Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canımçok güzeller katı meyva sıkacağının kırmızısı aklımda hep de bi arkadaş dedi çok az çıkıyor suyu korktum almaktan vazgeçtim
aslında çok hoşuma gidiyor
![]()
güle güle kullan canımçok güzeller katı meyva sıkacağının kırmızısı aklımda hep de bi arkadaş dedi çok az çıkıyor suyu korktum almaktan vazgeçtim
aslında çok hoşuma gidiyor
![]()
eweett kesinlikle az çıkıyoronu babam merak edip eve almış 1 kere denedik bence bebekler için ideal 1kilo meyveden ancak 1 2 bardak çıkar birde damak tadına göre deişir ama içene kadar kendisini yerim daha güzel diosn.
annemde topladı temizledi kucağıma tutuşturdu. kesinlikle parana yazık çocuğun olunca küçüğünden alabilirsin bence ..
![]()
ayy bide bu süt şişelerinden görüyorum alışveriş yaparken bi alıyım diyorum sonra vazgeçiyorum sonra yine alıyım diyorum alıcam sanırımçok beğeniyorum çünkü
kullanımı konusunda kararsızım
![]()
bak onlardan almalısın bernardodan biz 1 şişe 2 bardak 2 cornflakes kasesi aldı kahvaltı tk kendimizce yaptık nişanlımla öyle alabilirsin![]()
oda güzel fikirmişalıyım o zaman
![]()
al alsen beyaz eşyanı almıştın dimi önerin varmı yarın beyaz eşya almaya gidiceeezz
![]()
Eki Görüntüle 390459 Eki Görüntüle 390458
yemek takımınn modeli biraz daha farklı çiçeklerin yerinde ekose deseni var ama bulamadım bende bunu paylaştım![]()
canım yeni gördüm bunubenimkiler siyah eşya oldu
çok beğendim inşallah kullanımları da güzeldir kendisi gibi
biz evde bosh ve beko kullanıyorduk hep ama çeyizim arçelik oldu
o yüzden yardımcı olamıcam iyidr veya kötüdür diye ama enerji tasarruflular hepsi de bu iyi![]()
bende king in ekmek kızartması ve kettle ı var çok sevdim kingi az daha bu ikisini de alıyordum çay sevmediğim geldi aklıma vazgeçtimdemlik bize yeter de artar
![]()
biz ekmek kızartmasını kullanmıştık ewde inanılmaz kullanışlı ve dayanıklı bende demlik ve kettle ayrı ayrı almamak için aldım bunu birde saolsun bim çok uyguna getirmiş ne olcak dedim aldım aslında homend beğenmiştim ama bir anda alasm geldi buymuş kısmetimbuarada duyumlarıma göre arçeliğin servisinden çok memnun herkes ve aynı siyahları beğenmişiz :) inş dediğin gibi iyi çıkarlar..
![]()