Bende mi sorun var sizce

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.923
63
Merhaba ben 4 yıllık evliyim 4 yıldır bebek için tedavi görüyorum tup bebekle şükürler olsun ikizlerim oldu 1 hafta onlar kuvezde kaldi bnde zor doğum olduğu ve kanamam durmadigi için hastane de yattım annem dogumuma geldi 15 gün kaldı ve gitti kaynanam 2 gün geldi beni perişan etti ve gtti eline almış 4 ceyrek geldi bizim birikimimiz olan altından tam altın vermiş esim ona bahaneleri de eşimin arkadaşı evlenecekmis ona takacaklarmis onlar bize takmış neyse bunu da geçtim esim çok ilgisiz oldu çok alakasız çok garip size soruyorum ben mi abartıyorum? Bana 1 çiçek bile almadı doğum hediyesi olarak ya 1 çiçek . Açıklaması da şu kendi çocuğunu doğurdun diye sana ne hediyesi alayim ben ! Çok canim sıkıldı baya bayaa hemde millet neler yapar esine bu aygir bana bir de böyle diyor anası geldi wurekli onlara yemek cay ve iki çocuğa bak ve daha lahusayim deli gibi kanamam var millet dalga geçiyor benle resmen kocan ne aldi diyip sorunca ne diyecegimi bilemiyorum. Siz olsanız napardiniz bu arada bu ay kardeşine para yollamış sanki babası bu kayinbabamin durumu çok çok iyi kirada evi falan var altında 300 binlik araba var ama esim essek olduğu için semer atanı bol bana gelince yok çekiyor

Hanımefendi yanlış yere konuyu açmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…