E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysen_balikesir
Tebrikler şekerim darısı başımıza Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saolun kızlarr
bugün gidip kandada baktırıcam
belirti hç yaşamadım desem yeri
sadece günüm geldiğinde karnım yine adet olucak mışım gibi ağrıdı bende ağrı kesici kullandım
sonra yine ara ara oldu ama bu sefer hap içmedim
dün ise hiç aklımda yokken çarşıya indim komşum çağarmıştı işyerine
onunla buluştuk sonra eve giderken bi test alayımda belki yaparım dedim
neyse girdim aldım
sonra eve gelldim testide çekmeceye koydum yapmıcaktın
bi sigara yaktım amaçokta sıkıştım tuvalete gircem dur şunu yapayımda zebil olmasın nasıl olsa çıkmaz dedim
neyse ben sigara ve test tuvalete girdik ben yaptım hiç bakmıyom habire sigara telliyom
sonra bi gözüm ilişti 2 tane yok yavf noluyoz dedim
hemen çıktımtekrar baktım valla var
eşimi aradım ben böle böle yaptım çift çıktı ama silik dedim
çabuuukkkk getiirrrr dedi hemen atladım gittim yanına gitti iki tane eczaneye gösterdi
-pozitif dediler ağladım sokakta ama çok duygulandım çünkü bu ay sürekli tüp bebek merkezleriyle görüştük
telefonlaştık hatta randevu bile aldık haftaya çarşambaiçin
2,5 sene klomen çatladımı çatlamadımı aşılama tuttumu tutmadımı derden kendiliğinden
olması ramazan ayının bize bir hediyesi allahım yavrumu sağ ağlim almamı yaşatsın bana
çok uzun oldu ama size moral olsun die böle ayrıntılı anlattım
ALLAH hepinize uğraştırmadan bebeklerinize kavuştursun........
sakın kafaya takmayın ben aklımda attığım ay hamile kaldım hemde birleşme bile sık değildi ayrıca öleee bacaklarımı dikip yatmadım bile öncekiler gibi
sevgiler,,,,,,
yumyum ve bebişko balıeksirli bende balıkesirliyim ve açıkcası dr. tavsiyesine benim ihtiyacım vardı....
benim kendi dr.um nurettin serinkan benim bir oğlum var 3 yaşında 9 ay ona gittim oğlumun doğumunu o yaptı ama 15 gün önce ona gittim 10 aydır 2. ci için uğraşıyoruz. tahlil istedi tahlillere baktı herşey normal dedi ve klomen verdi gönderdi. ne gel bakalım dedi. ne kaç tane olcak ne kadar büyücek çatlıcak mı kontrole bile çağırmadı çok üzüldüm.... ve bugün için aladdin kaçardan randevu aldım bebeişko sanırım seninde nurettin kılıçaslan dediğin benim dr.um olan nurettin bey.
sağol canım ben şuanda izmirdeyim burda dr a gittim ama sonuç alamadım ara verdim şimdi ege üniversitesine gidecem bakalım tahliller yapıldı ama daha dr lar görmedi hakkımızda halırslı canım sağol
Canim benim yazdiklarini okurken çoook duygulandim... Allah sağlikli bir hamilelik geçirmeni ve sağlikli hayirli bir evlat kucaklamani nasip etsin, allah olmayanlarada versin.....
Bandirmanin neresinde oturuyorsunuz canim ben çok sik geliyorum bandirmaya kayinvalidem orada haci yusuf ta oturuyor...
merhabalar canım ben leventmah.deyim
ayrıca kan testimi yaptırdım
1395 çıktı kesin hamişim yani
:CüvCüv:
tebikleeeeeerrrrrrrr :lepi:kızlar.. ne yazacağımı bilmiyorum
adetim 7gün geçti ve ben bugün test yaptım
silik kırmızı ikinci çizgi çıktı
eczaneye gittim tekrar gösterdim pozitif dedi
yani ben hamile miyim:CüvCüv:
canım benim çok sevindim allah eline ayağına kavuştursun inşallah darısı bizim başımıza seni kocaman öpüyorum ve kendinize yani bebişle birlikte iyi bakın sakın yorulma dinlen bol bol byyŞeniz:CüvCüv:
kızlar.. ne yazacağımı bilmiyorum
adetim 7gün geçti ve ben bugün test yaptım
silik kırmızı ikinci çizgi çıktı
eczaneye gittim tekrar gösterdim pozitif dedi
yani ben hamile miyim:CüvCüv: