• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende yakında sozleniyorum diyenlerin topigi

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
Merhaba kızlar eğer sizde yakında sozlenecekseniz buyrun sohbete çekinmeyin :16::16:
Hazırlıklar için neler yapmamız gerek bunları konusalimmm herkesi bekliyorummmm :54:

bilimyotummm ben hiç hazırlık fln yapmadım :D agustos gibi söz olucakkk sanırmm aile arasında bize gelirlerrr yemek fln organizasyonla ben alakadar olucam bakalımmm neler olucakkk :) :) inş bir aksilik çıkmazz <3 kıyafetimi sectimmm takılarımıdaa evde olacagı için abartlılıı olmaz herhalde sonrasında herkes dagıldıgında askımlaa arkadaslarımla kutlmaya gidicez mekanlara bakınıorum bakalım hayırlısın :D

erkek arkadasımla 5 senedir birlikteyiz arada ayrılmalar flan oldu ama çok şükür şuan devam ediyor :nazar: bn 18 yaşındayım erkek arkdasım 20 yaşında ve seneye askere gitcek:5: askere gitmeden önce sözlenmeyi düşünüorz ama yaşıma göre çok mu erken:( ve babama söyleyemiyorumm:(

Ocak-Şubat gibi inş. adını koymayı düşünüyoruzzz :)))) Bir an önce gelsin o günlerrr:1::1:

Back