arkadaşlar sizin de bebeğinize-çocugunuza kızdığınız- bağırdığınız
poposuna falan vurduğunuz oluyor mu?
sallıyorum sallıyorum,sabahın 6sında saat 7 oluyor ben hala sallıyorum
yedirmeye çalışıyorum yemiyor
o zaman kendime engel olamıyorum
sonra da el kadar bebeğe kızdığım için çok büyük pişmanlık duyuyorum
sanırım benim bu asabiyetim anormal,
dimi?[/QUOT
Sizi oyle iyi anliyorum ki , 3 yasinda kizim var ama soyle donup gecen 3 seneme baktigimda benimde vidalarimin gevsedigi cigrimdan ciktigim cok donem olmustur.
Uzuldugun , yanlis oldugunu bildigin , sonra pisman oldugun ve defalarca ozur dileyip bir daha asla sana bagirmayacagim deyip agladigin ona sarilip opup kokladigin zamanlari surekli hatirla..o vicdan azabini hep hisset..ama yinede zaman zaman insanin otokontrolu elinden gidiyor...sinirlendiginiz zaman helede ona vurma noktasina geldiginizi hissettiginizde..vurcaginiz elinizle kendi avcunuza vurun..hem ona zarar vermemis oluyorsunuz hemde o anlik siniriniz ofkeniz birsekilde geliyor gidiyor..(benim siklikla kullandigim bir yontem..:)) simdilerde ise..kizim korkunc derecede aksi ve inatci..onun gozunu nekadar doverim kizarim diye soylemlerle korkutmaya calissamda banamisin demiyor daha bir hirs yapiyor beni delirtmek icin..bende hemen aglama numarasi yapiyorum...ve sunu gordum ki ..kendisi tarafindan uzuldugumu gordugu icin ve beni uzulurken aglarken gormek hic istemedigi icin daha bir uysal daha bir sakin olup..tamam anne ..nolur aglama..dedigi zamanlarda cok..bosuna dememisler tatli dil yilani deliginden cikarir..ben biraz onun duygulariyla oynayip duygusal anlamda canini acitiyorum ama..umuyorum yakinda bundanda vazgecip..farkli bir yol izlerim.,,
Bebeginiz 9 aylikmis..hem is hem ev hem bebek..insani yoruyor ve yipratiyor..soyleeeee bir saat dahi olsaherseyi unutup insan dinlenmek istiyor..1 saat salliyorum yinede uyumuyor diyorsunuz...ayaktami salliyorsunuz eger oyleyse zaten o aliskanliginizi birakin diyecegim ama 9 ay bebekte alismistir o duruma..bilmiyorum ama isterseniz bir deeneyin aklima soyle bir fikir geldi yaniniza alip uzanin hem siz en azindan uzanarak o yipratici sallamalardan hadi uyusun diye odaklanmaktan kurtulursunuz..bebisinizinde sirtini poposunu oksayaraktan belki hafif hafif mirildanaraktan ninni soyleyip uyutmaya calisirsiniz..bilmiyorum nebileyim aklima oyle bir yol geldi..:)))
sevgiyle kalin bebisinizle...bol bol daa... yaaa sabir cekin...