- 16 Şubat 2011
- 532
- 513
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarrrr62,5 dan gram düşmeyen bacınız geldi yineeee
kızlar kafayı yicem ben zayıflayamıyorrummmmmmm...:84: 45 dakika hıc durmadan yürüyüp spor yapıyorum..diet yapmıcam artık ne zaman dıet yapcam desem daha cok yiorm..bundn sora yuruyus we yedıklerıme dıkkat ederk zayıflamaya calısıcam..Allahm şişko kalmak istemiyorm yaaa uff..:78:
bende aynı durumdayım canım ve ıyıce sınırım bozulmaya başladı artık bende günde 2 saat yürüyüş yapıyorum ama 100 gram desen veremiyorum çıldırıcam![]()
kızlar selamm uzun zamandır yazamadımmm nete fılanda gıremedım cok yogundumm...inşşaallah herkes ıyıdrııı..
bende duıyete devam edıyoryum düşe kalkaa ama kılo almadım gram gramda olsa verıyorumm bırazcık.. bu son 1 haftadır cokda fazla kacamakalr yaptımm ama dengeleyebıldım dıer ogunlerde oyusden sanırım kılo almadımm hattaa verdımm.. yuruyusume hala devamm edıyorumm onunda etkısı vardır..
kızlaaarrr 800gram vermışımmmmmmmmm![]()
teşekkur ederim canımmtebrikler canım
yaa nie bu aralar kimse yok bu topikte? hergün giriorum bakıorum ama kimse bişi yazmamış oluor(
ben dietimde başa dönmüştüm 2 gündür dukan yapıorm yavaş yavaş toparladım. devam edicem bakalım biraz daha
kimsecikler girmemiş ama olsun ben yine de bugün yediklerimi yazayım
sabah ılık süt+ peynir
öğlen 2 katı yumurta
akşam derisiz haşlanmış tavuk budu 1 tane
2 litre de su içtim
gece yatmadan önce acıkırsam 1 bardak süt içmeyi ya da meyveli yoğurt yemeyi düşünüyorum