bende hamileyim diyebilecekmiyimm

canımüzülme desek de insan üzülüyor bugün okuldayken adet oldum çok kötü oldum nöbetçiyim üstüne izin alıp eve geldim herkes hamile misin dedi inan çevremde benden sabırsız insanlar var olacak allahın izniyle arkadaşımın ilk evliliğinde bebeği olmadı sonra başkasıyla evlendi 2 yıl oldu tam 8 yıldır uğraşıyor bir sorun bitiyor başka sorun başlıyor ama hep sonuna kadar uğraşacağımdedi eşinin sperm azlığı vardı keçiboynuzu içirdi prolaktini vardı düşürdü tüpleri tıkalıydı operasyonlaaçtırdı şimdi incire geldi sıra beni hep sakinleştirir. oo der sen daha yolun başındasın olurstrese girme der kızar bana adet oldum yeni ay yeni umut sonuna kadar

:teselli: canım üzülme inşallah diğer aylarda meleğin sana sımsıkı tutunur ve anneciğini bırakmaz inşallahh allah herkezin gönlündekini versinnn rabbim kucaklarımız boş bırakmasın canımmm Şeniz iiiyiki sizler varsınız sizleri çok seviyorummmmma.s.

bende 3 yıllık evliyim bir senedir bizimde olmuyo ne kadar üzülmüyorum desekte üzülmemek elde değil.bide eşimi aradığımda bu ayda olmadı deyince hadi şaka yapıyosun deyince insanın yüreğinden bişeyler kopuyo sanki.bide eve gelince beni bi bağrına basması varki...içim sızlıyo ailesine bizim niye çocuğumuz olmuyo çok üzülüyorum diyormuş...napalım hayırlısı belkide böylesi hayırlıdır.inşallah yüce Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlarla kucağını doldursun.

canım yaaa allah inşallah bizlerede nasip edecekk dimi hadi kendimizi atalım bi kenara eşlerimizin üzülmesi bizleri daha çok üzüyoo mesela benim eşimm üzülmüyorum desede yalan söylüyor ben üzülmeyeyim diye ama inanın bi kız yipenim var onu kucağına aldığı oyunlar oynadığı zaman sanki dünyalar onun oluyoo gözlrinin içi gülüyoo onun o halini gördüğümde içim sızlıyooo allahım ne olursun eşlerimizi ve bizleri üzme yarabbimmm :ecrin_bebek: :Saruboceq::Saruboceq:

slm canım üzülme lütfen herşeyin hayırlısı.am gebe kalmak istiyosan benim bi kaç parlak fikrim var.istersen sölerim.kib.aeo.bye:ecrin_bebek:

Canım üzme kendini,stres de etkiliyor hem çocuk sahibi olamamayı.Tedavi olmayı düşünmediniz mi?Tıp çok ilerledi.

tubis nedir lütfen bildiklerini bizlerle paylaşırmısın canım deneyelim zaten herşeyi denemekden deneme tahtasına döndük :))) bunuda deneyelim paylaşırsan sevinirim

Canım üzme kendini,stres de etkiliyor hem çocuk sahibi olamamayı.Tedavi olmayı düşünmediniz mi?Tıp çok ilerledi.

evet ilaç tedavisi gördüm ama bi faydası olmadı klomen kullandım 5 adet olana kadar ama yumurtalıklarımı büyütmedi dr yumurtalıklarımın dirençli olduğunu söyledi şimdi ise ssk nın tüp bebek bölümüne gidiyorum yavaş ilerliyoruz bakalım sonuç ne olucak inş ii olur :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Ya böyle her duyduğunuzu denemeyin lütfen ya önce bir araştırın.Belki daha zararlı bir şeydir,nereden bileceğiz ki.

evet ilaç tedavisi gördüm ama bi faydası olmadı klomen kullandım 5 adet olana kadar ama yumurtalıklarımı büyütmedi dr yumurtalıklarımın dirençli olduğunu söyledi şimdi ise ssk nın tüp bebek bölümüne gidiyorum yavaş ilerliyoruz bakalım sonuç ne olucak inş ii olur :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:
Canım,inşallah senin de bebeğin olacak.Bir yakınım var,o da çok üzülüyordu bebeğim olmuyor diye.Dünyaya küsmüştü ama sonra tüp bebek yöntemiyle üçüzleri oldu.Doktoru birini alacaktı ama o istemedi.Şimdi 4 yaşındalar,çok tatlı çocukları var.Biri erkek ikisi kız.Allah sana da verir inşallah.

inşallah canım arkadaşımmm oyyy yerim onları ben allahım herkeze nasip etsin anne baba hasretiyle yanıp tutuşanlarrrr içinde bizlerede

ama canım inan insan çaresiz olduğunda her sölenilen şeyleri yapabiliyorrr allah kimseleri çaresiz bırakmasınnn aminnnn

canım yaaa allah inşallah bizlerede nasip edecekk dimi hadi kendimizi atalım bi kenara eşlerimizin üzülmesi bizleri daha çok üzüyoo mesela benim eşimm üzülmüyorum desede yalan söylüyor ben üzülmeyeyim diye ama inanın bi kız yipenim var onu kucağına aldığı oyunlar oynadığı zaman sanki dünyalar onun oluyoo gözlrinin içi gülüyoo onun o halini gördüğümde içim sızlıyooo allahım ne olursun eşlerimizi ve bizleri üzme yarabbimmm :ecrin_bebek: :Saruboceq::Saruboceq:
seni çok iyi anlıyorum.işin kötüsü benimde her tarafım bebek dolu görümcelerimin ikisinde ablamda... onları kucağına aldığındaki ifade beni mahvediyo...bide benim kucağımdayken severken bi bakışı var...nolcak böyle bilmiyorum Allahtan hayırlısını istiyorum sadece...:Saruboceq:

slm canım üzülme lütfen herşeyin hayırlısı.am gebe kalmak istiyosan benim bi kaç parlak fikrim var.istersen sölerim.kib.aeo.bye:ecrin_bebek:
bizimle paylaşırsan parlak fikirlerini seviniriz.

zeko canım evet zaten olacaksa bile hayırlısı ise olsun hayırsızsa hiç olmasın diyorumm kısmet belkide bizlerinde yakın zaman sonra olacak

ama tamam artık tamıyorum diyorum bi süre sonra gene bebekde bebek diyip duruyorummm offffffff çevremdeki herkeziii üzüyorum kırıyorum sevdiğim insanlar bebk sevseler yanımda bana inadına sevdiklerini söylüyorum düşünüyorumm allahım yardım etttttttttt

arkadaşlar bende aynı şeyleri yaşıyorum 3 sene oldu evleneli hala bebek yokmu diyenlere sinir oluyorum aslında insanların bi suçu yok ama bi zamandan sonra artık dayanamıyo insan....

ben 1 ay klomen kullandım ama şehir değiştirince doktorumda değişti devam edemedim tedaviye bu ayda olmazsa burada doktora gitmeyi düşünüyorum...sizler tedavi gördünüz mü yada ne tadavileri gördünüz paylaşalım buradan.....öpüyorum hepinizi....

maşallah gene bi hamişimiz daha olmuşş allah analı babalı büyütsün yavrusunu allahımm yaaa ne olur bizlerde hamileyiz diye çığlıklar atalım ne olur fazla bekletme bizleriii duy sesimizi

karakız kuru kız:))) bakıyorum karaları bağlamışsın yine yav sana güzel bi sopa atcam aklın başına o zaman gelcek olacak yafyuuum olacak allahımın izniyle hayırlısıyla mini mini bebelerin olacak niye üzülüyorsun bak daha öncede bir çok kötü şey yaşadın hepsini atlattınız şimdi bu günlerde geçecek eşin sana sen eşine al şu çocuğa birazda sen bak diye seslencek üzülme dadlım gıymadlım seni çok seviyon öpüyorum ve bir daha umutsuz görmek istemiyorum kız sen bebeğin olunca bir şikayet et bak ben seni ne yapcam abla durmuyor çok ağlıyor uyumuyor diye i sızlan bak gör o zaman ne olacak:))))

2,5 yıllık evliyim geçen sene dış gebelik geçirdim ve hala yeniden hamile kalamadım... ameliyattan sonra talihsizlikler yakamı bırakmadı.... ameliyattan sonraki ilk kontrolümde 5,5 cm lik kist çıktı 3 ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonra gittiğim heray birşey çıktı.... rahim filminde tüpümün teki tıkalı çıktı.... ara kanamalar başladı vs..... şimdi geçen ay klomen kullanmaya başladım 1 tane bile yumurtam oluşmadı küçücükte dahi olsa buay 2 tane kullanmaya başladım ne olacak bilmiyorum hayırlısı.......

bazen yeni kararlar alıyorum takma bak artık yeter diyorum ama bir çocuk görsem bir hamile bayan görsem yada bir ortamda biri işte ballandıra ballandıra çocuğunu sevse yada bir başka kişi hamileyse ve hamilelik anılarını anlatmaya başlasa gözlerim doluyor elimde olmayan birşey bakışlarımı kaçırmaktan, odadan çıkmaktan bıktım artık...... bazılarına bakıyorum o kadar kolay hamile kalmışlarki ilk ayda korunmayı bırakalı hemde ve hiç ne yumurtlama gününe ne başka birşeye hiçbirşeye dikkat etmemişler kendimle kıyaslıyorumda yok yastık koymalar, yok efendim hemen yataktan kalkmayayım vs. bir sürü şey bunları gördükçe daha çok düşünmeye başlıyorum demekki diyorum bende bir problem var.... ne kadar güçlüyüm desemde yapamıyorum hergün daha da çok dibe çöküyorum artık bebek herşeyin başı oldu, konuşmalarımızın, nette yaptığım gezintilerde, eşimle birlikteliklerimiz artık hepsi bebek üzerine kurulu oldu o daha hayatımızda yok ama sanki bizim hayatımızda gibi.... rabbim benim gibilerin sesini duy bizleri sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle bizde artık evlatlarımızı bağrımıza basmak onları kokup öpmek okşamak istiyoruz bizi bu güzel duygudan mahrum etme bizi böyle bir şeyle sınama yarabbim.....bende bağıra bağıra anneeeee olmaakkkk istiyorum demek istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor..... artık herkese cevap vermekten, açıklama yapmaktan bıktım ha diyeceksinizki cvp verme ama olmuyor bir aldırmıyorsun iki aldırmıyorsun üçüncüsünde gerçekten moralin bozuluyor bu sefer sende kendini sorgulamaya başlıyorsun.....

offffff neyse ben içimi döksem sayfalar yetmeyecek..... er yada geç buna inanıyorum bir şekilde bizimde bebişlerimiz olacak ama ne şekilde bilmiyorum rabbim sen çok büyüksün hakkımızda haylırlısı olsun.....

hepimiz bir gün burdan ilan etcez hamişiliğmizi..bolca dua edelim kızlar bizde anne olucaz inşallah

İNŞALLAH CANIMMM İNŞALLAHHH

ALLAHIM hayırlısı ile versindeee başka bişey istemiyorummm tüm bebiş isteyenlere

senağlama bazen düşünüyorumda acaba bende hamileyim diyebilecekmiyim burda o güsel anlarımı sizlerle paylaşabilecekmiyimm inşallah derim inşallah tüm bebek isteyenler der artık takmıyorum desemde günden güne içimi yiyorum çevremdeki bebeklerden nefret etmeye başlıyorum bir bayan bebeğini yada çocuğunu sevse ona düşmenımmışım gibi bakıyorummm allahım ne olur yardım et bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar bebekler nasip et yarabbimm senağlama artık ağlayamıyorum bile ne olur yarabbim bizlerinde burdaki arkadaşlarımız gibi yüzlerimizi güldürrr dayanamıyorum artık evim şenlensin istiyorumm eve gidipde sessiz oturmakdan bıktımmm evime neşe bereket huzu r getir bebeğim ne olur anneciğini fazla bekletmeee dayanamıyorum artık yokluğuna yalvarıyorum sana çabuk gell bak babanda çok üzülüyooo bizleri sahipsiz sensiz bırakma olurmu annecimmm hadi gel be cennet kokulu yavrummmmmmmmm senağlama senağlama

canım aynı duyguları bende yasadım..hemde aynısını ,,ama boyle dusununce herseyın ters gittiğini biliyormusun...ne zaman yolda gorduğum bebek ve hamıleler ıcın maşallah Allah banada nasıp eder insallah dedim ..ve Allah bana hamileliği nasıp etti..İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasıp eder..hepimize insallah

X