• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Hamiss oldummmm :)

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhaba arkadaslar bugun sabah 10bucukta kendim test yaptim ve negatif cikti.Ben hamile oldugumdan kesinlikle emindim birden hayal kirikligina ugradim.Icime sinmedi saat 2de gidip hastaneye kan tahlili yaptirdim.Hamile oldugumu soylediler ve sok oldum okadar hayal kirikliginakapilmisken! Suan cok mutluyummmmm ilk defa bi bebegim olucak ve cok heycanliyim..Simdiden kiz-erkek isim bakmaya basladim.Vitrinleri dolastim.Anne olmak gercekten yurek ister.Cok duygulandimm allah herkese nasip etsin insallah :) isim onerilerinizide bekliyorum kiz veya erkek :)

cok sevindim, saglikli sihatli ve hayirli bir evlat olur insallah.

ne zamandan beri deniyorsunuz cnm?

Hayırlı olsun canım, darısı bana, benim gibi bebek bekleyen herekese olsun inşallah. Bizler içinde dua et olurmu? Kandaki değerin kaç çıktı canım?

Hayırlı olsun canım, darısı bana, benim gibi bebek bekleyen herekese olsun inşallah. Bizler içinde dua et olurmu? Kandaki değerin kaç çıktı canım?

tabii ki canim edicem herkes yasasin bu sevinci , mutlulugu sanada nasip etsin insallah :) 121.32 cikti bende

cok sevindim, saglikli sihatli ve hayirli bir evlat olur insallah.

ne zamandan beri deniyorsunuz cnm?

sagol canim cok tesekkur ederimm,ne zamandan beri derken canim anlayamadim tam. biz hic boyle bisey dusunmemistik bebek falan ilk denememizdi yani o yuzden cok sasirdik zaten:)

hayırlı olsun canım allah isteyen herkeze ve bana en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasp etsin bende bu gün adet olmam gerekyodu ama olmadım acaba bendemi hamileyim ya merak ettim şimdi

hayırlı olsun canım allah isteyen herkeze ve bana en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasp etsin bende bu gün adet olmam gerekyodu ama olmadım acaba bendemi hamileyim ya merak ettim şimdi

cnm adet olmadan once dusunuyosun zaten olcakmiyim acaba diye stres yapiyosun bazen psikolojikte gec gelebiliyor. daha dur bakalim 1 hafta gecsin veya 5gun sonra yaptir kesin olsun ama senin her ay duzenli geliyorsa kendin test yaptirabilirsin :) ben bekledim ama belirti varsa sende bulanti falan mutlaka yaptirmalisin insallah sende hamissindir:)

hayırlı olsun cnm:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. en kısa zamanda bana da nasip eder inş.dualarını istiyorum hamişlerin duası kabul olurmuş :21:

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. en kısa zamanda bana da nasip eder inş.dualarını istiyorum hamişlerin duası kabul olurmuş :21:

herkese edicem canim allah herkese nasip eder insallah bu heycani mutlulugu yasamayi sizinde kucaginiza almayi nasip etsin :)

Back