- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle teşekkür ediyorum... ben de hep bisküvi yiyorum ama petibör değil.... ülker ya da halk finger... sütüm var emse de sertlik kalıyo biras.... ama son günlerde yemiyodum ve cidden eskisine oranla azaldı sütüm... demek ki etkisi varmış.... TEŞEKKÜRLER tekrardan..
bi de süt konusu.. benim dr. da içme demişti ama 4.ay bittikten sonra içmeye başladım çünkü diş sorunu yaşıyorum...yarım çay bardağıyla başladım soonra arttırdım.. ebet kızım biras rahatsız oluyo ama zamanla alışır diye düşünüyorum. bulgu pilavı da hem süt hem gaz yapıyo onu hep tüketiyom . ona alıştı buna da alışır heralde:) bence süt içmeye başlamak lazım yavaştan...
bende geçenelrde okumuştum bir topikde.. denedim.. iki gündür güzeldi sütüm.. acaba ondanmıdırki.. ama ben birde dere otu yedim bu ara. bende ona bağlamıştım sütümün artmasını.. peitbörde olabilir o zaman.. ohoo yeriz nolcekki ..teşkler paylaşım için:))
bende 6 haftalık hamileyim,daha sizler gibi o moda giremedim ama eminim yaşayacağım klasik sorunlardan biri olacaktır:
benimde birkaç önerim olacak sizlere,çörek otu -ısırgan otu- rezene - çay olarak demlenip sabah akşam ılık bir sekilde biraz balla tadlandırılıp alındığı takdirde sütünüz artacaktır.
benimde süt sorunum var ve mama veriyorum işin ilginci elitm benden 1.5 ay önce doğum yaptı ve çatır çatır emziriyor tabi hiç bişeye el sürmüyor yan gelip yatıyor ve her seferinde bebği kucağında bir araya gelincede hiç bir şey söylemediği gibi birde öyle karşımda emziriyor bunu niye yazdım ne alaka diyeceksişniz ama kayınvalidem bana onun sürekli pötibör biskivi yediğini söylem,işti kendisi değil kayınvalidem insanlar çok kötü ya banada söyleseydi denerdim ama ağzını bile açmıyor ben mama verdikçe uyuz uyuz yüzüme bakıyordu ne diyeyim sizler paylaştığınız için sağolun
Ayy kızlar okur okumaz hemen yemeğe başladım. Ama evde çifte kavrulmuş petibör vardı. onu yiyorum şuan acaba oda işe yararmı? Allahım nolur sen hepimize bol bol sütler ver. Yavrularımızı kendi sütümüzle besleyelim, mamalara muhtaç olmayalım. Amin
sağolun arkadaşlar, hemen eşimi arıyıp söyliyim alsın, mozaik pastayı da çok severim
canim ALLAH in izniyle ise yarar bende cok yaradi. 1- 2 gun dene faydasini gorursen sende yaz ki diger arkadaslara yardim olsun
yazmazmıyım canım tabiki yazarım.yeterki sütüm artsın.
Bende ne duyarsam deniyorum. başka bir topikte incir yazmışlar. şimdi eşim almaya gitti. onuda denicem. Ben humananın süt arttırıcı çayını almıştım.ama çok çemen kokuyo diye içmiyordum. geçen gün ondan içtim. gece biraz sütüm oldu gibi. Acaba ondan mıydı ki? Ben daha hala bana neyin süt yaptığını keşfedemedim. bebeğim 48 günlük . inşallah bundan sonra bari sütüm olur.Bebeğime her mama verdiğimde içim sızlıyor ama elden birşey gelmiyor
incir yedim kızlar daha bi gelişme yok ama hemen etkisini göstermez heralde dimi?
akşam bi tane daha yicem..
ya inciri dün akşama yedim baya hemde.. bedne etkili olmadı(
hiç duymamıştım bunu ben de deneyim bu akşam.benim kızım da 3 ay 3 haftalık.hiç mama vermedim hep anne sütü aldı.ama 1 haftadır anne sütü yetersiz geliyor sanırım hep emmek istiyor. içtiğim su miktarını artırdım.bi de petiböre başvuralım..umarım faydası olur.
incir bana etki etmedi bu akşam sadece petibör denicem..
ay deneme tahtasına döndüm resmen denemeğim şey neredeyse kalmadı..