Bende Hamileyimmmmmmmm...

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
41
slm kızlar dün açtığım konuyu okuyanlar bilir hamile olduğumdan şüpheleniyodum bugün test yaptık pozitif çıktı ben şuan şoktayım şüpheleniyodum ama emin değildim Allahım ne tuhaf bi duyguymuş,kaç gündür herşeye ağlıyorum sebebi bumuymuş inanamıyorum Rabbim isteyennnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese versin inşallah aaaaaahhhhhhh aahhhhhhhhhhhhhh 2 ayönce gelinlik fotomu koymuştum dünya ne acayip.........

ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaa çok sevindim rabbim bana da herkeze nasip etsin sağlıkla büyüt inş
peki varmı bi formülü falan şunu yaptık daha kolay oldu dediğin bişi ya uğraşıyorum olmuyo offf:KK43:(

ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaa çok sevindim rabbim bana da herkeze nasip etsin sağlıkla büyüt inş
peki varmı bi formülü falan şunu yaptık daha kolay oldu dediğin bişi ya uğraşıyorum olmuyo offf:KK43:(
canım bende çok istiyodum formül şu bence adetin bittikten yaklaşık 10 gün sonra ilişkiye girmeye gayret et daha çok ve vücut ısının baya bi sıcak olmasına dikkat et üşüme yani ve ilişki sonrasında dizlerini dik tutarak yat ve mümkünse sabaha kadar banyo yapma bunlar benim başkasından duyduğum formüller ben evlendiğim günden beri çocuk istiyodum yaklaşık 2 aydır yani:kedi::kedi: konu bile açmıştım gördüysen geçen ay hayal kırıklığı yaşamaıştım çünkü eşim ilk günler korunmadı ama tam yumurtlma döneminde korunmaya başlamıştı rabbim tüm isteyenlere versin.......

cnm hayırlı ugurlu olsun bend edün öğrendim:-) saglıkla kucagımıza almak nasip olur inşallh:-)

seninki ne kadarmış? benm minti 4 haftalık(:-) daha kalp atışları duyulmuyormuş

seninki ne kadarmış? benm minti 4 haftalık(:-) daha kalp atışları duyulmuyormuş
canım ben daha doktora gitmedim testi kendim yaptım zaten nerdeyse emindim diyebilirim yani bütün belirtiler gösteriyodu sabah 3 tane test aldım işimi riske atmadım yani üçünüde yaptım hepside pozitifffffffdelikafaduldenhihoyyythihoyyytpazartesi doktora gidecez inşallah.....

internetten bi hesap yaptırdım haziran 10 una geliyomuş doğum tarihi rabbim izin verirse buda güzel hava sıcak olacak inşallah........

canım ben daha doktora gitmedim testi kendim yaptım zaten nerdeyse emindim diyebilirim yani bütün belirtiler gösteriyodu sabah 3 tane test aldım işimi riske atmadım yani üçünüde yaptım hepside pozitifffffffdelikafaduldenhihoyyythihoyyytpazartesi doktora gidecez inşallah.....

hadi bakalım hayırlısı:-)

ben kistim var diye gitmiştim daha önce kist cıkmıştı doktor beklicez dedi adet olmadım diye gittim ultrasonda bebiş çıktıhihoyyyt hiç beklemiyordum şok oldum
saglıkla büyürler içimizde ve hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah cnm allah isteyen herkese nasip etsin

böyle şeyleri okuyunca çok mutlu oluıyorum, inşallah allah banada bigün nasip eder...
tebrikleropuyorumnanaktan

Allahım isteyen herkese versin bundan sonra dualarımda buda olacakmafoldumben

dediğini yaptın sonunda seda sana inanamıyorum :bbo: daha evleneli 3 ay bile olmadıydı dimi :bbo:

X