benden alıp, kardeşlerime dağıtan annem, kötü olan yine ben

Yapılacak şey belli, o evi satın, anne ve kardeşlerinizle de bağı tamamen kopartın. Çünkü yılan evlat olmak bunu gerektirir!

Az biraz yılanlık yapın da sevgili anneniz aradaki farkı tecrübe ediversin zira kendisi kavram kargaşası yaşıyor!

düşündükçe aklıma geliyor. bizde kaldığında anne şuna dikkat eder misin, anne kapıyı çalmadan girmesen olur mu, anne banyodaki havluyu şuraya koyar mısın gibi uyarılarım oluyordu çünkü kendi ev düzenine benzetmeye çalışıyordu. giderken siz bana hep bağırıyorsunuz, ben bunları hak etmiyorum dedi. ben neyse de eşimin sesi çıkmadığı halde ona karşı önyargılı olması beni çok üzüyor.

aramızda da çok fazla yaş farkı yok aslında ama iki kardeş sadece düzenimizi kurabildik. diğerleri hala yanlış kararlarının cezasını çekiyorlar, onlar yüzünden biz de çekiyoruz eşimle.

aynen öyle oluyor. annem zor bir insandır, ziyarete gittiğinde ikisinin de yanında duramadı. istememişler, bizim kadar tahammül edememişler. koşa koşa bize geldi, bizde de bunlar oldu.

İçin rahat olsun en azından kimse bunların kırkta birini melek gibi anne babasına bile yapmaz. Senin vicdanın rahat. Sadece duyduklarına çok üzüldüm onları da haketmiyorsun lütfen kendini üzme olur mu

Hepimiz ailemize destek olmak isteriz ama sizin aileniz çok pişkin, çok özür dilerim böyle söylediğim için ama. Ben anne babasını sömüren evlada da kızarım mesela, burada da annenize çok kızdım, ne kadar ayıp yaptığı. Siz de bağınızı koparın, kendileri nasıl hallediyorlarsa halletsinler, size de eşinize de yazık valla.

Kusura bakma suçlu sensin. Kendini para musluğu yaparsan daha çok sömürülürsün. Kes irtibatı o kadar.

Bu nasıl bi anne ya. Sizi diğer evlatları için kullanmış bence evi bir an önce satılığa çıkarın satın ya gel bizim yanımızda yaşa ya da git diğer evlatlarının yanında yaşa de. Sonuçta bu para kolay kazanılmıyor. Kendinize gelin akıllı olun kız kardeşiniz de elin adamına anasının parasını yediriyor bu nasıl zihniyet ya

Şu an annemin konumundasın. 60 yaşına gelsen de yaranamayacaksın. Sinir hastası olduğunla kalacaksın.

Yazıklar olsun...
Onlar evlatsa sen nesin sende evlatsin.
Bu kız bize yardim ediyor damadım ne kadar iyi bir insan diyeceği yerde yılansın lafını uygun görmüş.
Valla esinizin kiymetini bilin. Ben böyle damat gormedim (babam hariç).
Ama boyle seviyesiz nankörluge devam ettirirseniz esinizinde damarina basilabilir bu sefer toptan annenizle bas basa olmak zorunda kalmayin.

Yazık çocuğunuzun geleceğini böyle çar çur etmeyin.Ben böyle bir anneye ve kardeşlere sahip olsam, hiçbir açıklamaya bile gerek duymadan o evi şu anda satılığa çıkartır, onlara da bir daha tek bir kuruş bile göndermezdim. Resmen sizi çatır çatır kullanıyor anneniz de kardeşleriniz de.

Allah sabır versin size uzak kalin cekin kendinizi bu kadar olmaz olaylar ayni olmasada esimde sizin konumunuzda ama o gormez annemdir kardeşlerim dir der esimi tek dusunen benimdir. bnde hep anne kardes oldugu icin mi kullanildigini goremiyo diyorum ama demekki görmek isteyen görüyormuş dediğim gibi cekin kendinizi bakalim o kardesler annenize destek olacakmiymis

Canim ilk defa boyle bir tavsiyede bulunuyorum: Imkan varsa cekirdek aileni al hicbir iletisim bilgisi birakmadan yurtdisina yerles. Ne maddi ne manevi somuruleri biter. Yardim etmesen her gun vicdanin sizlar. Evi satarken haber verme. Satin alan kisi hemen cikaramaz zaten annenleri once ihtar falan yollar, annen de yerlesecegi kardesi ayarlar o arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…