Öylesine mi baktı diyorsunuzBoşluğunuza gelmiş olabilir bence.
Çünkü ona ulaşabileceğim hiçbir yer yokYasiniz cok genc, ama neden imkansiz simdi onu anlamadim
Öylesine baktı bakmadı bilemem ama bi bakışa bu kadar duygu yoğunluğu yaşamayı ancam boşta kalmakla açıklayabilirim. Zaman içinde geçecek bence. Hatta saçma bile gelecek şu anki hisleriniz.Öylesine mi baktı diyorsunuz
o da cok yaslı degılkı..eger evli ,nişanlı ya da sevgılısı yoksa neden olmasın??adını soyadını bılıyosan faceden ınstagramdan bak kuzenının lıstesınde vardır eger ortak fotoları varsa begen ..ya da topla cesaretını kuzenıne çıtlatMerhaba hanımlar, ben daha önce ismini, kişiliğini az çok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha görmeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin düğününde gördüm. Ama ne görmek. Yani gözlerimi alamadım gerçekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Sürekli onun alanına girmeye çalıştım. Yani duramadım yerimde. Birkaç sefer göz göze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf çekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkaç sefer göz göze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı çektik ben kameradan gözlerimi ayırınca çat diye göz göze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gözümü kaçırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Sürekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da çıkmış baktıkça deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla göz göze geldiğim an her gece uyurken gözümün önüne geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime geçebilmemiz için tek yol onun kuzenime benimle görüşmek istediğini söylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama çıkamadım işin içinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yüzdenO aklıma gelince kalbim hızlanıyor. Ve onu bir daha göremeyeceğim muhtemelen çünkü kuzenimin arkadaşı. Desteğinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Evet cidden öyle olmuş olabilir. Çünkü onun o kişi olduğunu bilmeden önce hiç bakmadım. Nasıl ki annem o x kişisi dedi Allahh bende kayış koptu yahugormeden hayranlik beslediginiz icin bilinc altiniz bedeninizi cok guzel ele gecirmis bence.
Evet muhtemelen söylerdi. Sorun benim hastalıklı gibi her gece onu düşünmemYaş farkı var evet , bazı insanlar bu farkla çok daha mutlu olabiliyor.Asil sorun onun size ulaşması bence.O size ulaşmadan sizin denemeniz mantıklı olmaz.1 ay olmuş istese kuzeninize soylerdi sanırım ?
Çünkü ona ulaşabileceğim hiçbir yer yok
Buna aslaa cesaret edememo da cok yaslı degılkı..eger evli ,nişanlı ya da sevgılısı yoksa neden olmasın??adını soyadını bılıyosan faceden ınstagramdan bak kuzenının lıstesınde vardır eger ortak fotoları varsa begen ..ya da topla cesaretını kuzenıne çıtlat
Kendisinden haberim yok. Ayrıldıktan sonra görüşmedik :)Sizin bir konunuz vardı.Erkek arkadaşınızı annesi hafız bir kızla evlendirmeye çalışıyordu.Sonra konuyu kapattırmıştınız ne oldu o iş ?
Bu da olabilir doğru söyledinizÖylesine baktı bakmadı bilemem ama bi bakışa bu kadar duygu yoğunluğu yaşamayı ancam boşta kalmakla açıklayabilirim. Zaman içinde geçecek bence. Hatta saçma bile gelecek şu anki hisleriniz.
eskiden bende de olurduEvet cidden öyle olmuş olabilir. Çünkü onun o kişi olduğunu bilmeden önce hiç bakmadım. Nasıl ki annem o x kişisi dedi Allahh bende kayış koptu yahu
Aşk ariyosan olur boyle takılmalarEvet muhtemelen söylerdi. Sorun benim hastalıklı gibi her gece onu düşünmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?