- 16 Aralık 2015
- 177
- 32
- 18
- 37
- Konu Sahibi berke_melek
-
asyaaaaaa nerelerdesiinnnn merak ettimevet banada öyle geliyor çünkü bende cok birakmayi denedim ilk defa bu kadar uzun sürdü icmemem
canim sen 12. gündesin biz daha bırakma eylemine başlama evresindeyiz bizde 12 oldu dermiyiz acabaKızlar hadi bakalım sizlerden güzel haberler bekliyorumsağlığımız için, sevdiklerimiz için, bütçemiz için artık sigara kullanmiyoruz
İlk bırakılma sürecinde su ve sakız kurtarıcım oldu. Belki size de iyi gelebilirkolaylıklar diliyorum kafanıza takılan şeyler olursa yazın burdan paylaşır destek oluruz birbirimize
Canım su hem nikotini vücuttan atmayı sağlıyor ve hızlandırıyor hemde sigara içme istediğini köreltiyorberke melek neden su içmek iyi geliyor anlamıyorum
Asyacim dün misafirlerim vardi giremedim anladiğım kadarı içmemişsin hala çok sevindimayln nerdesin uyudun mu
katilıyorum sana bitti demek lazim elbet zor olucak ama o zorluğun bi sonuda vaarCanım su hem nikotini vücuttan atmayı sağlıyor ve hızlandırıyor hemde sigara içme istediğini köreltiyor
Evet 12. Gün ama ben saymıyorum, bitti kurtuldum diye düşünüyorum + neden insanlar gün sayar anlamıyorum, birşeye kavuşmak için gün sayarsın gerek yok.
Bak bende 16 sene içtim evet kolay değil ama zor da değil ve gözündede büyütme, sen daha güçlüyüm
Zorluk 1 kaç gün sürüyor aklına geldiğinde de uğraşacak birşeyler bulunca geçiyor. İstek zaten 5-10 sonra geçiyor. C.tesigünü işyerinden arkadaşlarla müzikli bir mekana gittik, herkes sigara içerken içimden bende içsem mi düşüncesi bile geçmedi bu benim için süper bişeykatilıyorum sana bitti demek lazim elbet zor olucak ama o zorluğun bi sonuda vaar
Sakın canım biraz daha sabır geçecek merak etmeo boşluğu hala yasiyorum sanki hiç gecmeyecek kizlar ben hala icmeyi bekliyorum
Sağol canımcanım ayakta alkışlıyorum seni süpersinn süpersinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?