• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıflamak istiyorum :(

bende qeldimm...:8: sabahtan beri işten başımı kaldıramadm anca fırsat buldum kızlar..bu aralar pek bi yoqunuz..:26:

dün kocişle yıllık izinlerimizi ayarladık temmuzun 11de tatile çıkıorz..en buyuk sorunum şuan bikini :26: etrafta incecik hatunlar :57: onları gördukce deli olmamak için o qüne kadar hiç bozmadn diet we spor yapmam lazım..biliorum ki sizler bu süreçde hep yanımda olucaksınız..:21: canlarım benim..:70:

buqun sabah sadece yarım kase nesfit ve üstüne yarm bardak yarm yaglı süt..bi litre su..birazdanda çorba içmeyi düşünüorm sacede..

hoşgeldin canımm :71:
özletiyosun valla kendini :9:

ohh ne güzel gidin yapın tatilinizii :21: zaten hepimizin en büyük kabusu incecikk kızlarr :22:
ama bizde onlardan olucaz ınş :65:

bu arada zayıflıycam dıye cok aç kalma sakın :26:

hoşgeldin canımm :71:
özletiyosun valla kendini :9:

ohh ne güzel gidin yapın tatilinizii :21: zaten hepimizin en büyük kabusu incecikk kızlarr :22:
ama bizde onlardan olucaz ınş :65:

bu arada zayıflıycam dıye cok aç kalma sakın :26:

fırsat buldukca gırmeye calısıorm canım..bende özluorm walla sizleri..

yok aç kalmadan ama cokda doymadan diet yapıorm..öle kısmıorm kendımı ama az yıyorum..sporumuda düzenli yapsam 1 aya ohh fıstık olurum..:9:

fırsat buldukca gırmeye calısıorm canım..bende özluorm walla sizleri..

yok aç kalmadan ama cokda doymadan diet yapıorm..öle kısmıorm kendımı ama az yıyorum..sporumuda düzenli yapsam 1 aya ohh fıstık olurum..:9:

off benımde en zorlandığım kısım tatlı ve çikolata :5:
rüyaamda bile çikolata yerken görüyorum kendimi :25:

off benımde en zorlandığım kısım tatlı ve çikolata :5:
rüyaamda bile çikolata yerken görüyorum kendimi :25:

benm okadar düşkünlüğüm yok ama dün eşimden dondurma istedm durdum oda qitti aldı saolsn..ama hanı sen rejmdydn dıyıp durdu uyuz..:63:

benm okadar düşkünlüğüm yok ama dün eşimden dondurma istedm durdum oda qitti aldı saolsn..ama hanı sen rejmdydn dıyıp durdu uyuz..:63:

eee haklı hani sen rejimdeydin bende rejimdeyim ama canım dondurma istediii:) niye dedin şimdi:1::27::52::76::56:

napim canım reklamda öle güsel yiyodu ki kadın maqnumu canımın istememesi imkansızdı :27: hem minnacık dondurmadan nolcak..:27:

ayyy bendemi reklam izlesem acaba:) benim reklam izlememe gerek yok gerçi adını duymam yeterli boğazım ağrıyo zaten yersem bademcikler giderler:):24:

aman yeme canım yeme walla ben aslında yedkten sonra pişman oldum bende..:36:

bende diyorum aman yiyim azıcık sonra azıcıktan çok olmaya sonra çok olmaya kadar gidiyor:):) ay çokmu açız biz:21:

bende diyorum aman yiyim azıcık sonra azıcıktan çok olmaya sonra çok olmaya kadar gidiyor:):) ay çokmu açız biz:21:

rejimdeyiz yha ondan galıba canım qözumuz doymuo :52: walla kendımı bıraksam tıka basa doyana kadar hıc durmadan yemek yerim simdi.. :27:

rejimdeyiz yha ondan galıba canım qözumuz doymuo :52: walla kendımı bıraksam tıka basa doyana kadar hıc durmadan yemek yerim simdi.. :27:

ay şöyle pizza olsa yada ekmek arası dürümde olur:) yanındada ayran hiç fena olmaz:9:

Allahım sana qeliyorum :60: kızz bii suss ölcem smdı aclıktan yemekten bahsetme :9: bi galeta yedim simdi açlıktan..:36:

Hadi gelde seni yemeğe götürüyüm benden herşey:) sonrada tatlı yada pasta yeriz son olarakta gecenin son saatlerinde pişman olur ağlaşırız kuzummm:)

Hadi gelde seni yemeğe götürüyüm benden herşey:) sonrada tatlı yada pasta yeriz son olarakta gecenin son saatlerinde pişman olur ağlaşırız kuzummm:)

:60: :60: olur kuşum hadi gidelimm,,amannn atın ölumu arpadan olsun yiyeyim yiyelim ohh şişsin qöbişlerimiz :56:

:60: :60: olur kuşum hadi gidelimm,,amannn atın ölumu arpadan olsun yiyeyim yiyelim ohh şişsin qöbişlerimiz :56:

Annem aç öleceğime tok ölüyüm der her zaman:) o hesap gel yiyelim sonrada göbişlerimizi kaşıyıp tv bakarız recep ivedik modunda:):32:

Annem aç öleceğime tok ölüyüm der her zaman:) o hesap gel yiyelim sonrada göbişlerimizi kaşıyıp tv bakarız recep ivedik modunda:):32:

ayy kız sen çok yaşa emii çok qüdüm yaa :9: ama o halimizi düşünuorm da yakışır bize..:27:

akşam ki menüm:
4 kaşık çorba
3 çatal makarna
2 kaşık ıspanak

öğlen ve arada bişey yiyemedim yolda olduğum için

şimdide yurttayım bunlar vardı yemekte :25:

ve 2 saat yürüyüş :15:

günaydın kızlar kaç gündür sinirlerim bozuk ve rejim falan kalmadı tamam abartmıyorum ama isteksiz yapıyorum kahvaltımı dolu dolu yaptım öğlen çorba salata sadece inş tatlı yoktur yemekte

günaydın kızlar kaç gündür sinirlerim bozuk ve rejim falan kalmadı tamam abartmıyorum ama isteksiz yapıyorum kahvaltımı dolu dolu yaptım öğlen çorba salata sadece inş tatlı yoktur yemekte

cnm hayirdir niye sinirlerin bozuk insaalh kötü bir sey yoktur.
bende bu hafta kilo veremedim moralim bozuk

dietten artık bıkknlık geldi..şu sürekli yiyen ama kilo almayan insanları görunce çok qıcık oluorm kızlar ya..biz nie öle olamıorz kii..oofffff hep bi dikkatle korkuyla yiyoruz yemeklerı..ooffff..:14:

Back
X