Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim oğlum da 10 aylık.geceleri saat başı uyanıyor.sabnahın köründe de uyanıyor. uykunun en tatlı olduğu saatlerde ya da tam dalmak üzere olduğumda ıngaaa da ıngaaaaaaaaaa. haydi kalk al kucağına memede sakinleştir sonra koy ayağına salla babam salla. bazen aralıksız 2,5 saat salladığım oldu. ayağımda sallarken geriye yatıp uyuduğum,ayağımın ağrısıyla uyandığım oldu. çoraplarımın hepsi topuk deliği yüzünden çöpü boyladı. ama yok uyumuyor bu çocuk. uyusana ya yeteeeeeeeeeeeeer diye kafayı yememe az kalıp da bağırdığım çok oldu. bir anda bağırıyorsun elinde olmadan.bağırmasan çünkü delirecekmişsin gibi geliyor. sınırına geliyorsun artık sabrının. benim eşim hayatta ellemez bebeği. hep ben bakarım. o yüzden iyice çıldırırım. canım bebeğim seni çok seviyorum ama ne olur biraz uslu uslu olsan,mızıklamasan. canım yavrum bağırdığım için affet,bir daha olmaması için elimden geleni yapacağım senağlama
gayet normal ,bağırmanda normal, poposuna vurmanda.benimda 2 tana oğlum var,araları 20 ay .5 yaş ve 3 yaş.şuanda seni benden iyi anlayan yoktur sanırım.bende okadar bunaldımki,nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyordum çoğu zaman.halk eğitimde anne çocuk eğitimi vardı oraya katıldım ,pratik olarak bilgileri öğrendik ama uygulama sıfır.çok zor hemde çooook ,büyüdükçe sabretmek dahada zor.ama bebeğinin gaz sorunu olup ondanda uyumuyor olabilir,benimkiler çok gazlıydı.
Rabbim cümlemize çocuklarımıza karşı sabırlı ve şevkatli olmamızı nasip etsin...
benim kizim 3 yasinda bende cok bagiriyorum dedigimi yapmiyo evi cok dagitiyo offffffffffffff ya
sonradan pisman oluyorum ama is isten geciyo ona bagirmak istemiyorum
ama sinirime geliyo birilerine birseylere kiziyorum ona bagiriyorum ben de bilmiyorum ne yapacagimi