Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende yenilendim:)
- Konu Sahibi ebediz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?....sizede tabiki coookk gecmis olsun
Çok teşekkür ederim:) inşallah en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz
Bende meme alti kesisi ile oldum doktorum herhangi birsey soylemedi ama ben yara izleri icin dermatix si silikon jelin etkili oldugunu duymuştum o yüzden onu kullanıyorum ama tabi bizim icin faydasi olurmu bilmem
merhaba o kremleri dikişler iyileştikten sonra sürmek gerekiyor. yoksa dikiş yeri açılabilir. bana bir ay sonra kullanmaya başla dedi doktorum. bazılarına 10 gün sonra da verdikleri oluyor. mutlaka dikişlerin kaynaması gerekli. doktordan onay almadan kullanmayın bence. contractubex kullanıyorum ben de.
merhaba o kremleri dikişler iyileştikten sonra sürmek gerekiyor. yoksa dikiş yeri açılabilir. bana bir ay sonra kullanmaya başla dedi doktorum. bazılarına 10 gün sonra da verdikleri oluyor. mutlaka dikişlerin kaynaması gerekli. doktordan onay almadan kullanmayın bence. contractubex kullanıyorum ben de.
sürmek için kabukların atmasını bekledim ama yanlışmı yaptım acaba
sürmek için kabukların atmasını bekledim ama yanlışmı yaptım acaba
durumunuz bilmiyorum ama doktorum ben söylemeden sürme açılır demişti. doktorunuza kontrol esnasında sorun isterseniz.