• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende vajinusmusum..

nurcp_34

kocasının NUR'u
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
209
152
18
Arkadaslar siteye yeni uye oldum.aslinda arada girip burdaki vajinusmus hakkindaki yazilanlari okuyordum.bende uye olup yardim almak istedim..
Suan saat gece 01:20 ve ben uyuyamiyorum düşünmekten,aslinda her gecem oyle artik.sebebi tahmin edebileceginiz gibi VAJİNUSMUS..
ben 4 aylik evliyim esimle gorucu usulu evlendim ve ilk gecemizde bende bu sorunla karsilastm.aslinda ben evlenmeden once de vajinusmus haknda bilgim vardi biraz ama basima gelecegini dusunmezdim..
Biraz once vajinusmus icin her gece yaptgm gibi arastrma yaparken burdaki vajinusmusu yenenlerin yazdklarini okudum icim o kdar rahatladiki güzel sonuclari okuyunce..
Ben sunu sormak istiyorm herkes kremler falan kullandgni yazms bu kremlerin adini ve nasl kullanldgni merak ettim..yardmci olabilirsenz cok sevinirim..
Gercekten yardima ve destege ihtiyacm var .cunku kimse bu sorunla karsilastgmizi bilmiyo hrrkes birlesmemiz gerceklesti diye biliyor.ve benim konuscak kimsem yok tek basima yenmeye calsyrm bunu..

Arkadaslar siteye yeni uye oldum.aslinda arada girip burdaki vajinusmus hakkindaki yazilanlari okuyordum.bende uye olup yardim almak istedim..
Suan saat gece 01:20 ve ben uyuyamiyorum düşünmekten,aslinda her gecem oyle artik.sebebi tahmin edebileceginiz gibi VAJİNUSMUS..
ben 4 aylik evliyim esimle gorucu usulu evlendim ve ilk gecemizde bende bu sorunla karsilastm.aslinda ben evlenmeden once de vajinusmus haknda bilgim vardi biraz ama basima gelecegini dusunmezdim..
Biraz once vajinusmus icin her gece yaptgm gibi arastrma yaparken burdaki vajinusmusu yenenlerin yazdklarini okudum icim o kdar rahatladiki güzel sonuclari okuyunce..
Ben sunu sormak istiyorm herkes kremler falan kullandgni yazms bu kremlerin adini ve nasl kullanldgni merak ettim..yardmci olabilirsenz cok sevinirim..
Gercekten yardima ve destege ihtiyacm var .cunku kimse bu sorunla karsilastgmizi bilmiyo hrrkes birlesmemiz gerceklesti diye biliyor.ve benim konuscak kimsem yok tek basima yenmeye calsyrm bunu..
Canım merhaba bende vajinusmusum ve bunun için doktora gittim parmak egzersizleriyle nerdeyse yendim sayılır bu hastalığı şuan tedavinin son aşamasındayız ve oda olucak sorun tamamen çözülecek :) benki elimle bile cinsel organıma dokunamıyan biri olarak bunları başardıysam herkez başarır :) gelelim jele cnm jel markası farketmez normal bi kayganlaştırıcı jel yada bebek yağı kullanabilirsin ben ikisinide kullandım egzersizlerimde inan çok işe yarayan birşey egzersizleri nasıl yaptığını anlamıyorsun :)

İSTANBULDA oturuyorsan kayrabera kliniğine git derim çok çok iyi ben şuan gidiyorum

ben çok mutluyummm... vajinusmusu yendim sonunda...bu rahatsızlığı çekenlerde umarım biran önce yenerler...

Off psikolojim bozuldu artk,tedaviyi birakip memlekete geldim hicbirsey yolunda gitmiyo nasil atlatacam ben bu durumu

Canim evde tek başına egzersiz yapamiyorsan mutlaka doktora gitmelisin. Bende evde hiç gelişme gösteremedim ama doktora gidip 4 seansta yendim.

Aylarca doktora gitmek istemedim.tam karr verdik tedaviye basladk egzersizleri yapcaz yatili bi akrabamiz geldi hic musait olamadk egzersizlere diger seansa gidemedik hatta.diger hafta gittik doktor yine egzsersiz veerdi sonra memlekete geelmk zorunda kaldm.hem egzersizler aksadi esim istanbulda kaldgi icin hemde seanslara gidemicem 2 hafta .aklm hem bu konuda hayattan zevk almamaya basladm.evliligm bozulcak diye korkuyorm

Aylarca doktora gitmek istemedim.tam karr verdik tedaviye basladk egzersizleri yapcaz yatili bi akrabamiz geldi hic musait olamadk egzersizlere diger seansa gidemedik hatta.diger hafta gittik doktor yine egzsersiz veerdi sonra memlekete geelmk zorunda kaldm.hem egzersizler aksadi esim istanbulda kaldgi icin hemde seanslara gidemicem 2 hafta .aklm hem bu konuda hayattan zevk almamaya basladm.evliligm bozulcak diye korkuyorm
Cnm bende cumartesi günü yendim vajinusmusu... eyer vajinusmusu gerçekten yenmek istiyorsan önceliğin tedavin olucak hiçbiyere gitmiyiceksin evinden... tadaviye başlayınca doktor zaten diyor mümkün olduğunca tedavi sürecince eve yatılı misafir almayın kendinizde yatılı biyere gitmeyin die bu tedavide egzersizleri aksatmadan yapmak çok önemli çünkü kurtuluşunuz egzersizler...

Evet biliyorm ama ailemin ve kayinvalidemlerin yani hic kimsenin bu durumdan hberi yok o yuzden kimseye birsy diyemiyorz belli etmemek icin,hic yenemeyecegim gibi geliyor nasil yendiniz zor olmuyor mu bi akıl verin bana..çok caresiz hissetmeye basladm artk

Evet biliyorm ama ailemin ve kayinvalidemlerin yani hic kimsenin bu durumdan hberi yok o yuzden kimseye birsy diyemiyorz belli etmemek icin,hic yenemeyecegim gibi geliyor nasil yendiniz zor olmuyor mu bi akıl verin bana..çok caresiz hissetmeye basladm artk
Canım benim çok iyi anlıyorum seni bende bu yoldan geçtim benimde hiç kimse bilmiyordu bu durumumu biz kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz biz aile terapistine başvurduk tedaviye başladık bizede yatılı misafir geldi ama kayınvalidemde kalıyordu biz her gün misafirlerin yanına iniyorduk mecburen ama ben egzersizlerimi yapmak için bi bahaneyle kendi katıma çıkıyorduk yada eşim çıkalım hadi ben uyuyim diodu öyle çıkıyorduk egzersizlerimizi bırakmıyorduk hiç inan egzersizler çok çok önemli...ben ilk başladığımızda ilk gün egzersizleri yapıcam ağladım ben parmak yapamam zaten korkum bu nie böyle birşey veriyolar dedim doktorumuda aradım yapamıyıcam bunu die yapman gerek dedi...sonra biraz düşününce yapmalısın dedim kendi kendime cesaret topladım yapıcaksın dedim 2. Gün yine denedim parmak egzersizini oldu kendimde inanamadım ama yapıyordum artık 1"hafta bunu yaptım 2.ci hafta biraz daha zor parmak egzersizi verdi doktorum benim suratım düştü bsna dediki hiç suratın düşmesin ilk egzersizinde yapamıyocam die ağladın ama bak nasıl yaptın bunuda yapıcana inanıyorum dedi eve geldim denedim gerçekten onuda yapıyordum 3.seanstada yine başka bir parmak egzersizi verdi onuda yaparım dedim doktoruma büyük gelişme var sende dedi onuda yaptım ve sonunda artık eşimle birlikteki seansa geçtik onuda denedik oda gayet kolay oldu 1-2 denedik ufak ufak 3. De tam oldu ve artık vajinusmusu yendim :) ben hep diyordum daha evlenmeden ben evlenip bu işi yaparsam dünyada herkez yapar die okadar çok aşırı korkum vardı ama tedaviye başlayınca yapıcam mecburum die düşünüp yapıcaksın inan bu hastalıkta en iyi tedavi parmak egzersizi çünkü sen zaten oraya dokunamadığın orada bir duvar var gibi gördüğün için korkuyorsun parmak egzersizlerini yapınca dokuna bildiğini ve orada bir duvar olmadığını içine birşey girebildiğini görünce korkunu yeniyorsun canım...biran öne başla tedavine bence

Canım istedikten sonra yapılmayacak sey yok
Arkdslrn dediği.gibi parmak egzersizi yapman gerek
Bende ilk gece yapamayınca
2. Gun burdaki yorumlarla evde parmak egzersizi yaptım hafif hafif ve 5. Gun oldu

bende vajinusmustum 7 ay çektim bu illeti kadıköyde bir doktora gittim geldimcok da ıyı bır hanımdı terapilerde her hafta oldugu için maddi acıdan sıkıntılı olmaya baslamıstı bırakmak zorunda kaldık daha sonra doktorun dedıklerını evde uygulamaya basladım cok kötü zamanlardı benım ıcın daha sonra bır aksam artık yeter dedım yenıcem bunu esımle denedık denedık her aksam denedık ve sonunda oldu sımdı bebek için çalışmalara basladık inşallah sızlerde bır an once bu illetten kurtulursunuz

bende vajinusmustum 7 ay çektim bu illeti kadıköyde bir doktora gittim geldimcok da ıyı bır hanımdı terapilerde her hafta oldugu için maddi acıdan sıkıntılı olmaya baslamıstı bırakmak zorunda kaldık daha sonra doktorun dedıklerını evde uygulamaya basladım cok kötü zamanlardı benım ıcın daha sonra bır aksam artık yeter dedım yenıcem bunu esımle denedık denedık her aksam denedık ve sonunda oldu sımdı bebek için çalışmalara basladık inşallah sızlerde bır an once bu illetten kurtulursunuz
Mrb cnm bişey sorucam denemelerinde tam anlamıyla giriş oldumu yarım girişmi odu bide vajinusmustun korkuların vardı şindi doum korkun yokmu

Mrb cnm bişey sorucam denemelerinde tam anlamıyla giriş oldumu yarım girişmi odu bide vajinusmustun korkuların vardı şindi doum korkun yokmu

Merhaba. Tam giris oldu evet ama yine giriste biraz kasiyorum kendimi sonra alisiyorum rahat oluyor hersey. Dogum korkum yok hayir

Back