• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıflamak istiyorum :(

cnm hayirdir niye sinirlerin bozuk insaalh kötü bir sey yoktur.
bende bu hafta kilo veremedim moralim bozuk

ya bilmiyorum geçen haftaya kadar iyi gidiyodu ama bu hafta tam istediğim şekilde olmadı diyetim önemli bişey yokta ben biraz fazla takıntılıyım senin nasıl gidiyo tatlım

dietten artık bıkknlık geldi..şu sürekli yiyen ama kilo almayan insanları görunce çok qıcık oluorm kızlar ya..biz nie öle olamıorz kii..oofffff hep bi dikkatle korkuyla yiyoruz yemeklerı..ooffff..:14:

benimde aynen öyle ya sanki kilo veremiyorumda alıyorum gibi dün yemekten sonra tartıldım 68 geldim ne ya hiç yol alamadımmı ben:( ağlayalım beraber bebeğim

benimde aynen öyle ya sanki kilo veremiyorumda alıyorum gibi dün yemekten sonra tartıldım 68 geldim ne ya hiç yol alamadımmı ben:( ağlayalım beraber bebeğim

ya kuşum resmen aç dolaşıorm ama yok yinede gram oynamıo..sabah yine 62,5 çıktım..aglamak istiorummmm bu diyet işe yaramıo sanki..böle oluncada hiç şevkim kalmıo diet yapmak için..oofff napcas biz böle..:14:

ya kuşum resmen aç dolaşıorm ama yok yinede gram oynamıo..sabah yine 62,5 çıktım..aglamak istiorummmm bu diyet işe yaramıo sanki..böle oluncada hiç şevkim kalmıo diet yapmak için..oofff napcas biz böle..:14:

ya kuzucuklarım bozmayın morallerinizi başaracağız buna inanın lütfen :65: :42:

Balım hadi depresyona girelim öyle olur belki:9:
Allahım neydi günahımız
Günahımız neydi Allahım
Dualarımızda yalvarmıştık
incecik olmaktı isyanımız

Ah bir anlasak nerede nerede nerede
Biz nerde yanlış yaptık
Rejim yapmıştık yalvarmıştık
Aç yatmıştık olabilirdi
10 kilo yeterdi Allahım.:):)

Balım hadi depresyona girelim öyle olur belki:9:
Allahım neydi günahımız
Günahımız neydi Allahım
Dualarımızda yalvarmıştık
incecik olmaktı isyanımız

Ah bir anlasak nerede nerede nerede
Biz nerde yanlış yaptık
Rejim yapmıştık yalvarmıştık
Aç yatmıştık olabilirdi
10 kilo yeterdi Allahım.:):)

iş yerinde gülme krizine girdim delisin tatlm sen ya :60: ama bende eşlik ediorm şarkıyaa ahhhh tam bizlikk...:27: butun qün bu şarkıyı söylucem belki işe yarar depresyona girmek..:37:

ahhh bi 10 kilo wersm..eşime dün dedim 10 kilo hedefim die adam böleydi :52: uyus nolcakkk..:36: inanmıo ama ben başarıcammm :63:

ya bilmiyorum geçen haftaya kadar iyi gidiyodu ama bu hafta tam istediğim şekilde olmadı diyetim önemli bişey yokta ben biraz fazla takıntılıyım senin nasıl gidiyo tatlım

benimde kuzenin dügünü vardi bu yüzden cok sagliksiz beslendim evde olunca belli bir düzende gidiyosun ama baska yerde istedigini yapamiyosun bu hafta kilo veremedim malesef

iş yerinde gülme krizine girdim delisin tatlm sen ya :60: ama bende eşlik ediorm şarkıyaa ahhhh tam bizlikk...:27: butun qün bu şarkıyı söylucem belki işe yarar depresyona girmek..:37:

ahhh bi 10 kilo wersm..eşime dün dedim 10 kilo hedefim die adam böleydi :52: uyus nolcakkk..:36: inanmıo ama ben başarıcammm :63:

Seni yerken görüyosa ondandır benimkide uzaktaya yemeğe gittinmi diyo yok diyorum baya zayıflıcan heralde diyo bana zayıfla diyemiyoda ah bilse hala şişkoyum:) Yazın depresyona girmiştim öyle olmuştu:) gitmişti 5 kilo 1 haftada:24::1:

Seni yerken görüyosa ondandır benimkide uzaktaya yemeğe gittinmi diyo yok diyorum baya zayıflıcan heralde diyo bana zayıfla diyemiyoda ah bilse hala şişkoyum:) Yazın depresyona girmiştim öyle olmuştu:) gitmişti 5 kilo 1 haftada:24::1:

ozaman depresyondayız bu hafta bacım :37: 5 kilo olmasına gerek yok bi haftada 2-3 olsada olur..:78:

ozaman depresyondayız bu hafta bacım :37: 5 kilo olmasına gerek yok bi haftada 2-3 olsada olur..:78:

evet kızlar en etkili deprosyona nasıl girilir bilgilerinize ihtiyacımız var:) bide yemeklerden öncemi girsek sonramı etkili olur sporla desteklemekte şartmı:52:

evet kızlar en etkili deprosyona nasıl girilir bilgilerinize ihtiyacımız var:) bide yemeklerden öncemi girsek sonramı etkili olur sporla desteklemekte şartmı:52:

ewlenmedn önce bi girmiştim depresyona..yemektn önce gırıodum we sporla destekliodm..:37:

ewlenmedn önce bi girmiştim depresyona..yemektn önce gırıodum we sporla destekliodm..:37:

Peki evlenmek şartmı çıkmak için benim şu an öyle bi durumum yokta sevgilim okuyo:)Ben diyorum ona bırak ben çalışıyorum bakarım sana diye ama anlamıyor

Günaydınlar kızllarrr..ne bu burda hiç ses soluk yok..azcık hareketlenın yahuu..:8:

ben buqn lapa diyetine basladım..az öncede ilk lapamı yedim..tadını hiç sewmıorm ama napim bari ödem gitsn wucudmdan..:26:

Ben geldim kızlar :87:
yurtta olduğum için girememiştim :5:

bugun yediklerimi yazıyım hemen

kahvaltı:
.1kk peynir
.4 yeşil zeytin
.domates-salatalık
.1dilim ekmek

ara
çubuk kraker

akşam
simit-ayran

ara
çubuk kraker

bugun hep yolda geçti zamanım o yuzden doğru duzgun yemek yiyemedim :50:

kızlar Allahın selamı rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun bende zayıflamak isteyenlerdenim benim çok fazla kilom yok sadece beş kilo vermek istiyorum şu anki kilom 48,5 hedefim 43 yada 44 olmak şu an boyuma göre normal görünümdeyim ama eski kiloma dönmeyi çok istiyorum benide aranıza alırsanız sizinle biçok şeyi paylaşmak isterim kilo verme konusunda....grşmek dilğiyle...birde şu zayıflama grafiğinden bende de olsun istiyorum öğretirseniz sevinirim..:):):1::78::17::80:

kızlar Allahın selamı rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun bende zayıflamak isteyenlerdenim benim çok fazla kilom yok sadece beş kilo vermek istiyorum şu anki kilom 48,5 hedefim 43 yada 44 olmak şu an boyuma göre normal görünümdeyim ama eski kiloma dönmeyi çok istiyorum benide aranıza alırsanız sizinle biçok şeyi paylaşmak isterim kilo verme konusunda....grşmek dilğiyle...birde şu zayıflama grafiğinden bende de olsun istiyorum öğretirseniz sevinirim..:):):1::78::17::80:

48 kilosun ve zayıflamak istiyosun çıldırdınmı sen

ben geldim kızlar :3:
kaç gündür yurtta oldugum ıcın giremedim eve daha yeni geldim

bu arada tartılamadım çunku tartımız bozuk pilleri bitmiş :52:

Ben de diyet fln kalmadi:25: hollandadan akrabalarımız geldi bı haftalığına ..
Önüme geleni yedim ictim, ztn bı çok kezde dışardan yedik:43: kendimi tutamadım onlar öyle güzel güzel yerken.. Tartilmadimda verdigim 600grammdan fazlasını almisimdur zaten:95:
Offf:44: kendime kızıyorum çünkü vermem lazım
Fazlalıkları ama iste boğazıma dur diyemiyorum:26:

Son düzenleme:
Back
X