Doğuma Hazırlık Bende yardim istiyorum arkadaslar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mahperver

Hayat ne enteresan . . .
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
159
0
Arkadaslar benim ev kucuk 2+1 bir tane cocuk odam var ve onda 11 yasindaki oglum kaliyor buyuk bir oda degil ama normal bir oda simdi ben bu odayi nasil duzenlesem ki bende rahat etsembebegin esyalarini da sigdirip oglumun huzurunu da kacirmasak nasi olacak bilmiyorum..yaza dogru mesela temmuz gibi duzenlemeyi dusunuorum besik mi alsam sade biseyler olsun istiyorum bu arada aslinda ilk aylari icin sepet alip yatagimizin basina koyucam ama bende cocugun en fazla 3 ayindan sonra kendi odasinda lmasindan yanayim ama hc bir fikim yok ayrica odada su anda gercekten yarin atabilecegim veya kaldirabilecegim esyalar var,yas farki buyuk degil mi sizce de?..bir bebek birde 11yasinda olan bir cocuk..nasil yapsam bilmiyorum ki

Bence bunun isin kafa patltma daha çok zamanın var
ayrıca küçük evinmis sepet felN alma normL besik al önce yatak odana sonra oğlunun odasına koyarsın

CNM BENCE SOLE BIR YATAK ALSAN MAVILI YESILLI FILAN HEM ILERISII ICIN YIY OLUR DIYE DUSUNUYORUM

Bole ıkılı yataklardan alıp yerden tasaruf yapabılırsın dıger tarafada bebek ıcın bırseyler koyarsın

miz miz arkdasim harikasin yaa su morllu varya o cok guzel kombine edilmis gercekten inan tan bana gore..dgerleride hos ama bilgisayar icin oyle guzel bir yer eklemisler ki gercekten cok pratik bisey,digerlerine bisey diyemiyoum bana biraz buyuk geldiler bana degilde odaya buyuk olacak bunlar..
gulencim yatak odama besik koyamiyorum malesef cok cok kucuk hatta sana remin gondrirdim ama resim gonderemiyorum henuz dusunsene yata odam tam bir yatak genisliginde duvarlarina raf yaptirdim gomme bi dolabim da var ncak esyalarim sigiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…