bende hamileyimmmm

beyza_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
58
1
arkadaşlar bende hamileyim.beklemiyodum cok üzüldüm ama yapacak bişey yok...tahlile göre 3_4 hafalık netten yaptıgım hesaplara göre 5 haftalık saskınım:kedi:

bence çok üzüldüm demen Allah'ın gücüne gider öyle söleme canım
bak burada okuyoruz evlat hasrateyle yanıp tutuşanları
herşeyin hayırlısı olsun hayırlı olur inş.

öyle tabii...zaten onları düşünerek teselli ediyorum kendimi...inş hayırlısıyla dünayaya gelir ve hayırlı evlat olu...

hayırlısı böyleymiş canım biz uğraşıyoruz bak okadar sen uğraşmadan bebiş sahibi olucan allahın izniyle çok sevindim

canım afedersin niye beklemiyordun istemiyormuydun bebeği inşallah hayırlı bi evlat olur sana konyalısın hemşerim neresinden tabiiii

daha 4 aylık evliyiz yapacak cok seylerim vardı ki neyse böylesi daha hayırlıymış
konyada kipanın ordayım sen neredesin

Mrb beyza_nur belirtim yok yazmışsın benimde adetim geçti ama adet olcakmışım gibi sancım var sende de oldumu cevaplarsan çok mutlu olurum

ilk zamanlar bıçak saplanır gibi batmalr vardı şimdi yok sancım var adet olcakmışım gibi sen de durum nasıldı.Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

aaaaaaaaaaaaaaaaaa evettt
bendede oyle olmustuuu
adet olacak gibi feci bi agrı oldu hastahaneye gittim hamile oldugumu ogrenmiştm

inşallah canım yaaa delicem düşünmekten.Yoksa bile bir an önce adet olsam da rahatlasam.yazılı okumam lazım pazar günü ev taşıyacağız her yer paket dolu.içimden hiç bişey gelmiyo.Bıktım artık tüm bunlardan

evet canım benimde adetim geçmemişti ama aet agrım vardı cok fecii
zaten gecenin bi yarısı doktora gittik yarın sabah test yapalım daha son ra ilaç tedavisine başlayalım dedi doktor..sabah gittik test yaptırdık hem kan hem idrar hamile oldugumu ogrendimm

Ne güzel umarım bu ay hayallerim gerçekleşir.Ama her ay aynı şeyler oluyo o yüzden pek umudum yok.Yine de sözlerin moral oldu sağolasın

amiiinnnnn....benim hiç hazır olmadığım bi dönemde geliyo ama iyi ediyo galiba hayırlısı...seninde rabbim gonlüne göre verir inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…