• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende hamisimmmmm simdi ögrendim :)

tebrik ederim.benim de sat 18 nisan ama geç yumurtladığım için henüz test yapmadım.klomen kullanmıştım bu ay..öğleden sonra birkaç damla kahverengi akıntı geldi.korkuyorum acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mı? böyle bişey yaşadınız mı? bir de ne kadar zamandır istiyordunuz bebek? hayırlı olsun sağlıkla gelsin artık hepimizin bebeği
Saol canım darısı sana olsun inşallah 5 aydr korunmuyorduk her aay beklemekten usaniyordum rabbim verdi bir önceki bebegimde yaşadım adet gunume 1 gün kala kahve lekeler silmelik şeklinde geliyordu ve aarada kasık sancıları bunda hiç yasamadim daha önceki adetlerde bu şekilde lekelenme yasiyorsan her ikiside olabilir ev testi dene benimde geç döllenme olmuş ev testinde silik çıktı inşallah vardr canım umudunu sakin yitirme

Saol canım darısı sana olsun inşallah 5 aydr korunmuyorduk her aay beklemekten usaniyordum rabbim verdi bir önceki bebegimde yaşadım adet gunume 1 gün kala kahve lekeler silmelik şeklinde geliyordu ve aarada kasık sancıları bunda hiç yasamadim daha önceki adetlerde bu şekilde lekelenme yasiyorsan her ikiside olabilir ev testi dene benimde geç döllenme olmuş ev testinde silik çıktı inşallah vardr canım umudunu sakin yitirme
çok teşekkür ederim ama nedense adet oluyorum gibi geliyor..bugün çok umutsuz ve mutsusuzum..1 yıl oldu bizim bekleyeli..sanki hiç olmayacak gibi..Yüzlerce kadın cocugunu sokak ortasına bırakırken bizizm gibi kalpten isteyenler neden bu kadar bekliyor ?? neyse teşekkür ederim cevap için.sağlıkla al kucağına bebbeğini inşallah..

çok teşekkür ederim ama nedense adet oluyorum gibi geliyor..bugün çok umutsuz ve mutsusuzum..1 yıl oldu bizim bekleyeli..sanki hiç olmayacak gibi..Yüzlerce kadın cocugunu sokak ortasına bırakırken bizizm gibi kalpten isteyenler neden bu kadar bekliyor ?? neyse teşekkür ederim cevap için.sağlıkla al kucağına bebbeğini inşallah..
Haklısın canım rabbim ne zmn uygun görürse senin de o günün gelicek inşallah güzel bir sürprizle rica ederim gelişme olursa haber et :)

Icini ferah tut cnm insallah en yakin zaman da allah werir

kızlar benimde sat ım 19 nisan dı. ama adetlerim düzensizdi 23 mayısta hiç aklımda bile yokken rüyamda test yaptım 3 kez 3 ü de pozitif çıktı sabah kalkınca yedek testim wardıyaptım bide baktim çift çizgi hemen kan verdim sonuç: 104.8 di hamileyim ama daha keseyi göremedik. :(

Back
X