Hayirli olsun canim.umarim bu senin için daha güzel bir baslangic olur.kendini çok iyi hissedecegine eminim.
hayirli olsun canim senin dr nerden ve kaca yaptirdin acaba? cok büyük oldu yazmisin kendi meme dokun cokmuydu amilyattan önce?
güle güle kullan hayırlı olsun yeni memişlerin:) boyutuna çok takılma bende 8temmuzda oldum ameliyatı 295 cc yuvarlak takıldı natrelle son3-4 gündür iyice küçüldüler ondan önce dolu doluydu şuan banada çok küçük geliyorlarumarım seninkisi istediğin boyuta ulaşır:)
güle güle kullan hayırlı olsun yeni memişlerin:) boyutuna çok takılma bende 8temmuzda oldum ameliyatı 295 cc yuvarlak takıldı natrelle son3-4 gündür iyice küçüldüler ondan önce dolu doluydu şuan banada çok küçük geliyorlarumarım seninkisi istediğin boyuta ulaşır:)
Mehaba,
Bende 16 Temmuz'da ameliyat oldum.
300cc high profil mentor protez takıldı.
Senin yazdığın gibi benimde gözüme cok büyük görünüyorlar..alışık değiliz ondan herhalde..
Ama cok mutluyum..
Mutluluğumuz daim olsun:) Hayırlı olsun,güle güle kullanalım.Bugün daha bir derli toplu gelmeye başladı gözüme,yada gözüm alışmaya başladı bilmiyorum.Benim omuzlarım ufak tefek olmama rağmen geniş 36 cm.Dolgulu sutyen taktığımdaki görüntü var giyinikken.Ama banyoda sporcu sutyenini çıkarınca hala şöyle bir şaşırıyorum ve sanki öne çekiyor beni düşecekmiş gibi geliyorTutma ihtiyacı hissediyorum İnşallah çabucak alışırız.
ilk hafta bende öyleydim sürekli kambur duruyordum evin içinde yürürken farkında olmadan kollarımla alttan destekliyordum 1 hafta sonra geçecektir:)
Sizde güle güle kullanın, teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı hem şişlikler hakkında,hem de arada tutma ihtiyacı hakkında yazdıklarınızla.Artık bizde göğsümüzü gere gere (germesekte olur gerçi:) gezebileceğiz.Meme altı kesisi ile olmuştum ben yara izleri ile ilgili birşey yapıyor musunuz?
Bende meme alti kesisi ile oldum doktorum herhangi birsey soylemedi ama ben yara izleri icin dermatix si silikon jelin etkili oldugunu duymuştum o yüzden onu kullanıyorum ama tabi bizim icin faydasi olurmu bilmem
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?