• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende ki bu belirtiler. Tecrübelerinize ihtiyacım var.

yessillim

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
822
203
648
39
Kızlar mrblar. Ergenlikten beri pcoluyum malesef. Bebek istiyoruz. Cok şükür tüm tahliller temiz cıktı. Hormonlarım da normal. Tam bir hafta önce çatlama iğnesi vuruldum. 12 saat sonra ilişki ve akabinde gün aşırı ilişki önerdi. Bu haftayı güzel değerlendirdik. Ve ayrıca Progestan kullanıyorum önlem amaçlı. Son iki ilişkimde rahimde inanılmaz baskı hissettim. Alt karın bölgem devamlı sızlıyor. Otururken baskı hissediyorum. Bazen bıcak gibi oluyor. Forumdan bu durumu araştırdım genelde kist olduğunda yumurtalıklarda ilişki sırasında basınç hissedilirmiş. Acaba benim yumurtam iğneyi ragmen catlamadı da kist olarak mı kaldı. Benzer durum yaşayan varmı? Ya da bu ağrı hamilelik belirtisimi. Ya da ilaçlardan ötürü mü bu durum. kızlar lütfen deneyimlerinizi yazın. Kafam karıştı

canım hamile kaldığında da kasıkta ani batma oluyor ilişki sırasında ama kişiden kişiye değişebilir tabi.. Benim sana tavsiyem eğer adet olursan adetinin 7. günü soğan kürüne başla ve içebiliyosan 14 gün devam et.. Her sabah aç karnına.. Bu kistler için sana çok faydalı olabilir.. Soğan suyu mucizesini çok okudum ben.. Ve kendini rahat bırak her zaman.. Hayırlısını iste.. İnşallah en hayırlı zamanda da rabbim verir sana bebeğini..

Back