Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

İşte kuzenime desem olur belki ama 31 yaşında adam beni ne yapsın çok çekiniyorum asla istemez yani bence o bide sonra kuzenime rezil olduğumla kalmayayım

Buna aslaa cesaret edemem abimden yani kuzenimden çok çekinirim. Sosyal medyada bulamadım keşke bulabilseydim bir şekilde ulaşırdım ama yok
Kuzenine onun olduğu fotoğrafları göster ay ne güzel düğündü bahanesiyle, sonra şu arkadaki kim abi ya fotoda niye çıkmış de :)

Asıl o öyle düşünsün Allah Allah ne demek ne yapsın
Yaa işte işi gücü yerinde biri elini sallasa ellisi evlenmek istiyormuş hatta annem ona birini ayarlamak istedi ama kızı beğenmedi sanırım olmadı o iş yani. Annemde beni ayarlasa ne olacaktı sanki yaa üfff hep der yaşı büyük olmasa seni ona verirdim diye ama adamın bunlardan haberi yok

E anneniz de tanıyormuş sizdeki bu sen imkansızsın sensizlik imkansız tripleri niye? İsteseniz şıp diye bulabilirsiniz. Kendi kendinizi buhrana sokuyorsunuz bence :)

31 yasında ki adam icin 21 yaş cok küçük bi yaş.
Tecrübeyle sabit.
Değil mi... Evet bende bu yüzden kimseye diyemiyorum zaten istemez adam yani çocuk gibi heveslendim bi bakışa

E anneniz de tanıyormuş sizdeki bu sen imkansızsın sensizlik imkansız tripleri niye? İsteseniz şıp diye bulabilirsiniz. Kendi kendinizi buhrana sokuyorsunuz bence :)
Annem varya hayırdır ona mı tav oldun diye bir sordu taş kesildim. Anneme göre çok yaş farkı var olmaz o sana diyor :) yani o kapı da kapandı suratıma

Annemde onu tanıyor ama sadece ismini biliyor konuşmuşlukları var hatta x kişisi babamla bile muhabbet etmiş zamanında. Yani babamda tanıyor. Bi benimle konuşmuyor babam ve annem çok beğeniyorlar kendisini çok efendi çocuk falan ama annem hep der ki ağzımızla mı verelim kızımızı yani anamdan babamdan bana fayda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…