• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende zayıflamak istiyorum :(

slm kızlar
bende haftasonu çok hastaydım yatak döşek yattım
dünde izin aldım yattım
bugün idare ederim ve hastalıktan galiba kilo vermişim
54 kiloyum :66:

off kızlar bende diyet falan kalmadı son 3 4 gündr yedklerimi söleyemem bile o kadar abarttım yani tartılmaya da çok korkuyorum :43: :59: :50:
bugün yeni bir diyete start verdim dukan diyeti yapıcam geçen sene denemiştim güzel verdiriyor ama istikrar şart

kızlaarrrr :70: 62,5 dan gram düşmeyen bacınız geldi yineeee :36:

kızlar kafayı yicem ben zayıflayamıyorrummmmmmm...:84: 45 dakika hıc durmadan yürüyüp spor yapıyorum..diet yapmıcam artık ne zaman dıet yapcam desem daha cok yiorm..bundn sora yuruyus we yedıklerıme dıkkat ederk zayıflamaya calısıcam..:14: Allahm şişko kalmak istemiyorm yaaa uff..:78:

kızlaarrrr :70: 62,5 dan gram düşmeyen bacınız geldi yineeee :36:

kızlar kafayı yicem ben zayıflayamıyorrummmmmmm...:84: 45 dakika hıc durmadan yürüyüp spor yapıyorum..diet yapmıcam artık ne zaman dıet yapcam desem daha cok yiorm..bundn sora yuruyus we yedıklerıme dıkkat ederk zayıflamaya calısıcam..:14: Allahm şişko kalmak istemiyorm yaaa uff..:78:

bende aynı durumdayım canım ve ıyıce sınırım bozulmaya başladı artık bende günde 2 saat yürüyüş yapıyorum ama 100 gram desen veremiyorum çıldırıcam :47:

bende aynı durumdayım canım ve ıyıce sınırım bozulmaya başladı artık bende günde 2 saat yürüyüş yapıyorum ama 100 gram desen veremiyorum çıldırıcam :47:

Anlamıorm ki canım bizde nasıl bi metabolizma warmış..okadar ugrasıors gram weremıorz..bi kan test,,metabolizma hızı testi falan mı yaptırsam..kesin bi sorn war bende..:57:

ßu ara çok acıkıorm zaten..hiç durmadan yemek yemek istiyorum..bakalım ne zamana kadar tutucam kendımı..:78: en sewdıqım yuruyus sewerek spor yapıorm Allahtan..:8:

kızlar selamm uzun zamandır yazamadımmm nete fılanda gıremedım cok yogundumm...inşşaallah herkes ıyıdrııı..

bende duıyete devam edıyoryum düşe kalkaa ama kılo almadım gram gramda olsa verıyorumm bırazcık.. bu son 1 haftadır cokda fazla kacamakalr yaptımm ama dengeleyebıldım dıer ogunlerde oyusden sanırım kılo almadımm hattaa verdımm.. yuruyusume hala devamm edıyorumm onunda etkısı vardır..

kızlar selamm uzun zamandır yazamadımmm nete fılanda gıremedım cok yogundumm...inşşaallah herkes ıyıdrııı..

bende duıyete devam edıyoryum düşe kalkaa ama kılo almadım gram gramda olsa verıyorumm bırazcık.. bu son 1 haftadır cokda fazla kacamakalr yaptımm ama dengeleyebıldım dıer ogunlerde oyusden sanırım kılo almadımm hattaa verdımm.. yuruyusume hala devamm edıyorumm onunda etkısı vardır..

bende hergun yuruyus yapıyorum ama gram bıle veremıyorum :25:
anlamadım kı ben bu işi off off :14:

kızlaaarrr 800gram vermışımmmmmmmmm :52::52::52:

tebrikler canım :65:
yaa nie bu aralar kimse yok bu topikte? hergün giriorum bakıorum ama kimse bişi yazmamış oluor :((
ben dietimde başa dönmüştüm 2 gündür dukan yapıorm yavaş yavaş toparladım. devam edicem bakalım biraz daha

kimsecikler girmemiş ama olsun ben yine de bugün yediklerimi yazayım
sabah ılık süt+ peynir
öğlen 2 katı yumurta
akşam derisiz haşlanmış tavuk budu 1 tane
2 litre de su içtim
gece yatmadan önce acıkırsam 1 bardak süt içmeyi ya da meyveli yoğurt yemeyi düşünüyorum

tebrikler canım :65:
yaa nie bu aralar kimse yok bu topikte? hergün giriorum bakıorum ama kimse bişi yazmamış oluor :((
ben dietimde başa dönmüştüm 2 gündür dukan yapıorm yavaş yavaş toparladım. devam edicem bakalım biraz daha
teşekkur ederim canımm :52:
evet bende giriyorum kımse olmuyo :25:

kimsecikler girmemiş ama olsun ben yine de bugün yediklerimi yazayım
sabah ılık süt+ peynir
öğlen 2 katı yumurta
akşam derisiz haşlanmış tavuk budu 1 tane
2 litre de su içtim
gece yatmadan önce acıkırsam 1 bardak süt içmeyi ya da meyveli yoğurt yemeyi düşünüyorum

afiyet olsun canım noldu buraya ben anlamdım herkes diyeti bıraktı heralde :26:

umarım tekrar gelirler..
biz bari bırakmayalım çünkü buraya yazmayınca bütün motivasyonum bozuluor

hazır mesaj atıyorken bugün yediklerimi de yazaym
sabah 1 bardak tarçınlı süt
öğle baya bi beyaz peynir+ 150 gr meyveli yoğurt
akşam yağsız tavada kaşarlı krep+ bir kase yoğurt+ 4 tane kornişon turşu
2 ltreden fazla su

Selam kızlar,

Başka bir başlığa da yazmıştım ancak sakın yılmayın. her gün porsiyonlarınızı azar azar yiyin, çikolatayı çıkarın hayatınızdan, regl olmaıdkça aklınıza gelmesin, düşük kalorili meyvalı ara atıştırmalarınız olsun (düşük tansiyon ve düşük kan şekeri var bende, yemezsem bayılırım), bol bol yürüyün. ben bu şekilde 8 kilo verdim, 9 ay kadar sürdü, siz hızlandırmak istiyorsanız da mutlaka spor yapın. Bakın şu linkteki abla BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv inanılmaz bişey, tipine kaslarına falan aldanmayın, her gün 15 dk onun hareketlerinden istediklerinizi yapın, inanılmaz sıkılaştırıyor da... Ben yapıyorum çok faydasını gördüm, şu anda 52 kilo olmama rağmen çok daha ince gösteriyor beni...

Biliyorum kilo vermenin bazen ne kadar zor geldiğine, inanınca oluyor ama, iradenizi sakın kaybetmeyin :16:

Son düzenleme:
bence öyle diyetisyen tavsiyelerine gerek yok her diyetisyen bunu yapabilir aslında onlar bişey yapmıyor zaten size uygun liste veriyor asıl işi siz yapacaksınız ben kışın başaldım 4,5 kilom kaldı 12 kilo verdim elbiselerim küçüldü ama iyi bir diyetisyenle alakası yok bunun ama diyetisyen kontrolünde olmalı kesinlikle birde yazın diyetisyen fiyatları artıyor bunu gördüm neyseki 2 haftam kalmıştı şuanda:1:

slm kızlar
ben diyeti bıraktım ama yediklerime dikkat ediyorum
yani uyduğum bi liste yok, canım ne isterse yiyorum ama dozunda yiyorum
iyide gidiyor böyle
kilom geçen haftayla aynı ama inceldiğimi farkediyorum
başladığım günden beri 4 kiloda verdim üstelik

Back
X