evet işte herşeyi büyütüp sorun çıkartıyomuşum ben önceden demekki.ama işte takıldığın anda buraya gelip paylaştığın zmn ve bi kaç insan da yorum yaptığında sakinleşiyosun ve de kafaya da takmıyosun olayı daha iyi kavrıyosun.ben şimdi sizle paylaşmasam mutlaka ona nie aramıyosunnie sormuyosun özlemiosun seven insan özler sevmiyosun beni sen gibi şeler sölerdim ve buda onlardan çok rahatsız olurdu herzmnki gibi ayrılmanın eşğine kdr gelinirdi.size saçma gelebilir belki amaben cidden önemsiyodum ve takıyodum böle şeleri.bu ufacık bişeyi bile şuraya yazıp fikir almak istemem bunlardan kaynaklı.çooook teşekkür ederim hepinize....
sadece çıkıyorsunuz ve o sana kontor almana gerek yok diyor ve sende almıyorsun öylemi sanırım çalışıyorsun da neden kontor almıyorsun anlamadım o de derse onu yapacak değilsin sevgilin olabilir ama her insanın kendi özeli vardır ipleri onun eline vermişsin bile ayrıca 24 saat seni arayacak diye bişide yok biraz özlemekte fayda var bıktırmayın sevgilinizi
aramaması elbette kötü ama
sen de niye tenezzül ediyorsun ki
al kendi kontörünü
Ya cnm işte banada normal gelmiyo o yüzden paylaşmak istedim.ama kntr olayı yaptılar olayı.dert o değildi ya.cnm sıkkın zaten kafama takmak istemiyorum ama yapamıyorum.ondan bi vazgeçsem herşey çok güzel olucak ama yapamıyorum işte olmuyo.bi geri çekebilsem kendimi ah keşke becerebilsem bunu çok isterdim.korkuyorum nedense beni bırakıp gitmesinden neden böyle oldum anlamadım gitti.önceden hep derdim ayrılanlara size değer vermeyen birini nasıl seviyosunuz diye şimdi kendim yaşıyorumm.keşke hiç tanımamış olsaydım hayallerim herşeyim gitti onun sayesinde.2 sene önceye kdr ne kdr da mutluydum oysakiii.gumushayatcığım,
Biz de erkek arkadaşımla şöyle yapıyoruz, bir ay ben 250 kontör yüklüyorum onu arıyorum, diğer ay o yüklüyor beni arıyor.. Sizin yaptığınız da bana çok mantıklı geldi açıkçası.. Ayrıca Aybk katılıyorum, biz de her bulduğumuz fırsatta birbirimizi arıyoruz, çünkü uzaktayız.. Telefondan başka görüşme şansımız yok.. gumushayat, erkek arkadaşının yaptığı bana çok da normal gelmedi açıkçası.. Benim erkek arkadaşım benim cevap veremeyeceğimi bile bile kuru bir günaydın mesajı atıp çekilse ben de bu durumdan rahatsızlık duyardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?