2,5 yıllık evliyim geçen sene dış gebelik geçirdim ve hala yeniden hamile kalamadım... ameliyattan sonra talihsizlikler yakamı bırakmadı.... ameliyattan sonraki ilk kontrolümde 5,5 cm lik kist çıktı 3 ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonra gittiğim heray birşey çıktı.... rahim filminde tüpümün teki tıkalı çıktı.... ara kanamalar başladı vs..... şimdi geçen ay klomen kullanmaya başladım 1 tane bile yumurtam oluşmadı küçücükte dahi olsa buay 2 tane kullanmaya başladım ne olacak bilmiyorum hayırlısı.......
bazen yeni kararlar alıyorum takma bak artık yeter diyorum ama bir çocuk görsem bir hamile bayan görsem yada bir ortamda biri işte ballandıra ballandıra çocuğunu sevse yada bir başka kişi hamileyse ve hamilelik anılarını anlatmaya başlasa gözlerim doluyor elimde olmayan birşey bakışlarımı kaçırmaktan, odadan çıkmaktan bıktım artık...... bazılarına bakıyorum o kadar kolay hamile kalmışlarki ilk ayda korunmayı bırakalı hemde ve hiç ne yumurtlama gününe ne başka birşeye hiçbirşeye dikkat etmemişler kendimle kıyaslıyorumda yok yastık koymalar, yok efendim hemen yataktan kalkmayayım vs. bir sürü şey bunları gördükçe daha çok düşünmeye başlıyorum demekki diyorum bende bir problem var.... ne kadar güçlüyüm desemde yapamıyorum hergün daha da çok dibe çöküyorum artık bebek herşeyin başı oldu, konuşmalarımızın, nette yaptığım gezintilerde, eşimle birlikteliklerimiz artık hepsi bebek üzerine kurulu oldu o daha hayatımızda yok ama sanki bizim hayatımızda gibi.... rabbim benim gibilerin sesini duy bizleri sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle bizde artık evlatlarımızı bağrımıza basmak onları kokup öpmek okşamak istiyoruz bizi bu güzel duygudan mahrum etme bizi böyle bir şeyle sınama yarabbim.....bende bağıra bağıra anneeeee olmaakkkk istiyorum demek istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor..... artık herkese cevap vermekten, açıklama yapmaktan bıktım ha diyeceksinizki cvp verme ama olmuyor bir aldırmıyorsun iki aldırmıyorsun üçüncüsünde gerçekten moralin bozuluyor bu sefer sende kendini sorgulamaya başlıyorsun.....
offffff neyse ben içimi döksem sayfalar yetmeyecek..... er yada geç buna inanıyorum bir şekilde bizimde bebişlerimiz olacak ama ne şekilde bilmiyorum rabbim sen çok büyüksün hakkımızda haylırlısı olsun.....