Bende ki bu asabiyet normal mi değil mi ?

ah canim magicim anormal olurmu hic gecen hafta cinnet sinirlarindaydim iyi anliyorum seni bagirdim cagirdim poposunada vurdum cok pisman oluyorsun ama yinede o an cigrindan cikiyor insan

zor dimi bebek büyütmek
negüzel bir duyguya bir bebeginizin olması.
Allahım her isteyene nasip etsin.

benim yegenlerim var gerçekten bazen insanı yoruyorlar
sabır diliyorum size.kolay gelsin.
sağlıklı büyütün bebeginizi.

uyumuyosa uyutma oturun beraber yemiyosa bırak yemesin arada bi öğün atla bu ona kızmandan daha az zarar verecektir.
bende çok yıprattım kendimi fakat şimdi saldım bebeğimle hiç düzenimiz yok eskiden düzene sokucam diye ne çok hırpalamışım kendimi şimdi uğraşmıyorum uyumazsa bi kahve iç oturun oyun oynayın yemezse mamasını sen ye :) sinirlerini bozma sakın geçecek

uyumazsa nasıl bir kahve içeyim de oturayım arkadaşım???
ben sabah 5 de uyanıp işe gidiyorum

İçerik nedeniyle”Çocuğum Büyürken“bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Merak etme canım yalnız değilsin, bu durumda olanda sadece sen değilsin....

Benim kızım 13 aylık oldu ve hala uyku sorunu devam ediyor düzene giremedi bir türlü...

Ya erken kalkar, ya gece uyumaz, biz tam yatalım derken bağırmaya başlar, gündüz uykusu yok zaman zaman vs vs.... hepsini gördüm ve halende devam ediyoruz....

Doğal olarak anneler dinlenemediği için sinirli oluyor işte....

Ben kendimi hep teselli ediyorum bizde çocuktuk bak şimdi nerelerdeyiz onlarda bir gün büyüyecek annesi canları sağolsun....

Sevgiler....

benim kizim 3 yasinda bende cok bagiriyorum dedigimi yapmiyo evi cok dagitiyo offffffffffffff ya
sonradan pisman oluyorum ama is isten geciyo ona bagirmak istemiyorum
ama sinirime geliyo birilerine birseylere kiziyorum ona bagiriyorum ben de bilmiyorum ne yapacagimi

ya bu konuyu gorene kadar sadece kendımı boyle bılıyordum.aynı seylerı bende yasıyorum.cok sabırsız ve uykuya duskun bırıyım.bazen ogluma kızdıgım bagırdıgım oluyor.ama 5 dk.sonra sınırım gecınce cok pısman oluyorum.ıcıme oturuyor acısı.bır daha bagırmıcam dıyorum ama bırkac gun sonra aynı seyler tekrarlanıyor.ama fusfusun dedıgı gıbı sen ne kadar bagırırsan bebekte o kadar huysuz oluyor.buyuyene kadar sabrını verse rabbım keske.vıcdan azabı cok kotu.benım oglum gece boyu saatte bır kalkıyor,tam dalmaya calısıyorum tekrar uyanıyor.gunduzlerıde cok mızmız.allah herkese sabır versın ne dıyım

Canım konuyu yeni gördüm. Seni çok iyi anlıyorum. Çınar'ın iştahsızlığı malum. Her yediğini püskürtmesi, sallanmadan uyumamasını sağır sultan biliyor çok yoruldum. Yemek tabağını ittirip her tarafı yemek yapmasından, gereksiz yere, şımarıklıktan ağlamasından sıkıldım. Ben kızamıyorum bile. Bir kere Çınar yeter ama dedim günlerce annemlerden azar işittim. Annem " çocuğumu sana vermem, sen çalışmaya başlayınca öldürüsün onu " diye yedi günlerce beni. Bende odadan kaçıp ağlıyorum. Çok yoruldum. Birde annem yenice hastalığından beri ayağında sallamaya, babamda omuzda uyutmaya alıştırdı. Geceleri 1 saat yatağımda uyuyordum şimdi oda yok. Tek çocuğummuş, izindeymişim yapacakmışım. Migrenim kudurdu uykusuzluktan. Çatacak yer arıyorum

Hala geceleri uyku sıkıntımız var.3 gün üst üste hiç uyumadı şuana kadar hiç sesimi yükseltmedim.Benim yapıma aykırı normaldede sevdiklerimi kıramam.Çocuk büyütmek çok yorucu ve yıpratıcı anneliğin alınan sorumluluğun bir sınırı yok o açıdan kendini suçlama çok incitici dvrandığını sanmıyorum öyle olsa burada kendine özeleştiri verecek akla sahip olmazdın.Ancak forumda yazdığın mesajlarında biraz agresif olduğunu hissetmiştim.Sakin olmaya çalış,yaptığın her hareketin olumlu yada olumsuz bebeğinin kişilik gelişimi üzerinde etkili olduğunu anımsa sinirlendiğin zaman.

aslında bende sizlere bu soruyu soracaktım bende aynı 2.5 yaşındaki oğluma bağırdığım oluyor sonrada çok pişman oluyorum çok üzülüyorum.ama benim oğlumdada doğduğundan bu yana uyku düzeni yok sabaha kadar 4-5 defa kalktığım oluyor yemek yedirmem 2 saat sürüyor sonrada sabır taşıyor acaba benmi böyleyim diyordum ama benimgibi olanlarda varmış allah sabrımızı bol versin

ben sinirden poposuna vurduğum oldu sonra çok pişman oldum kendime çok kızıdm ama yine deli gibi olduğumda bi daha yaptım ama bezi olduğu için vuruyorum yani canının yanmayacağına emindim ama yine de yapmamak gerektiğini biliyorum kaldı ki ben dayağa çok karşıyım bırakın bebeklik dönenimi her yaşta dayağa karşıyım ama sinirlenince gözüm hiç bi şeyi görmüyor du artık çok üzgünüm

bende bağrıyorum bazen sonra çok pişman oluyorum sabıırsızlığım en çok başkasına kızdığımda dahada artıyo sinirlerime hakim olamıyorum ya

benim oğlum da 10 aylık.geceleri saat başı uyanıyor.sabnahın köründe de uyanıyor. uykunun en tatlı olduğu saatlerde ya da tam dalmak üzere olduğumda ıngaaa da ıngaaaaaaaaaa. haydi kalk al kucağına memede sakinleştir sonra koy ayağına salla babam salla. bazen aralıksız 2,5 saat salladığım oldu. ayağımda sallarken geriye yatıp uyuduğum,ayağımın ağrısıyla uyandığım oldu. çoraplarımın hepsi topuk deliği yüzünden çöpü boyladı. ama yok uyumuyor bu çocuk. uyusana ya yeteeeeeeeeeeeeer diye kafayı yememe az kalıp da bağırdığım çok oldu. bir anda bağırıyorsun elinde olmadan.bağırmasan çünkü delirecekmişsin gibi geliyor. sınırına geliyorsun artık sabrının. benim eşim hayatta ellemez bebeği. hep ben bakarım. o yüzden iyice çıldırırım. canım bebeğim seni çok seviyorum ama ne olur biraz uslu uslu olsan,mızıklamasan. canım yavrum bağırdığım için affet,bir daha olmaması için elimden geleni yapacağım senağlama

inan bebeğimden o kadar çok özür diliyorum ki o da beni affediyor gülümsüyor göğsüme yatıveriyor ama sinir anı geldiğinde gözüm hiç bişey görmüyor eşim ağzını açıp bişey diyemiyor bile.Yazık bana sabredemeyişime yazık ama elden ne gelir bilmiyorum sadece üzgünüm :çok üzgünüm:

gayet normal ,bağırmanda normal, poposuna vurmanda.benimda 2 tana oğlum var,araları 20 ay .5 yaş ve 3 yaş.şuanda seni benden iyi anlayan yoktur sanırım.bende okadar bunaldımki,nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyordum çoğu zaman.halk eğitimde anne çocuk eğitimi vardı oraya katıldım ,pratik olarak bilgileri öğrendik ama uygulama sıfır.çok zor hemde çooook ,büyüdükçe sabretmek dahada zor.ama bebeğinin gaz sorunu olup ondanda uyumuyor olabilir,benimkiler çok gazlıydı.
Rabbim cümlemize çocuklarımıza karşı sabırlı ve şevkatli olmamızı nasip etsin...

canım bana söylüyorsan haklısın o dönemlerde çok gazı vardı ama yalnızlık belki de çaresizce bağırıyordum Allah sabır versin gerçekten ama şimdi daha iyiyiz hamd olsun artık daha ılımlıyım sanırım :)

Merhaba,cocugunuz evi dagitiyorsa birakin dagitsin,kendisine ve evdeki esyalar zarar verip,kirip dokmedigi muddetce rahat birakmanizda fayda var.Ne kadar yapma etme der yada kousmayla,hareketlerinizle,bakisinizla baski altina almaya calisirsaniz yaraticiliginida baskilamis olursunuz,birakin dagitsin,gun gelecek bu daginikliktan oda rahatsiz olacak ve kendi kendine duracak.Surekli arekasindan toplayarak ya onu daha cok dagitma konusunda provoke edeceksiniz,yada ikinci ihtimal,icine kapanik,baski altina girmis,sinirli bir bebeginiz olacak.Konu biraz eski belki bende yanit vermeye atladim ama kusura bakmayin,benzer seyleri cok yasadim bunlarda cok degerli bir pedagogun tavsiyeleriydi..Saglicakla kalin.

cnm hepimiz anneyiz.ve bazen sabır noktası kalmıyo insanda özelliklede gece uyykusuz kalınca.ben bebeişime kızdığım zaman eşime patlıyorum:)eşimde sakin bi yapıya sahip allahtan sinirlendiğimi anladığı için gülüp geçiyo:)kızıma bağıramam bağırsmda ne anlıcak ki.el kadar çocuk

yaa dün gece saat 00:50 de uyandı
03:35 de uyutabildim
non-stop salladım 2buçuk saat
gel de sinirlenme şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…