizhane tavsiyem önce dişçiye ve sonra bir kadın doğum doktoruna gidip gebelik öncesi kontrollerini yaptırman.Zira ben dişten çok çektim.Sonrası zaten tereyağından kıl çeker gibi gelecektir.Şimdiden kolay gelsin sağlıklı gebelikler diliyorum sana

valla korkunun ecele faydası yok canım benim gibi gecenin 3ünde diş ağrısından acili boylarsan ve 4-5-6 . aylarda değilsen müdahale edilemediğinde görürürm ben seni

Bende ülserde var tedavi olsamda gecmiyo hamilelikte napıcam ben bu miğde ilee

mesajını okurken nedense ay inşallah hemen olur bebeği dedim hep olumsuz şeyleri duydukça böyle oldum galiba:44: sonra bi baktııım çok tebrikler canım bebişini kucağına sağlıkla almanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…