Bende is ariyorum:(

Yasbel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
893
261
323
Selam arkadaslar bir bucuk yillik evliyim dort yillik aoften edebiyat mezunuyum bir sene ücretli ogretmen olarak calistim oda malesef hep ikinci donemler oldu evlendigimiz zaman cok borcumuz vardi lcw ya girdim bir muddet orda calistim ama ev isiyle bir goturmek cok zor oldu ve ciktim simdi issizim ve evdeyim esim ona destekci olmami cok istiyor ama kendime gore bir is bulamiyorum sekreterlik gibi bir isim olsun daim olsun istiyorum ama hic bir tecrubem olmadigi icin alinamiyorum bunalima girmek uzereyim Allah hepimizin yardimcisi olsun bunada sukur

Merhabalar Yasbel. Seni çok iyi anlıyorum, oldukça zor bir durum. O kadar çok üniversite mezunu insan var ki iş bulamayan..Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Belki size yardımcı olabilirim...

Merhabalar Yasbel. Seni çok iyi anlıyorum, oldukça zor bir durum. O kadar çok üniversite mezunu insan var ki iş bulamayan..Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Belki size yardımcı olabilirim...
Oncelikle Allah razi olsun dusunmeniz bile onemli istanbul avrupada yasiyorum

Oncelikle Allah razi olsun dusunmeniz bile onemli istanbul avrupada yasiyorum

Rica ederim ne demek.
Ben de yeni mezun oldum ve bu çalışma sisteminde gerçerkten iş bulmak zor olduğu gibi, bulduğumuz işlerde de köle muamelesi görüyoruz. Ben Istanbul Ticaret Üniversitesi Turizm Isletmeciligi mezunuyum. Erkek arkadaşım ise ITU Isletme Mühendisliği mezunu. Birlikte kendi ticaret sistemimizi oluşturduk. Insanlar kendi islerini kurmak için en az 30-50 milyar arası bir harcama yapıyorlar. Biz ise yaklaşık 1900 TL ye bu yatırımı oluşturduk ve daha ilk iki aydan yaptığımız yatırımı ikiye katladık. Eğer ilgilenirseniz, sizi ve isterseniz eşinizi agirlayabilir ve çok daha detaylı anlatabiliriz. Biz gençler için, çok büyük bir fırsat gerçekten.
Sevgiler...

Tesekkur ederim ilginiz icin ama bu tarz is aramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…