G
gumushayat
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
aramaması elbette kötü ama
sen de niye tenezzül ediyorsun ki
al kendi kontörünü
bu kntr alamama yada almamak meselesi değil ki zaten.ama msj atıcana araması gerekmezmi tamam günün her saati görüşcek değiliz ama en azından msj atınca cevap gönderemiyorum ben ona.ama merakta etmiyo hiç.ben işe geldimmi gittimmi öldümmü kaldım mı bişey yok yani.nedendir bu acep diyerekten yazdım bişeler ama neyseevereliniortaksende çok sık boğaz etme günün her saati görüşecek değilsiniz ya özleyin birbirinizi kontörün yoksada al
arkadaşlar şimdi bnde kntr yok onun hattıda sınırsız ve bana da kntr almana gerek yok ben ararım nasıl olsa sabit bnm ödiyceğim fatura diyo.neyse.ama benim derdim sabah uyandığında sadece günaydın aşkım diye bi msj atıyo okdr.insan arayıp sevdiğinin sesini duymak istemez mi.ki cevap veremiycemide biliyo kntr yok çünki.eee niye ozmn aramıyo da mesaj çekio.öldümmü kaldımmı bilemiycek soraa.bende ödemeli arama yaptım beni araması için az önce aradı napıyosun dedim niye msj atıyosunda aramıyosun insan aramaz mı dedim suçlu ben oldum havalara girdi birdenbire.ve akşama kdr da sadece 1 kere beni arıyo okdr.bide gece yatarken yarım saatten az konuşup yatıyoruz.neden böyledir ya çok canım sıkılıo bnm böle şelere.bide üstüne bana kendimi suçlu hissettiriyo bende anormallik var gibi görüyorum kendimde.yorumlarınızı beklerim...
arkadaşlar şimdi bnde kntr yok onun hattıda sınırsız ve bana da kntr almana gerek yok ben ararım nasıl olsa sabit bnm ödiyceğim fatura diyo.neyse.ama benim derdim sabah uyandığında sadece günaydın aşkım diye bi msj atıyo okdr.insan arayıp sevdiğinin sesini duymak istemez mi.ki cevap veremiycemide biliyo kntr yok çünki.eee niye ozmn aramıyo da mesaj çekio.öldümmü kaldımmı bilemiycek soraa.bende ödemeli arama yaptım beni araması için az önce aradı napıyosun dedim niye msj atıyosunda aramıyosun insan aramaz mı dedim suçlu ben oldum havalara girdi birdenbire.ve akşama kdr da sadece 1 kere beni arıyo okdr.bide gece yatarken yarım saatten az konuşup yatıyoruz.neden böyledir ya çok canım sıkılıo bnm böle şelere.bide üstüne bana kendimi suçlu hissettiriyo bende anormallik var gibi görüyorum kendimde.yorumlarınızı beklerim...
ne zamndır birliktesiniz:uhm:
haksızsın canım ayrıca buraya konu açınca seni haklı bulacağımız anlamına gelmez msj atmasıda doğru sabahaın o saatinde aramak istemez belkide uynamada zorluk çekiyordur ayrıca kont al madem sesini duyurmak istiyorsan
Kontörün olsa bile onun aramasını bekleyecek bir hava sezdim sende.
Senin benim olmaz ikili ilişkide,aramazsa aramalısın ama serzenişte bulunmadan,sormazsa sormalısın hatırını..
Tabiii hep veren taraf olduğunu fark ettiysen,çekilirsin kenara,soğursun buz gibi,
izlersin çabasını. Baktın ki yola geliyor,ne aaala.Baktın ki aynı tas aynı hamam,iadeli taahhütle adresine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?