bende hamileyim diyebilecekmiyimm

yaşadıklarının hemen hepsini yaşadım...
kahroldum ağladım..gün geldi isyan ettim....ama hep bi umut vardı içimde....
dr ların YÜZÜME KARŞI---- ARTIK ASLA ANNE OLAMAZSINIZ,EĞER KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIRSANIZ RİTARİTÜRE GİRERSİNİZ .. DEĞİŞİ DEVAMLI KULAKLARIMDA ÇINLIYORDU...DELİRMEK ÜZEREYDİM....
aklına ne geliyorsa bitkisel tüm denenmesi gerekenleri denedim...her macunu yedim zorla eşime yedirdim....ama olmadı...
en son mayıs ayında dr gittim... dr yeter bu kadar hem ruhen hem bedenen çok yıprandınız biraz dinlenin..olacağı varsada olmaz zaten bu durumda dedi...
yani artık beni dr bile kabul etmiyordu.. bana kıbrısı önerdi.. ve kız kardeşim varsa yumurta bağışı ile anne olabileceğimi söyledi...senağlama
bir başka dr da 2 kez tüp bebeği deneyelim olmazsa yumurta bağşına gideriz dedi.. ben ağlayarak eve geldim..senağlama
ve haziran ayında yazlığa geçtim .. eşim sadece hafta sonları yanıma geliyordu.. zaten hamile kalmam imkansızdı bide yumurtlama günü takibi yapmayayım dedim çünkü asla denk gelmez diye düşünüyordum...
ve ekim ayında tüp bebek yaptığımızda tutması için dualar ediyordum.. yani anlayacağın bi nebze bebek fikrinden uzaklaşmıştım .. çünkü tüm şartlar bana karşıydı....
en son temmuzda regli oldum...oda yalandan bi regli...öylesine ...
ne bi daha regli olmadım ..olmadığımı göründe eyvah kesiliyorum galiba dedim.. tüp bebek umutlarımda sona eriyor.....senağlama
çok ağladım o gün....olmadı regli diye...
sonra 1 hafta geçti eşim test almış geldi...hayır yapmayalım dedim bıktım artık yüzlerce test yapıp hepsini bozuk ilan etmekten...
ama yaptık daha damlatırken çift çizgi çıktı :1shok:
inanamadık -----hayır bu kez de bu bozuk dedik....eşim tekrar test almaya gitti...ve tekrar yaptık....o gün benim doğum günümdü...7 eylül.
ve test yine çift çizgiydi...:1shok:
dr aradık gelin dedi..apar topar ıst döndük...ve teyid için kan testi yapıldı.. ve ben hamileydim...İNANILMAZ......MUCİZE....
yani sakın umudunu yitirme...hep bişi orada kalsın...ve tevekkül et....rabbine sığın .. elinden gelenide yap...RABBİM ÇOK BÜYÜK...
NE OLUR RARBBİM BİZLERİ MUCİZELERİNLE AYDINLATMAYA DEVAM ET....
şimdi benim küçük mucize benimle .....tam 14 haftadır....rabbime şükürler olsun ...darısı tüp evlat hasretiyle yanıp tutuşanların başına...:Saruboceq:

dr ların YÜZÜME KARŞI---- ARTIK ASLA ANNE OLAMAZSINIZ,EĞER KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIRSANIZ RİTARİTÜRE GİRERSİNİZ .. DEĞİŞİ DEVAMLI KULAKLARIMDA ÇINLIYORDU...DELİRMEK ÜZEREYDİM....
aklına ne geliyorsa bitkisel tüm denenmesi gerekenleri denedim...her macunu yedim zorla eşime yedirdim....ama olmadı...
en son mayıs ayında dr gittim... dr yeter bu kadar hem ruhen hem bedenen çok yıprandınız biraz dinlenin..olacağı varsada olmaz zaten bu durumda dedi...
yani artık beni dr bile kabul etmiyordu.. bana kıbrısı önerdi.. ve kız kardeşim varsa yumurta bağışı ile anne olabileceğimi söyledi...senağlama
bir başka dr da 2 kez tüp bebeği deneyelim olmazsa yumurta bağşına gideriz dedi.. ben ağlayarak eve geldim..senağlama
ve haziran ayında yazlığa geçtim .. eşim sadece hafta sonları yanıma geliyordu.. zaten hamile kalmam imkansızdı bide yumurtlama günü takibi yapmayayım dedim çünkü asla denk gelmez diye düşünüyordum...
ve ekim ayında tüp bebek yaptığımızda tutması için dualar ediyordum.. yani anlayacağın bi nebze bebek fikrinden uzaklaşmıştım .. çünkü tüm şartlar bana karşıydı....
ne bi daha regli olmadım ..olmadığımı göründe eyvah kesiliyorum galiba dedim.. tüp bebek umutlarımda sona eriyor.....senağlama
sonra 1 hafta geçti eşim test almış geldi...hayır yapmayalım dedim bıktım artık yüzlerce test yapıp hepsini bozuk ilan etmekten...
inanamadık -----hayır bu kez de bu bozuk dedik....eşim tekrar test almaya gitti...ve tekrar yaptık....o gün benim doğum günümdü...7 eylül.
dr aradık gelin dedi..apar topar ıst döndük...ve teyid için kan testi yapıldı.. ve ben hamileydim...İNANILMAZ......MUCİZE....
yani sakın umudunu yitirme...hep bişi orada kalsın...ve tevekkül et....rabbine sığın .. elinden gelenide yap...RABBİM ÇOK BÜYÜK...
şimdi benim küçük mucize benimle .....tam 14 haftadır....rabbime şükürler olsun ...darısı tüp evlat hasretiyle yanıp tutuşanların başına...:Saruboceq:

Canım hürrem ablam benımmm o kadar güzel yazmışsınkki ağlattın benii.senağlamasenağlamasenağlama

Canım hürrem ablam benımmm o kadar güzel yazmışsınkki ağlattın benii.senağlamasenağlamasenağlama

balım benim.. canım ....
ne kadar umutsuzken neler olabiliyor..rabbim çok büyük..
bende ağlayarak yazdım zaten...
inan bana dualarım hep sizlerle...
çünkü ne kadar zor olduğunu yakinen yaşayarak öğrenmiş bulunuyorum.
yaşadıklarınızı yaşadığım için çok iyi anlıyorum ... çeken bilir demiş ya büyükler boşa sölememişler...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.. rabbim gönlünüze göre versin..:1hug:

Canim arkadaşlarim inanin ayni şeyleri yaşamişiz ben de sizler gibi zor bir süreçten geçtim çok şükür 3.aşilamamda allah bu mutluluğu tattirdi bana dilerim her isteyen yaşar bu heyecani mutluluğu.bu zor süreçte öğrendiğim bir kaç şey oldu inanmak en başta kendimize ve doktorumuza,stresegirmemek ki en büyük düşmanimiz bu ve kendimize dikkat etmek moralimizi her daim yüksek tutmak allah hepimizin yardimcisi olsun kalbimizdeki nasip etsin

hürrem canım inan göz yaşlarımı bende tutamadım rabbim yavrunu cennet kokulunu sana bağışlasın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bütün anne adaylarımızın inşallah bizlerde sizler gibi hamiş oluruz ya inan çok zor artıkın dayanamıyorum kafayı yemek üzereyim yatıyorum bebek kalkıyorum bebek ya takmamaya çalışıyorum ama nafile tamam takmıycam bugün diyorum dememle başlıyor takıntılarım inşallah benimde bu ayyın 21 doğum günüm inşallah bebişim bana bugünde rabbim tarafından gelirr en güsel hediyem mücizem o olurrr allahım sana yalvarıyorummm ne olursunn gönder bebeişlerimizi tüm bebek hasretiyle yanan kullarına amin

hürrem canım inan göz yaşlarımı bende tutamadım rabbim yavrunu cennet kokulunu sana bağışlasın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bütün anne adaylarımızın inşallah bizlerde sizler gibi hamiş oluruz ya inan çok zor artıkın dayanamıyorum kafayı yemek üzereyim yatıyorum bebek kalkıyorum bebek ya takmamaya çalışıyorum ama nafile tamam takmıycam bugün diyorum dememle başlıyor takıntılarım inşallah benimde bu ayyın 21 doğum günüm inşallah bebişim bana bugünde rabbim tarafından gelirr en güsel hediyem mücizem o olurrr allahım sana yalvarıyorummm ne olursunn gönder bebeişlerimizi tüm bebek hasretiyle yanan kullarına amin

CANIM
senşn bu yürekten yalvarmalrın ve diğer arkadaşlarımzıan da
inşallah yerini bulur.konunu görünc dayanamayp bakıyorum.
amma hürrem arkdaşımızın söylediği gibi en uöutsuz ve peşini bırakmış anında gelecek bebeğin sana.
vücüd öyle bir metabolizmaki.
seni bebeğe hazır hisstemezse hazırlmıyor kendini.
sen biraz da rahatlatmaya çalış kendini.
biliyorum her ay aynoı stres adamı yoruyor
bne çok uzun zaman yaşamdım allahım aşükür bu strsi bende yaştan dolayı panik oldum.geç evlendim çocuğum olmaycak mı yoksa korkaken kocam istemed.
2 sene korundu.
korunmayo bıraktık.5 ay olmadı.
yaş 34 ortlamaya başlayınca .doktora gitmeye karar verdim.
keisn tedavi ile oalcka belli bu dedim.
dahası yok
dediğim dedoktordan randeveu bile ayralamalrı için konuştuğum bir günde geldi bebeğim.
demek ki allah kıymetini anlayalım diye biraz geç veriyormuş dedim.
şükür ettim.
şimdi.çok minik daha kalp atışını bile duyamadık.ama inşallah duyacağız.
rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar verisn.
senin de buraya çok şükür bebeğim oldu diyeceğin yazıalr yazacaksın.ama bu stres ile gidersen bebeğinin gelemsini geciktitirsin sen.
canım dikakt et her şeyden önce sağlık.
allahım yar ve yarıdmcın olsun

ahh tatlım benim...:1hug:
dilerim rabbim gönlünün dileğini verir..:Saruboceq:
ne olur RABBİM bizleri mucizelerinle aydınlat..:Saruboceq:.
dilerim sende benim gibi doğum gününde o muhteşem hediyeyi alırsın....:Saruboceq:
küçük mucizene en yakın zamanda kavuşman dileğiyle....a.s.

2,5 yıllık evliyim geçen sene dış gebelik geçirdim ve hala yeniden hamile kalamadım... ameliyattan sonra talihsizlikler yakamı bırakmadı.... ameliyattan sonraki ilk kontrolümde 5,5 cm lik kist çıktı 3 ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonra gittiğim heray birşey çıktı.... rahim filminde tüpümün teki tıkalı çıktı.... ara kanamalar başladı vs..... şimdi geçen ay klomen kullanmaya başladım 1 tane bile yumurtam oluşmadı küçücükte dahi olsa buay 2 tane kullanmaya başladım ne olacak bilmiyorum hayırlısı.......

bazen yeni kararlar alıyorum takma bak artık yeter diyorum ama bir çocuk görsem bir hamile bayan görsem yada bir ortamda biri işte ballandıra ballandıra çocuğunu sevse yada bir başka kişi hamileyse ve hamilelik anılarını anlatmaya başlasa gözlerim doluyor elimde olmayan birşey bakışlarımı kaçırmaktan, odadan çıkmaktan bıktım artık...... bazılarına bakıyorum o kadar kolay hamile kalmışlarki ilk ayda korunmayı bırakalı hemde ve hiç ne yumurtlama gününe ne başka birşeye hiçbirşeye dikkat etmemişler kendimle kıyaslıyorumda yok yastık koymalar, yok efendim hemen yataktan kalkmayayım vs. bir sürü şey bunları gördükçe daha çok düşünmeye başlıyorum demekki diyorum bende bir problem var.... ne kadar güçlüyüm desemde yapamıyorum hergün daha da çok dibe çöküyorum artık bebek herşeyin başı oldu, konuşmalarımızın, nette yaptığım gezintilerde, eşimle birlikteliklerimiz artık hepsi bebek üzerine kurulu oldu o daha hayatımızda yok ama sanki bizim hayatımızda gibi.... rabbim benim gibilerin sesini duy bizleri sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle bizde artık evlatlarımızı bağrımıza basmak onları kokup öpmek okşamak istiyoruz bizi bu güzel duygudan mahrum etme bizi böyle bir şeyle sınama yarabbim.....bende bağıra bağıra anneeeee olmaakkkk istiyorum demek istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor..... artık herkese cevap vermekten, açıklama yapmaktan bıktım ha diyeceksinizki cvp verme ama olmuyor bir aldırmıyorsun iki aldırmıyorsun üçüncüsünde gerçekten moralin bozuluyor bu sefer sende kendini sorgulamaya başlıyorsun.....

offffff neyse ben içimi döksem sayfalar yetmeyecek..... er yada geç buna inanıyorum bir şekilde bizimde bebişlerimiz olacak ama ne şekilde bilmiyorum rabbim sen çok büyüksün hakkımızda haylırlısı olsun.....[/QUO

cnmm... tabikide dökeceksin içini hepimiz bunun için buradayız birbirimizi çok iyi anlıyoruz....inşalllaahhh allah en kısa zamanda gönderir bebişlerimizi bize....hergün dua ediyorum...

cnm bende çok etkilendim allahtan umut kesilme diye boşuna demişler...allah bebişini korusun cinsiyeti bellimi...kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun inşallah....allah hepimize nasip etsin.....

cnm bende çok etkilendim allahtan umut kesilme diye boşuna demişler...allah bebişini korusun cinsiyeti bellimi...kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun inşallah....allah hepimize nasip etsin.....

tatlım benim.. evet aynen öyle rabbimden asla ümit kesilmez..
rabbim hepimizi korusun.. bizleri mucizelerinle aydınlatmaya devam etsin inşallah...:Saruboceq:.
henüz 14. haftamdayım daha bebeğimim ,küçük mucizemin cinsiyeti belli değil...:uhm:
öğreneceğiz hayırlısıyla...
rabbim sağlıklı sıhatlı bebekler nasib etsin hepimize.. rabbim yavrularımızı korusun...:Saruboceq:
darısı başınıza inşallah....dualarım sizinle...

arkadaşım tanışmıyoruz.hoş burada kimse birbirini tanımıyor.ama sürekli takip ediyordum.hamile olmana öyle bir sevindim öyle sevindim ki kız kardeşim kalmış kadar samimiyetle.umut oldun bizlere.fsh yüksekliği vardi sanırım.allah verirse fsh falan boş.o ol deyince nasıl da oluveriyor değil mi.ben de bir süredir tedavi oluyorum.bu ay ilk kez aşılama oldum bugün test yaptırdım negatif.üzüldüm.hatta hala eşime söyleyemedim.hala nasıl söyleyeceğimi de bilemiyorum.ama kısmet değilmiş bu ay diye düşünüyorum.sen bu süreçte neler yaptın.yani kalana kadarki süreç.hangi bitkilerden faydalandın ne yedin ne içtin.bizlere aktarırsan seviniriz.tekrar tekrar kutluyorum.allah sağ salim kucağına almak nasip etsin.

tatlım benim.. evet aynen öyle rabbimden asla ümit kesilmez..
rabbim hepimizi korusun.. bizleri mucizelerinle aydınlatmaya devam etsin inşallah...:Saruboceq:.
henüz 14. haftamdayım daha bebeğimim ,küçük mucizemin cinsiyeti belli değil...:uhm:
öğreneceğiz hayırlısıyla...
rabbim sağlıklı sıhatlı bebekler nasib etsin hepimize.. rabbim yavrularımızı korusun...:Saruboceq:
darısı başınıza inşallah....dualarım sizinle...

saol cnm hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarını bizden esirgeme....
en yakın zamanda gelsin bebişlerimiz benim adetimde 15 kasım ama hiç hamilelik belirtim yok adet olacakmış gibi karnım ağrıyo sanırım bu ayda olmadı eğer adet olursam tekrar doktora başlamaya karar verdim....

arkadaşım tanışmıyoruz.hoş burada kimse birbirini tanımıyor.ama sürekli takip ediyordum.hamile olmana öyle bir sevindim öyle sevindim ki kız kardeşim kalmış kadar samimiyetle.umut oldun bizlere.fsh yüksekliği vardi sanırım.allah verirse fsh falan boş.o ol deyince nasıl da oluveriyor değil mi.ben de bir süredir tedavi oluyorum.bu ay ilk kez aşılama oldum bugün test yaptırdım negatif.üzüldüm.hatta hala eşime söyleyemedim.hala nasıl söyleyeceğimi de bilemiyorum.ama kısmet değilmiş bu ay diye düşünüyorum.sen bu süreçte neler yaptın.yani kalana kadarki süreç.hangi bitkilerden faydalandın ne yedin ne içtin.bizlere aktarırsan seviniriz.tekrar tekrar kutluyorum.allah sağ salim kucağına almak nasip etsin.

aslına bakarsan neredeyse herşeyi yedim içtim ... ne duyduysam yaptım .. aklına gelebilecek tüm faydalı denen otları içtim..macunlar yedim .. alerji bile oldum sorma...
ewet fsh yüksekti benim....o yüzden zaten bu sorunlar yaşandı...
ben mayıs ayından sonra aslına bakarsan pek bişi yemedim .. sadece polen ve arı sütü ne devam ettim eşimede zorla yediriyordum .. ama yaz ın ortasında bunuda kestim çünkü tüm vücudum artık dayanamadı kabardı iyice.. yani aslında nasıl olduda ben hamiş aldım hala anlamış değilim..
ama iyice stersten uzaklaşmıştım ...bebek için eşimle birlikte olmuyordum artk...çünkü bebek olmayacağına iyice inanmıştım ..eskiden sadece bebek için eşimle birlikte oluyordum.. bilemiyorum ne faydalı oldu ...
canım aşılamanın tutmadığına çok üzüldüm benimde tutmamıştı...
aklına takmamaya çalış.. kısmet .. rabbim bir gün izin verecek ve sizlerde o müjdeyle burada bizlere yazacaksınız... ben buna çok inanıyorum....
rabbim ne olur mucizelerinle bizleri aydınlat...tüm bebek hasreti ile yanıp tutuşanları annelik makamına erdir .. bizleri yavrularımıza sağlıkla kavuştur inşallah..:Saruboceq:

saol cnm hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarını bizden esirgeme....
en yakın zamanda gelsin bebişlerimiz benim adetimde 15 kasım ama hiç hamilelik belirtim yok adet olacakmış gibi karnım ağrıyo sanırım bu ayda olmadı eğer adet olursam tekrar doktora başlamaya karar verdim....

sakın vazgeçme tatlım....bebeğine kavuşmak için çabala ...rabbim gönlüne göre versin...

kızlarrr.................moralim bugün sıfırın altında sıfır.......

akşamdan beri ağlamaklıyım 2 hafta önce okulda bi öğretmen arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim hemde ikiz,bu günde diğer arkadaşın hamile olduğunu öğrendim gerçekten onlar adına sevindim inşallah sağlıkla bebişlerini alırlar kucaklarına ama çok içerledim ya......hiç bu kadar kötü olmamıştım ben neden hamile kalamıyorum diye çok üzüldüm .....banada soruyolar siz düşünüyomusunuz diye atık insanlara ne diyeceğimi şaşırdım dayanamayıp söylicem ben hamile kalamıyorum diye bıktım artık bu durumdan ya...

tekrar doktora gitsemmi napsan şaşırdım kaldım nooolur bana bi akıl verin çok kötüyüm.....

kızlarrr.................moralim bugün sıfırın altında sıfır.......

akşamdan beri ağlamaklıyım 2 hafta önce okulda bi öğretmen arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim hemde ikiz,bu günde diğer arkadaşın hamile olduğunu öğrendim gerçekten onlar adına sevindim inşallah sağlıkla bebişlerini alırlar kucaklarına ama çok içerledim ya......hiç bu kadar kötü olmamıştım ben neden hamile kalamıyorum diye çok üzüldüm .....banada soruyolar siz düşünüyomusunuz diye atık insanlara ne diyeceğimi şaşırdım dayanamayıp söylicem ben hamile kalamıyorum diye bıktım artık bu durumdan ya...

tekrar doktora gitsemmi napsan şaşırdım kaldım nooolur bana bi akıl verin çok kötüyüm.....

canım.. bence söleme bişi....daha fena oluyor inanki.. ben söledim ... hiç iyi etmedim tecrübeyle sabbittir...
bence dr gitmeye tekrar başla sakın vazgeçme...ne gerekiyorsa yap...ve Rabbime sığın.. yardım edecektir inanki....ama sende çabalayacaksın.. teknolojidende yararlanacaksın...
ve stresten uzak kalacaksın.. .sadece sakin ol...ve tedavine hemen başla...bak gör iyi sonuçlar alacaksın .. bi çok arkadaşımın iyi sonuçlandı...bende duacın olacağım...
Rabbim gönlüne göre versin....:Saruboceq:

çok saol cnm bende gitmeyi düşündüm ama boşa kürek çekmektende korkuyorum....5 gün falan var adetime hastalanayım hemen gidicem doktora....sürekli dua ediyorum zaten ama bir an geliyo ki umutlarım tükeniyo hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyo....

çok saol cnm bende gitmeyi düşündüm ama boşa kürek çekmektende korkuyorum....5 gün falan var adetime hastalanayım hemen gidicem doktora....sürekli dua ediyorum zaten ama bir an geliyo ki umutlarım tükeniyo hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyo....

ÖLE DÜŞÜNME NE OLUR.....
ben 4 yıl devamlı tedavideydim.. ama olamdı.. her reglide dibe vurdum...
neler neler yaptım .. ama vazgeçmedim hep bir adım ötede ne olabilir diye araştırdım ..
ve mutlu son..sabrın sonu selamet .. rabbime binlerce şükürler olsun...
rabbim yardımcın olcak .. ama lütfen pozitif düşün artık .....
aklına hiç kötü bişi getirme....umut tukenmez tatlım.. eğer umutlar tükenirse hayır biter...a.s.

allahımmm inşallahhh bu ay yavrumu bana ver ama hayırlıysa ver yarabbim artık bende bebişimin kokusunu duymak istiyorumm allahım ne olur tüm bebek isteyenlere hayırlısını nasip et yarabbimm

inşallah tatlım inşallh bigün bizde burda başlık açıcaz yaşasın hamileyim diye

X