bende paylaşayım dedim :)

herşeyin çok güzel canımm.. :nazar::nazar:
mutlu güzel günlerde kullan inşallahh..

canım çok güzel çeyizciklerin ağız tadıyla kullan inş.

canım banyo takımını almak için biraz acele etmişsin sanki =)=)belki banyom farklı bir renk olur diye ben aksesuar almaya cesaret edemiyorum açıkçası ama o mavi takımları çok beğeniyorum...
herşeyin çok güzel güle güle kullan :82:

canım banyo takımını almak için biraz acele etmişsin sanki =)=)belki banyom farklı bir renk olur diye ben aksesuar almaya cesaret edemiyorum açıkçası ama o mavi takımları çok beğeniyorum...
herşeyin çok güzel güle güle kullan :82:

canım tşk ederimmm beğendiğm tkm oydu ne olursa olsn onu alcktm zaten o yüzden çıksn aradan dedm klozet tkmını uydurursm sorun çıkmaz diye düşndm hem içinde her renk var sırıtmaz çok :)):29:

evet çok renkli cıvıl cıvıl bir banyon olacak heralde...
koçtaştan mı aldın canım koçtaşta aynısından görmüştüm havlusu falanda vardı istersen tamamla :21:

gayet var canım uzun hikaye ama nikah düğn konuşmaya ne gelen var ne giden kayınpeder ben yaparm diyor kayınvalide ben yokum param yok diyor iyice karıştı işler:43:

Allah yardımcın olsun, sıkıntılı durumlar, öyle iyi anlıyorum ki.. inşallah hayırlısıyla bugünleri atlatırsınız

canım güzel günlerde kullan hepsini:) askılarını nerden aldın acaba?

$hediye.webp$hediye2.webp

ben almadım hediye geldi :D ama zorla tekrar almaya başla diye dürtüyorlar insanı :52::52::1:

Yeniler yolda görmek ve eklemek için sabirsizlaniyorumm :52::52: uzun zaman oldu ve derler ya zaman en iyi ilaç gercekten öyle tam kesinlesmemekle beraber guzel adımlar atıldı Bayramı'da ağlatırsak ne mutlu bize :9:

her şey gönlünce olsun canım güzel çeyizlerini biran önce kullanmak nasip olsun inş :16::16::16:

Back
X