• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi suç şimdi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gumushayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet işte herşeyi büyütüp sorun çıkartıyomuşum ben önceden demekki.ama işte takıldığın anda buraya gelip paylaştığın zmn ve bi kaç insan da yorum yaptığında sakinleşiyosun ve de kafaya da takmıyosun olayı daha iyi kavrıyosun.ben şimdi sizle paylaşmasam mutlaka ona nie aramıyosunnie sormuyosun özlemiosun seven insan özler sevmiyosun beni sen gibi şeler sölerdim ve buda onlardan çok rahatsız olurdu herzmnki gibi ayrılmanın eşğine kdr gelinirdi.size saçma gelebilir belki amaben cidden önemsiyodum ve takıyodum böle şeleri.bu ufacık bişeyi bile şuraya yazıp fikir almak istemem bunlardan kaynaklı.çooook teşekkür ederim hepinize....

Keşke herkez sizin gibi kendini eleştirebilse,yanlışını görebilse herşey daha güzel olur,öncelikle bunun için tebrikler hihoyyyt
arkadaşlara katılıyorum büyütecek bişey yok,sevgiler

erkekler biraz daha yüzeysel bakıyo biz ince ayrıntılara takılıyoruz olay bundan ibaret işte.aslında herşeyi biliyoruz napmamız gerektiğini filan ama yaratılış işte takılıyo napalım.buraya da yazınca iyi oluyo rahatlık geliyo iyi oldu bölesi:enbuyukkk:

Kontör meselesi değil, bu adam biraz ağırdan alıyor seni bazıları böyledir, sen kendini biraz geri çek tavır koy düşünme fırsatı olsun belki anlar, anlamazsa da inceldiği yerden kopsun, en sinir olduğum şey böyle kız gibi nazlı kaprisli adamlar.. :olmaz:

sadece çıkıyorsunuz ve o sana kontor almana gerek yok diyor ve sende almıyorsun öylemi sanırım çalışıyorsun da neden kontor almıyorsun anlamadım o de derse onu yapacak değilsin sevgilin olabilir ama her insanın kendi özeli vardır ipleri onun eline vermişsin bile ayrıca 24 saat seni arayacak diye bişide yok biraz özlemekte fayda var bıktırmayın sevgilinizi

sadece çıkıyorsunuz ve o sana kontor almana gerek yok diyor ve sende almıyorsun öylemi sanırım çalışıyorsun da neden kontor almıyorsun anlamadım o de derse onu yapacak değilsin sevgilin olabilir ama her insanın kendi özeli vardır ipleri onun eline vermişsin bile ayrıca 24 saat seni arayacak diye bişide yok biraz özlemekte fayda var bıktırmayın sevgilinizi

yok bende çalışıyorum oda çalışıyo.düşündük kendi aramızda birimiz sınırsız yapalım diğerimiz kontör almayalım dedik ama arkadaşım olay bu değil ben ztn aldım kntrümü filan.zaten alıyorum da.bu sefer alma aşkm gerek yok diorm alıosun alma boşa masrafın olmasın gerek yok dedi.bnde sadece 2 gün kntrsüz kaldım.konu o değil diorm aramızda böle şelerin lafı olmaz onda olmaz ben alırım bnde olmaz o alır falan filen bunlar değiilllllllllllllllllllllllllllllllllll di konuuu lütfen amaaaaaa...........:olmaz: daha önceleri arıyodu ama son zamanlarda aramamaya başladı msj atıp bırakıyo sesimi duymak istemiyo diye sorun yapmıştım ben ama tebrik ederim nasıl bi anlayışsa kntr al yok tenezzül etme yok müdanen olmasın çalışmıyomusun bunlar hoş gelmedi bana valla.ben hallettim sorunumu arkadaşlar normal bişy çocuk msjla bile olsa aklına getirio seni buldunda bulanma gibi şeler söleyince abarttığımı anladım bitti gitti.çözdüm.teşekkür ediyorum herkese sizi ve kk yı seviyorumm.Ama kontör lafını yapan arkadaşlara küsüüümmmmm:gitme:

Her mesajında kontürden bahsediyorsun kontürün olmadığından aramadığını söylüyorsun.. Kontürün olmadığından arayamadığını, ve mesaj atamadığını söylersen kim olursa olsun sana ozaman konuşmak istiyorsan kontür al der.

Ayrıca telefonda konuşmak neden bu kadar önemli, bir gereklilik mi? bir zorunluluk mu? bir alışkanlık mı? yoksa bir saplantı mı? Bunları da düşünmeni isterim.

bi ara benim sevdiceğimde öyle yapıyodu.. ama onun telefonu yoktu ogün kimden bulursa arıyodu ama günde bikere sonra hat aldı 10dk bir aramaya başladı.. ozamanda insan çok bunalıyo bir işin oluyo 10dkda bir en son hayatım bukadar sık aramasan demiştm kızmıştıı:) sever beni sevgilim belki sıksık aramaya zaman bulamıyordur onuda düşünmek lazım..

Ne demek canım günün her saati görüşmeyin!

Birbirinden bi haber mi yaşamalı çiftler.
Biz günde bazen 20 kez telefonda konuşuyoruz.
Birbirimize attığımız mesajların zaten sayısı yok.
3 yıldır bu aramama,mesaj atmama sorununu hiç yaşamadık.
Hatta kontör yetişmiyor diye faturalı hat aldı ikimize ondan görüşüyoruz yaklaşık 2 yıldır.
Ben evlendikten sonra dahi günde en az 2 kez telefonda konuşulması taraftarıyım.
Benim babam annemi hala her gün mutlaka bir kez arar.
İnşallah bizde onlar gibi oluruz..:asigim:

gumushayatcığım,
Biz de erkek arkadaşımla şöyle yapıyoruz, bir ay ben 250 kontör yüklüyorum onu arıyorum, diğer ay o yüklüyor beni arıyor.. Sizin yaptığınız da bana çok mantıklı geldi açıkçası.. Ayrıca Aybk katılıyorum, biz de her bulduğumuz fırsatta birbirimizi arıyoruz, çünkü uzaktayız.. Telefondan başka görüşme şansımız yok.. gumushayat, erkek arkadaşının yaptığı bana çok da normal gelmedi açıkçası.. Benim erkek arkadaşım benim cevap veremeyeceğimi bile bile kuru bir günaydın mesajı atıp çekilse ben de bu durumdan rahatsızlık duyardım..

Katılıyorum Arora

O zaman sen kontör alma ben ararım demesin.Diyorsada sorumluluğunu yerine getirsin..

anormallik var evet.
ben sana bunun taktiğini vereyim,

mesaj atarsa cevap atmak zorunda hissetme kendini.
boşver atamaman daha iyi.
kontorun de yok.

azıcık sosyal hayatın olsun.
"arkadaşlarla çıkıyorum kuşum" diye ara erkek arkadaşını,
çık dışarı gez,
merak etsin mecburen arasın,
mesaj atamıyosun diye kizsin falan..

en önemlisi de şu,
aradığında çantada keklik olma.
açma telefonu
açma bir arasın iki arasın,
üç kere aradığında aç:
"ay pardon uyuyodum duymadım" de.

ya da aradığında şunu yap:
"canım şuan meşgulum sonra konuşalım mı, öpüyorum byebye." de kapat.

o biraz sana ulaşamasın. bu kadar avucunda olma.

al kontörü canım sende onu bekleme .. al kontörü ama onun aramasını bekle bi süre .. mesela benimki 1 saat yazmasam msj falan deliye döner naptın falan diye ..

sormuşsun ya bende anormallik varmı diye bence var cnm ne o erkeklerin üstüne bu kadar düşüyosunuz ya anlamıyorum cidden arayan arar aramayan aramaz yani adam rengini başından belli ediyo benim ilgim ve yetenegim bu kadar diyo aslında dürüst çocuk yani taktir ettim sonradan degil baştan ben buyum diyoo bide günde bi kaç defa görüşmek yeterlii ne o vııcık vıcık ilişki tez ayrılık getirir az ve öz paylaşım en güzeli tabi bu benim fikrim

takma kafana tokadan başka bi şey diyen boşa dememiş sende olmadık şeyi dert etme yerimseniben

gumushayatcığım,
Biz de erkek arkadaşımla şöyle yapıyoruz, bir ay ben 250 kontör yüklüyorum onu arıyorum, diğer ay o yüklüyor beni arıyor.. Sizin yaptığınız da bana çok mantıklı geldi açıkçası.. Ayrıca Aybk katılıyorum, biz de her bulduğumuz fırsatta birbirimizi arıyoruz, çünkü uzaktayız.. Telefondan başka görüşme şansımız yok.. gumushayat, erkek arkadaşının yaptığı bana çok da normal gelmedi açıkçası.. Benim erkek arkadaşım benim cevap veremeyeceğimi bile bile kuru bir günaydın mesajı atıp çekilse ben de bu durumdan rahatsızlık duyardım..
Ya cnm işte banada normal gelmiyo o yüzden paylaşmak istedim.ama kntr olayı yaptılar olayı.dert o değildi ya.cnm sıkkın zaten kafama takmak istemiyorum ama yapamıyorum.ondan bi vazgeçsem herşey çok güzel olucak ama yapamıyorum işte olmuyo.bi geri çekebilsem kendimi ah keşke becerebilsem bunu çok isterdim.korkuyorum nedense beni bırakıp gitmesinden neden böyle oldum anlamadım gitti.önceden hep derdim ayrılanlara size değer vermeyen birini nasıl seviyosunuz diye şimdi kendim yaşıyorumm.keşke hiç tanımamış olsaydım hayallerim herşeyim gitti onun sayesinde.2 sene önceye kdr ne kdr da mutluydum oysakiii.

Back