• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kurtuluyorum kanser çubuğundan!

berke_melek

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
25
18
18
İzmir
Kızlar mrb. Ben 16 sene günde 1 paket sigara içiyordum. Geçen hafta salı günü acillik olunca paketi kırdım attım ve inşallah bir dahada almayacağım.
Şu 9 günlük sürede bile; rahat nefes alma, sabah enerjik uyanma, çarpıntının olmaması, merdivenleri kolay çıkma, temiz saçlar, temiz vücut vs.... en önemlisi sağlık tabii... ne çok kendime zarar vermişim? Lütfen bırakın sizde... yazık etmeyin vücudunuza, evet genç olduğumuz için vücut tolere ediyor ama sigara yavaş yavaş bitiriyor.
Allahın izniyle bundan sonra sağlıklı huzurlu ve sigarasız bir hayat yaşayacağım, gelin hep birlikte yapalım bunu ☺☺☺

Canım ilk birkaç gün zor oluyor nikotin atılana kadar... sen 4 günü tamamlamışsın bundan sonrası daha kolay geçiyor...
Şükür şu ana kadar öyle aman aman bir zorluk yaşamadım ben. Allaha hep dua ediyorum tiksindirsin ve bundan sonra şeytana uymayayım diye.... kolaylıklar diliyorum..

benim içme isteğim birkaç gün sonra başlıyor suana kadar ben de aman aman zorluk yasamadim ama çok mutsuzum hersey boş geliyor

Kızlar mrb. Ben 16 sene günde 1 paket sigara içiyordum. Geçen hafta salı günü acillik olunca paketi kırdım attım ve inşallah bir dahada almayacağım.
Şu 9 günlük sürede bile; rahat nefes alma, sabah enerjik uyanma, çarpıntının olmaması, merdivenleri kolay çıkma, temiz saçlar, temiz vücut vs.... en önemlisi sağlık tabii... ne çok kendime zarar vermişim? Lütfen bırakın sizde... yazık etmeyin vücudunuza, evet genç olduğumuz için vücut tolere ediyor ama sigara yavaş yavaş bitiriyor.
Allahın izniyle bundan sonra sağlıklı huzurlu ve sigarasız bir hayat yaşayacağım, gelin hep birlikte yapalım bunu ☺☺☺
senin adina çok sevindim bende hveslendim

istiyorum hemde çookk ama biraz motivasyona ihtiyacim var galiba senin kaçınci günün

Eşinle beraber birakmaniz ayrıca bi güzel kutlarım sizi benim eşim kullanmiyor ben o yonden avantajlıyim

ben düşünüyorum ama onüzdeki haftasonu diye proğlamladim kendimi sizlerin yazilarınizi gorünce belkı birbirımize destek oluruz diye üye oldum

tamam canim bu defa kararlıyim donmek yok sizlerde burda olup gün gün yazarsaniz çok sevınirım

Back