bende sutu arttirdi sizde deneyin

bende besmeleyi hiç düşürmem dilimden çok zor yaa süt işi azaldı an panik başlıyo ya kesilirse diye 6 aylık oldu kızım 2 3 ay daha emzirmek istiyorum çabam bundan bu 6ay içinde ilk 4 ay sütüm çok güzeldi kızım emerken zor nefes alırdı cuk cuk sesinş dnlerdim ağzının kenarından akardı ama 5 ayda azaldı kızım kilo alamadı ek gıdaya başladık..
bütün derdim şu 2 3 ay daha emzirmek kıızımı..
bazen diyorum humana mı alsam yine en son kullandığımda etki etmemişti ama...

bunları okumak bizim için de çok iyi oluyor arkadaşlar, bildiklerinizi paylaşarak bizleri de anneliğe hazırlamış oluyorsunuz, hepinize teşekkürler...

bende besmeleyi hiç düşürmem dilimden çok zor yaa süt işi azaldı an panik başlıyo ya kesilirse diye 6 aylık oldu kızım 2 3 ay daha emzirmek istiyorum çabam bundan bu 6ay içinde ilk 4 ay sütüm çok güzeldi kızım emerken zor nefes alırdı cuk cuk sesinş dnlerdim ağzının kenarından akardı ama 5 ayda azaldı kızım kilo alamadı ek gıdaya başladık..
bütün derdim şu 2 3 ay daha emzirmek kıızımı..
bazen diyorum humana mı alsam yine en son kullandığımda etki etmemişti ama...

canim bak cok sukur ilk 6 ayini emzirmissin ne guzel en azindan bu sana teselli olsun
cunku sutum gitti gidiyor diye stres yaparsan daha kotu olabilir.
bizim rizkimizi nasil ALLAH veriyorsa onlarinkinide ALLAH veriyor
sen elinden geleni yaptiktan sonra yani tedbirini aldiktan sonra takdir ALLAH tan.
eger istiyorsan tekrar dene cayi o zaman.
insALLAH istedigin kadar emzirirsin kizini canim

bunları okumak bizim için de çok iyi oluyor arkadaşlar, bildiklerinizi paylaşarak bizleri de anneliğe hazırlamış oluyorsunuz, hepinize teşekkürler...

rica ederim canim bende hamileligimin 40 haftasini burayi okuyarak gecirdim.
bu yuzden anlayabiliyorum seni.
insALLAH guzel bir hamilelik gecirir saglikla bebegini alirsin kucagina

canim bak cok sukur ilk 6 ayini emzirmissin ne guzel en azindan bu sana teselli olsun
cunku sutum gitti gidiyor diye stres yaparsan daha kotu olabilir.
bizim rizkimizi nasil ALLAH veriyorsa onlarinkinide ALLAH veriyor
sen elinden geleni yaptiktan sonra yani tedbirini aldiktan sonra takdir ALLAH tan.
eger istiyorsan tekrar dene cayi o zaman.
insALLAH istedigin kadar emzirirsin kizini canim

haklısın ama annelik işte...
inşallah uzun süre daha gelir sütüm..
tabi bi tek benim değil hepimizin..

peki petiboru nedendin mi canim

denedim.. ama anlamadım .. fayda ettimi atemdimi.. su falanda içmiştim çöünki.. inş işe yara .. yerim yani..

ben incir hic yemedigim icin bilmiyorum ama insALLAH betibor ise yarar.
birde bisey soylicem bu benim kendi yaptigim bisey ama
ben her emzirirken besmele getiriyorum
ve emzirmem bittigi zaman elhamdulillah diyorum
kizimin adina. ve geceleri uyumadan once kizima bol rizik(sut) ver ALLAH im diye
dua ediyorum.
RABBIM e dua etmek bana pisikolojik olarakta cok iyi geliyor cunki.

tabi herkesin dusuncesi farkli. insALLAH yarin bol bol sutun gelip birde tassin insALLAH
sende bol bol emzir bebegini

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

oOoff ne duyduysam denedim ama neden bende işe yaramıyor arkadaşlar :KK43:
çayla petibör mozaik pastalar yiyorum herçeşit sütlü tatlılar yiyorum tahin helvaları yedim
bulgur pilavları bolbol su içiyorum bolbol rezene çayı içiyorum sürekli meyve tüketiyorum
doğumdan sonra 2 ay lohusa şerbeti içtim
hergun taze kayısı kaynattım içtim
içimde incir ağacı çıkasıya incir yiyorum
yapmadığım bişeeyy kalmadı ama sütüm artacağına azalıyor sürekli

kızlar benimde bi tavsiyem var,ben hamileyken deli gibi keşkek aşererdim ve çokta yedim..
doğumdan sonrada yedim bide baktım ne akannehir
keşkek inanılmaz süt yaptı bende,bebişim 6 aylık artık malum süt azalmaya başladı ilk aylar gibi değil..
şimdide her keşkek yediğimde sütüm çok oluyo çok şükür tavsiye ederim yaniopuyorumnanaktan

oOoff ne duyduysam denedim ama neden bende işe yaramıyor arkadaşlar :KK43:
çayla petibör mozaik pastalar yiyorum herçeşit sütlü tatlılar yiyorum tahin helvaları yedim
bulgur pilavları bolbol su içiyorum bolbol rezene çayı içiyorum sürekli meyve tüketiyorum
doğumdan sonra 2 ay lohusa şerbeti içtim
hergun taze kayısı kaynattım içtim
içimde incir ağacı çıkasıya incir yiyorum
yapmadığım bişeeyy kalmadı ama sütüm artacağına azalıyor sürekli

canim ne denirki herseyi denemissin ama vardir seninde sutunu arttiran bisey. hic dikkat ettin mi yediklerine sende birazda olsa sutu arttiran seyin ne olduguna.
bebegin kac aylik canim

kızlar benimde bi tavsiyem var,ben hamileyken deli gibi keşkek aşererdim ve çokta yedim..
doğumdan sonrada yedim bide baktım ne akannehir
keşkek inanılmaz süt yaptı bende,bebişim 6 aylık artık malum süt azalmaya başladı ilk aylar gibi değil..
şimdide her keşkek yediğimde sütüm çok oluyo çok şükür tavsiye ederim yaniopuyorumnanaktan

maasALLAH canim ama keskek nedir ? ben daha once hic duymadim

canim ne denirki herseyi denemissin ama vardir seninde sutunu arttiran bisey. hic dikkat ettin mi yediklerine sende birazda olsa sutu arttiran seyin ne olduguna.
bebegin kac aylik canim

kızımın 3 ayı yeni doldu canım
doğumdan sonra ilk 4 5 gun inanılmaz sütüm vardı sonra sonra azalmaya başladı
1 buçuk aydan beri kızıma azar azar mama vermeye başladım
ozamandan beri gece sütüm oluyor o süt ancak öglene kadar yetiyor
öğlenden akşama yine sütüm yok neler yiyorum neler içiyorum görsen
doğumdan sonra birde 2 kilo aldım düşün yani
herzaman gece sütüm gelirdi dün gece hiççç sütüm olmadı ve dün akşamda tesadüf bu ya süt ypan birsürü şeyi ard arda yedim içtim
neden böyle oluyor anlamıyorum çok moralim bozuldu

maasALLAH canim ama keskek nedir ? ben daha once hic duymadim

buğdaydan yapılır canım,aşurelik buğday var ya..
buğday,tavuk eti,biraz yağ ve tuz ekleyip üzerinede su katıp düdüklüde kaynamaya bırakıyosun çok kaynaması gerekiyor buğdaylar iyice ezilene kadar..
ondan sonra üzerine tereyağı döküp afiyetle yiyosun...cokacimcoook
hımmm çokta güzel oluyo valla tavsiye ederim..:dance:

herzaman gece sütüm gelirdi dün gece hiççç sütüm olmadı ve dün akşamda tesadüf bu ya süt ypan birsürü şeyi ard arda yedim içtim

canim uzulme o zaman ayni seyi bende yasadim o zamanlar benimde tam sutum yoktu oglene kadar bazen 5 kadar yetiyordu ara ara mama veriyordum. kizim daha bugun 5. aya girdi. ve ben 1 hafta once mamayi biraktim. ama oructan dolayi 2 gundur aksamlari muhallebi yapiyorum. yani bosuna sutum cekilecek diye endiselenme hepimiz ayniyiz neredeyse. yinede bol bol sutlu gunler dilerim

buğdaydan yapılır canım,aşurelik buğday var ya..
buğday,tavuk eti,biraz yağ ve tuz ekleyip üzerinede su katıp düdüklüde kaynamaya bırakıyosun çok kaynaması gerekiyor buğdaylar iyice ezilene kadar..
ondan sonra üzerine tereyağı döküp afiyetle yiyosun...cokacimcoook
hımmm çokta güzel oluyo valla tavsiye ederim..:dance:

tarifi cok kolaymis bende yaparim belki iftara. denemis olurum hemde saol canim

bende patatesli bir yemek yediğimde sütüm artardı halende öyle bilginize bayanlar...

aynen bendede öyle.. ilk başlarda sütüm iyiymiş şmdi anlıyorum.. eskiden gece dolardı.şimdi azaldı niye acaba ya??çok üzlüyorum bu duruma bende:KK43:(bende neler neler yedim içtyim.. 3 kilo geri aldım doğumdan sonra.. ama olmadımı olmuyor işte.. ne yaprsan yapp:KK43:(

ben de denedim ama öyle çok çok yiyemedim henüz, bir de bende iştahsızlık sorunu var garip gelecek ama. kızım zaten kahvaltıya bile müsaade etmiyor maşallah, eşim hazırlıyor ben emzirirken, kahvaltıya oturuyorum ama boğazıma diziliyor, akşam yemeğini hiç sormayın

arpa buğday yulaf b vitamini deposu sütü çogaltıyo bol sıvı lazım bide bende habire uğraşıyorum. çook zor yaa

ben de denedim ama öyle çok çok yiyemedim henüz, bir de bende iştahsızlık sorunu var garip gelecek ama. kızım zaten kahvaltıya bile müsaade etmiyor maşallah, eşim hazırlıyor ben emzirirken, kahvaltıya oturuyorum ama boğazıma diziliyor, akşam yemeğini hiç sormayın

bende oyleydim canim kizim 2-3 aylikken ama simdi duzeldi merak etme canim hersey duzelecek zamanla

X