bende yenilendim:)

ebediz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
78
0
286
İstanbul
Merhabalar, Umarım bu sefer konumu açmayı becerebilirim. 15 Temmuzda burun ve meme estetiği oldum.275 cc high profil mentor marka silikon takıldı.Doktorum Doç.Dr.Tayfun Türkaslan.Kendisinden çok memnunum.Burnum şu an oldukça güzel ve doğal duruyor.
1.55 boy 48 kiloyum.

Burada yazılan deneyimlerin pek çoğunu okudum.Hatta cesareti onlardan aldım.Deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Ameliyata 13'te alındım.4 saat sürdüğünü söyledi annemler.Kötü bir boşanma sonrası kendim için birşey yapmak istedim.40 a bir kala yenilendim

2.gün ki gerginlik dışında çok bir sıkıntım olmadı.2.gün gerçekten patlayacakmış gibi hissediyordum.Hala gerginliğim var ama daha bir azaldı sanki.75 beden giyiyordum.İlk günden itibaren kollarımı kullanabildim.Hatta ilk sefer dışında tuvalete bile kendim gidebildim.İzindeyim dışarı çıkıyorum fena değilim ama gözüme biraz fazla büyük geliyor şu an.Çekingen bir insanım sanki çok göze batıyormuşum gibi hissediyorum.Umarım ödemdir.Yoksa muhteşem gözüküyorlar.Dolgun,diri ve dik.

Banyoda bakmaya doyamıyorum.Ama ya işyerinde çok göze batarsam diye biraz endişeliyim.Sporcu sutyeni takıyorum çıkardığımda biraz ağırlık hissim var resmen öne çekiyormuş gibi

doktorum 2 hafta sonra balensiz,yanlardan destekleyen sutyene geçebileceğimi söyledi.Bu arada meme altı kesisi ile oldum.Çok tatlı bir kaşıntım oluyor. Bir burnuma bir göğüslerime bakıyorum.Burnumdan çok memnunum.Umarım biraz ödemimi atarım göğüslerimle ilgili daha rahat olabilirim.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.Ben yenilendim darısı isteyen herkesin başına.Sağlıkla Sevgiler

Hayirli olsun canim.umarim bu senin için daha güzel bir baslangic olur.kendini çok iyi hissedecegine eminim.

hayirli olsun canim senin dr nerden ve kaca yaptirdin acaba? cok büyük oldu yazmisin kendi meme dokun cokmuydu amilyattan önce?

hayirli olsun canim senin dr nerden ve kaca yaptirdin acaba? cok büyük oldu yazmisin kendi meme dokun cokmuydu amilyattan önce?

Merhabalar canım, Dr.um Avrupa yakasında Muayenehanesi fulya terrace da.Meme dokum çok azdı.75 giyiyordum.Onda bile biraz boşuk kalıyordu.Ama sarkmam yoktu.Olmayan şey sarkmaz tabii:)Az olunca benim gözüme büyük gibi geliyor şu an.Ama daha ödemim var.Sanırım onlarda geçince, gözümde alışınca (20 yıldır çok az göğüslü yaşayınca:) daha memnun olacağım. Göğüslerim ayrıktı.Şu an birleşikliği artmış durumda.Dolgun ve dikler.Ücret konusunda kendi ve asistanı çok yardımcı oluyor.Çalıştıkları birkaç hastane var, ona göre değişiyor. Burnumdan da çok memnunum.Nefeste alabiliyorum.Ve çok doğal olmuş

Ameliyattan bir kaç gün sonra reglde oldum.Onun verdiği şişlik ve hassasiyette var.Umarım isteyen herkes sağlıkla istediği ölçülere kavuşur

güle güle kullan hayırlı olsun yeni memişlerin:) boyutuna çok takılma bende 8temmuzda oldum ameliyatı 295 cc yuvarlak takıldı natrelle son3-4 gündür iyice küçüldüler ondan önce dolu doluydu şuan banada çok küçük geliyorlar umarım seninkisi istediğin boyuta ulaşır:)

Canım benim,çok teşekkür ederim yanıtın ve iyi dileklerin için.Sporcu sutyeninde derli toplular aslında ama onu çıkarınca dolu dolu görmediğim bir görüntü çok şaşırtıcı geliyor.
Hayırlı olsun,seninde çok yeniymiş. Eminim seninkilerde muhteşem gözüküyorlardır sadece gözün alışmıştır.Sağlıkla kullanmanı, sefasını sürmeni dilerim:)

Mehaba,
Bende 16 Temmuz'da ameliyat oldum.
300cc high profil mentor protez takıldı.
Senin yazdığın gibi benimde gözüme cok büyük görünüyorlar..alışık değiliz ondan herhalde..
Ama cok mutluyum..

güle güle kullanın inşallah... küçülme derken şişlik sonrası alışma dönemi olabilirmi acaba? doktorum banada 300 cc önerdi göğüs altı 75 cm çevresi 80 cm ve boyum 1.72 kilom 60 sizin nasıl :)

Mehaba,
Bende 16 Temmuz'da ameliyat oldum.
300cc high profil mentor protez takıldı.
Senin yazdığın gibi benimde gözüme cok büyük görünüyorlar..alışık değiliz ondan herhalde..
Ama cok mutluyum..

Mutluluğumuz daim olsun:) Hayırlı olsun,güle güle kullanalım.Bugün daha bir derli toplu gelmeye başladı gözüme,yada gözüm alışmaya başladı bilmiyorum.Benim omuzlarım ufak tefek olmama rağmen geniş 36 cm.Dolgulu sutyen taktığımdaki görüntü var giyinikken.Ama banyoda sporcu sutyenini çıkarınca hala şöyle bir şaşırıyorum ve sanki öne çekiyor beni düşecekmiş gibi geliyorTutma ihtiyacı hissediyorum İnşallah çabucak alışırız.

boyum 170 kilom 53 ameliyat öncesi hiç ölçmedim ama 70 beden sütyen dolmuyordu sadece uçları vardı:)

ameliyat sonrası göğüs ölçüm 87cm di şuan 84 cm göz alışması değil şişlikler indi

ya aslında küçük diyorumda sporcu sütyeniyle daha önce 80 beden sütyen takarak oluşturduğum görüntü var tişörtün üstünden:)

sadece çıplakken gözüme normal geliyorlar yani vücudumla çok orantılı ama ben koca koca olsu istediğim için:) ama gerçi iyiki öylede değil bu sefer normal sütyene geçtiğim zaman çok büyük dururdu çünkü dekoltesi bol olsun diye destekli sütyen takmayı düşünüyorum normal sütyen için son 1 haftam kaldı:):)

bu arada fotolarım ekli ordan bakabilirsiniz gün gün değişimine gerçi son hali yok bugün yarın onuda koyarım ilk günler kötü görünüyordu fakat şuan çooook doğal görünüyorlar:)

ilk hafta bende öyleydim sürekli kambur duruyordum evin içinde yürürken farkında olmadan kollarımla alttan destekliyordum 1 hafta sonra geçecektir:)

ilk hafta bende öyleydim sürekli kambur duruyordum evin içinde yürürken farkında olmadan kollarımla alttan destekliyordum 1 hafta sonra geçecektir:)

Sizde güle güle kullanın, teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı hem şişlikler hakkında,hem de arada tutma ihtiyacı hakkında yazdıklarınızla.Artık bizde göğsümüzü gere gere (germesekte olur gerçi:) gezebileceğiz.Meme altı kesisi ile olmuştum ben yara izleri ile ilgili birşey yapıyor musunuz?

Bende meme alti kesisi ile oldum doktorum herhangi birsey soylemedi ama ben yara izleri icin dermatix si silikon jelin etkili oldugunu duymuştum o yüzden onu kullanıyorum ama tabi bizim icin faydasi olurmu bilmem

Bende meme alti kesisi ile oldum doktorum herhangi birsey soylemedi ama ben yara izleri icin dermatix si silikon jelin etkili oldugunu duymuştum o yüzden onu kullanıyorum ama tabi bizim icin faydasi olurmu bilmem

Benim de doktorum bir şey vermedi,şimdilik bebe yağı dikşi yerlerine ise bepanten melhem sürüyorum.Hazırda xerajeli,m var ama kullamaya çekiniyorum.Belki bir ayım dolduğunda kullanmaya başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…