• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende iyi olabilecek miyim? 😔

Peki bu kişilik değiliklikleri sadece eşe karşı mı oluyor,anneye babaya kardeşe olmuyor mu
Bana karşı en başından beri... Ailesi yanında değil, kardeşininde telefonlarını açmıyormuş vs.. ayrı yaşadığımız için çokta bilmiyorum, normalde de ailesiyle sıcak ilişkileri yoktu. Kardeşiyle belki 5-6 ayda bir konuşurdu. Annesiyle de aynı şekilde vs..

Adam 1 gecede ev tutacak kadar önceden planlamış demek ki, üstüne kalp krizi mi ne geçirmiş

Yok tam tersi amcası çok kızdı, dayıları, kardeşleri hepsi biliyor beni .. eşimi uyardılar , sana rahat batıyor dediler, sürekli aynı şeyleri söyledi durdu.. evlendiğimiz gündem beri böyle dedi. Dayısı madem öyleydi neden çocuk yapana kadar 5 yıl geçti ayrılmadın, yada 11 yıl neyi bekledin dediler, cevap yok...
Hacıyı hocayı falan gec canım esinin psikolojik bir rahatsizligi var belli ki..
Bir uzmandan yardim alması gerekiyor..
Hacılik hocalik islerle filan aman diyeyim vakit kaybetme cahillik olur..

Tümör yok, doktorun tümör sandığı şey kanamanın oluşturduğu kan pıhtısıymış.. Düzelir mi bilmiyorum? Düzelirse biz bu yaşadıklarımızdan sonra eskisi gibi olur muyuz onu hiç bilmiyorum.. Hala her fırsatta sözlü olarak bana saldırıyor, bu kadar nefreti haketmek için onu defalarca kere aldatmış olmam yada çok sevdiği insanları öldürmüş olmam lazım .. Nefretin boyutu anlatılır gibi değil..
Hastalığından müymüş bu tavrı ? Tedaviye başladınız mı Allah şifa versin :(

Dua edelim inşallah sizin için , evladınız için ve tüm hastalarımızın şifa bulması için .
Benim kayınvalidem şizofreni hastası, bazen ilaç almayınca çok sinirli ve nasıl anlatsam bilemiyorum ama vahşileşiyor . Ağza alınmayacak şeyler söylüyor. Akşam ilacını veriyoruz yatıyor kalkıyor kuzu gibi oluyor .
Sabırlı olun , dediklerini pek üstünüze alınmayın ve kişiselleştirmeyin .

Kuzuların sessizliğini yaşıyoruz şuan... Ses soluk kesildi , hiçbir değişiklik yok.. Hayayımın imtihanını yaşıyorum, hakkımda hayırlısı 😔
psikiyatriste ya da norologa gittiniz mi?

karakteri bir anda değişmişse beyinle alakalı bir şey olabilir.

uyusturucu kullanıyor olabilir mi? ailesinde bagimlilik uykusu var mi?

sizofren oldugunu sanmam, o daha erken yaslarda ortaya cikiyor
keza normal bir insan da cat diye bipolar olmaz
depresyon ağır olduğu zaman paranoid özellikler gosterebiliyor.

Evet , kanama bir kitle oluşturmuş onun dağılması için ilaç içiyormuş.. Daha sonra tedaviyi nasıl yapacağına karar verecekmiş doktor.🙏🏻
Umarım iyileşir, umarım bunlar sadece hastalık yüzündendir.

Adam 1 gecede ev tutacak kadar önceden planlamış demek ki, üstüne kalp krizi mi ne geçirmiş
İnanması zor geliyor ama hersey akşamdan sabaha oldu zaten.. Abuk sabuk halleri de akşamdan sabaha oldu, ev tutması da akşamdan sabaha oldu, aklına ne eserse onu yaptı.. Şu yaşadıklarımı dışardan biri anlatsa bana, inanmakta bende zorlanırım 😔 Artık neyin niye olduğunu da düşünmüyorum, o kadar çok yıprandım ki hayatım bile akşamdan sabaha mahvoldu .. Şu yaşadıklarımı düşmanım bile yaşamasın..

Boşanma davası açtım bugün, kimseye sormadan, kimsenin biraz daha sabret nasihatlerini dinlemeden... Kızımla çok zengin, çok öyle çok böyle değil sadece çok huzurlu bir hayat yaşamak istiyorum.. Umarım kızıma yetebilirim.. Burada bana zaman ayırıp birseyler yazan herkese teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻 Umarım hiçbiriniz eşinizle, evladınızla kısacası ailenizle sınanmazsınız..

Allah yar, yardımcınız olsun bu yolda. Kızınızla bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Bende bipolar bozukluk a sahip bireyim. Aslında uzun zamandır iyiydim belki de mutluluk un tavan olduğu evredeydim bilmiyorum ama şuan dipte olduğum kesin. Sürekli uyumak istiyorum kafamda binlerce şey geçiyor uyurken etrafımda binlerce yüz bana bakıyor gbi geliyor nefeslerini sürekli hissediyorum. Sanki bazen ben bu dünyada değilim herşey gerçek değil bir rüya eşimde bana zarar verecek gönderilmiş kişi gibi geliyor. Beynimin içinde bu ve benzeri binlerce düşünce geçiyor. İlaç tedavisi görüyorum ama çok uykum var ilaç mı yoksa durumdan dolayı mı bilmiyorum ama bıraksalar işim olmasa sanırım günlerce aylarca yattığım yerden kalkmam.

Bende bipolar bozukluk a sahip bireyim. Aslında uzun zamandır iyiydim belki de mutluluk un tavan olduğu evredeydim bilmiyorum ama şuan dipte olduğum kesin. Sürekli uyumak istiyorum kafamda binlerce şey geçiyor uyurken etrafımda binlerce yüz bana bakıyor gbi geliyor nefeslerini sürekli hissediyorum. Sanki bazen ben bu dünyada değilim herşey gerçek değil bir rüya eşimde bana zarar verecek gönderilmiş kişi gibi geliyor. Beynimin içinde bu ve benzeri binlerce düşünce geçiyor. İlaç tedavisi görüyorum ama çok uykum var ilaç mı yoksa durumdan dolayı mı bilmiyorum ama bıraksalar işim olmasa sanırım günlerce aylarca yattığım yerden kalkmam.
kaç yaşındasınız ne zaman başladı, Umarım çok daha iyi olursunuz

Sonunda doktor eşimi beyin ameliyatı yapmaya karar verdi , eşimin aklının başına gelmesi, benim ve kızımın tekrar eski günlerimize kavuşmamız için dua eder misiniz? Şu mübarek günlerde hangi kulun duasının kabul olacağı belli olmaz 😔
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun🤲🏻
Sayfaların tamamını okumadım net bir bilgim yok konuyla ilgili ama dua istemişsiniz zaten. Allah yardımcınız olsun, inşallah eski mutlu günlerinize bir an önce dönersiniz..

Back