Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DÜn eşim test aldı beraber yaptık:))çünkü baya günüm geçmişti 11 gün falan sonra test aldık ve tek çizgi çıktı sonra ikinci çizgi ama silik biraz eşim havalara uçtu ben şoktayım tabi 3 yıllık evliyiz biz ...Çok garip bir duygu gerçektende buğunde doktora gitcez işte ne kadarlık olduğunu falan öğrenmem lazım darısı tüm isteyenlerin başına:1hug:
NOt:kardeşimde hamile 3 aylık annem ona bi bebek almıştı küçük ondan sonra hamile kaldı sonra onu kayınvaldesine verdi oda kaldı sonra ben aldım bebeği begenip veee ben kaldım garip gerçektende:fisfisfis
annem varya kafamızı yedi hergun bebek bebek hamilesin hamilesin die ben hamile kaldım ablamın basını yedım hamılesın hamlesın die 1 ay sınra o hamile kaldı annem bana bir bebek almıştı küçük yeni dogmuş bebege benzio annem dioki onu kim alsa hamile kalıo allahın müzicesi bu aslında ama buda işin şakası :) annem sürekli yasin okurmuş sonradan söyledi bize hamile kalalım die sabah akşam yasin okurmuş...
allahın herkezin bebeklerini korusun saglıkla kucaglarına almayı nasip etsin (AMıN)